Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz donbig #17085 üzenetére
Ebből vettem.
Normál méretezés szerintem. Nem sztreccs, viszont a szabása jó.
Illetve az anyaga is puha pamut, nem az a klasszikus, erős teniszpóló anyag.
Nekem az M-es tökéletes a 175-ös magasságomhoz. Vékony alkat vagyok, valamivel 70kg alatt.
Az L-es már érezhetően bő volt.
Egyébként itt is ingyenes a visszaküldés, szóval rendelj inkább több méretet.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
AIex
tag
válasz donbig #18244 üzenetére
Igen, szerintem egyről beszélünk, a hagyományos nyakúból biztosan volt kék is.
Annyi, hogy ahány szín annyi fazon / méretezés (én talán a kéket próbáltam, és kékből megfelelőnek vélt méretet vettem fehérből, és feketéből is, de azoknak más a szabása). Nekem vannak Tezenis pólóim, amik 5-6 évesek, és most kezdik maguk megadni azok a darabok, amikben rendszeresen futok.
-
nagyúr
-
weberbarna
csendes tag
válasz donbig #18574 üzenetére
Nekem legutobb eredeti csomagolasban, egy rendeleshez tartozo 6 termekbol csak 3at regisztraltak. 2 hetet vartam, irtam nekik, de mivel “kimeritettem a nemistudommilyen keretemet” nem is adjak vissza a vetelarat.
Pedig egyertelmu, hogy a raktarban keverhettek el, van fenykepem a feladas elottrol, van tomege a doboznak…de nincs mit tennni. Se love se cuccok!Visszakuldeskor nalam 1termek/csomag mostantol.
-
margithid
veterán
válasz donbig #20447 üzenetére
Hát ez érdekes. Teljesen más méretek kellenek neked. Nekem skechersből volt már 44es és 45ös is.
Bullboxerből van egy elegánsabb és egy chelseai csizma, mindegyik 45
Bugattibol szintén egy elegáns és egy chelseai csizma, mindegyik 44.
Hozzateszem ezek mind kényelmes cipők nekem, volt egy bullboxer amit visszaküldtem, 45ös volt és nem volt kényelmes.
2 bullboxer 44es cipőt rendeltem még egyszee, de azok kicsik voltak. -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest