- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Leírom a problémám, hátha valaki jártas úriember tudna segíteni, mert én elakadtam.
Adott egy Fujitsu Celsius M470-es gép. Processzort akartam cserélni benne. A jelenlegi W3520-at egy X5670-esre. Persze csere után meg sem mozdult a gép. Semmi nem történt, nem adott képet.
Annyival felvilágosítottak, hogy bios-t kell frissíteni. Utánanéztem a gyártó honlapján. Van újabb bios, mint ami a gépen van. A jelenlegim 2009-es, az újabb 2012-es. Próbáltam frissíteni, de nem sikerült. Ezt írja ki:
"Bios Flash handlert is not ready, hardware might not be supported"
Persze ezt 1 kis munka és gondolkodás után írja ki, nem rögtön.
A mondatot le bírom fordítani, hogy mit jelent, de mégis ehhez a géphez tartozó biosról van szó.
Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Kingston HyperX FURY 64GB (4x16GB) DDR4 3466MHz HX434C16FB3AK4/64
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest