- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.M.D.
csendes tag
Sziasztok.Kellene egy kis segítség, mert most egy kicsit megcsüntem. Előzmény: Megvettem ezt a fifa23 fost, ami el sem indult, mert azt kérte, hogy rakjam a biost secure boot opcióra. Nah, én hülye meg is tettem, azóta se kép se hang. Amiket próbáltam:Elem kivételeVárni vele egy 15 percetCmos resetKiszedtem a memóriát, külön a cpu-t, az ssd-t, a vgaA speaker semmilyen hangot nem ad ki induláskor, a ledek világítanak, elindul minden, a cpu fan, a vga fan, de már az usb-re nem tolja ki a naftát, mert se a bilentyűm, se az eger nem megy. Olyan, mintha a cpu-nak a ventilátorát ki be kapcsolgatná.Ez egy Gigabyte Gaming b450 alaplapHa valakinek volt ilyen hibája please segítsen, mert nem nagyon szeretnék szervízbe menni vele. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Spotify
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest