Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imre1212

csendes tag

Sziasztok!

Van egy MSI KT6 Delta alaplapom, aminél frissíteni próbáltam a BIOS-t, de sajnos a folyamat felénél kiírta, hogy nem tudja olvasni az új BIOS fájlt a floppyról... Ekkor újraindítottam, és vége, se kép, se hang, billentyűzet mindhárom LED-je egyszerre villog. Ez hétfőn történt, és egész héten jártam a fórumokat, kérdezősködtem ismerőseimnél, hogy tudnak-e segíteni... Már addig eljutottam, hogy tudom mi kéne nekem, csak azt nem tudom hogy honnan. Floppyról nem lehet helyreállítani, mert nem is érzékeli a floppyt, nem is világít a LED-je sem. Viszont a CD olvasót pörgeti. Erre mondták nekem, hogy a gyári CD-t beteszem, és az felír rá egy alap BIOS-t. Eddig ok, csakhogy a lapot kb. 1 éve vettem használtan, és nem kaptam hozzá CD-t. Ekkor az ITT található leírás szerint kiírtam egy CD-t. Bár floppy-hoz írja, de mivel az nem jó, kipróbáltam, hátha jó lesz. Eleinte úgy tűnt, hogy működik, mert tovább olvassa ezt, mint egy bármelyik másik CD-t, de aztán mégis leáll az olvasással, és nem történik semmi.
    Azt szeretném kérni tőletek, hogy küldjetek egy leírást, hogy hogyan tudnám előállítani a gyári CD BIOS helyreállító részét,
    vagy az lenne a legjobb, ha valakinek van egy ugyanilyen alaplapja, és megvan a hozzá kapott CD, akkor készítsen már róla egy képfájlt, és töltse már fel az egyik fájlmegosztó oldalra, mert akkor nem pazarolnék el egy CD-t egy fél megás fájlért.
    Szeretném, ha minél hamarabb használható lenne a gépem, mert infó szakos vagyok, és kéne a gép. Ezért írom már be ide is, hátha valaki végre linkeli a CD-képet, vagy egy leírást.
    A válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák