Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Egy szer leírtam, így csak belinkelem, ha nem gond:
[link]
A Floppyt közben megcsináltam, de még a frissítést nem. -
fagyalllo
őstag
Sziasztok!
Van egy Giga 965P-DS3 lapom, amire valószínűleg P35-DS3 BIOS-t raktak. Bekapcsolásnál csak a ventik forognak, más jelet nem ad. Ennyit tudok róla, alkatrészek hiányában ki se tudom próbálni. Tud valaki megoldást a leírt problémára?
-
CJ3
senior tag
Há már akartam ide irni de most nézem hogy az én lapomhoz Gigabyte EP35 DS4 csak F6 ig van BIOS és nekem meg az van fennt
[link]
A Sima P35 DS4 hez van vagy F15-ig jól mondom ugye?
-
-
FaTHI
őstag
Sziasztok!
Giga ds3p rev2.0 ás alaplapomon frissiteném a BIOS-t mert 4magos proci menne bele, de win7 64bit alatt nem engedi, azt irja nem kompatibilis van valami ötlet hogyan lehetne frissiteni?
Fontos lenne már szinte nálam az új proci, csak felpörög a venti aztán semmi.... -
hajtömeg
aktív tag
.
-
hajtömeg
aktív tag
Valaki le tudná írni nekem (szájbarágósan
,hogy hogy frissítem az ASUS a7v8x-s alaplapom BIOS-át:
Odáig oké,hogy megtaláltam az ASUS honlapján -
bluyoo
nagyúr
válasz
Roland06 #1909 üzenetére
Próbáld meg így felmegy állítólag a régebbi bios is:
"Egy régebbi ASUS Update program kell hozzá.
Innen letöltheted (v6.x.x-os):[link]
Aztán telepíted, elindítod, Optionsben bejelölöd a rublikát, hogy "BIOS downgradable" és kész, rátolod "updta bios from file" és már fent is van!"
De ha 64bites a rendszered én felejteném ezt a frisítgetést (nem csak nálam fordult elő hogy kifagyott a prog. és szia alaplap). -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy hogyan tudnék régebbi BIOS-t felrakni!
Az a problémám az ASUSM4A 89GTD USB3 -al hogy felraktam a legújabb BIOS-t
és valamiért nem stabil és szeretném vissza rakni az előzőt!Az AsusUpdate nem engedi!!! -
Raidon
őstag
Sziasztok szeretnék csinálni a deszkámmal egy BIOS frissítést
Ehhez kérnék segítségetAlaplapom MSI 770-G45
-
Fricu
tag
Hello mindenki.
Lehet bios frissítést csinálni olyan proci birtokában amit még nem ismer fel a lap?
Épp az új bios kellene hozzá, hogy felismerje
Régi proci, amit meg felismerne nincs sajna.
Ismerősnek sem.
A procit behelyezve és indítva venti felpörög, de Vga és floppy már nincs. Indítógombbal nem állítható le.
Ötlettel valaki? -
djcsabi89
csendes tag
sziasztok.
frisitetem egy asrock 775v88+ alaplapon biost windows alatt a frisités sikeresen lezajlot a program szerint.de mikor újra inditotam a gépet akkor nem indult el és nem reagált semire.
nincs ijen alaplap a környéken.mijen lapba tudnám megírni a biost?vagy mit tudnék csinálni vele?
és van egy asrock 4CoreDual-VSTA este ki kapcsoltam a gépet és másnap nem idult el.nem pörögnek fel a ventilátorok nem reagál semmire csak az egér világit.a bios jumpert rádugtam hagytam rajta hogy biztos veszen el minden kivetem az elemet is utána de semmi eredmény.
ha valaki tudna segiteni nekem a bios írásal és a 4CoreDual-VSTA -val kapcsolatban az írjon bátran. -
MaSzKa
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplap Asrock ALiveNF6G-DVI ami bios frissítés közben lefagyott és nem indul.
Winbond W39V040BPZ PLCC bios van benne.Ha átraknám egy másik márkájú alaplapba ami egyidős vele (Ha ugyanilyen típus akkor tudom, hogy lehet írni) akkor elképzelhető, hogy tudnám azzal újraírni. Vagy nem ajánlott, mert nem megoldható így? Esetleg ha abban is Winbond chip van akkor megfelelhetne?
Köszönöm előre is!
-
tarilaci
csendes tag
Szervusztok, egy C51MCP51-es alaplapom van, AMD Athlon 62 3200+ processzorral, és Phoenix W7295NP2.107 verziójú biosszal Szeretném frissíteni, de nem találok semmit hozzá. Nincs véletlenül valakinek a fiók aljában egy frissítés?
Köszönettel,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest