Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz krono. #31805 üzenetére

Lehet ezért meg leszek kövezve, de pár elhagyott, eltörött, elejtett, szétkarcolt márkásabb napszemüveg, bringás szemüveg (Polaroid, Komono, Uvex, Ray Ban) után nekem betelt a pohár és vettem egy másik csoportban ajánlott olcsó Veithdia-t vagy 20/20-at aliról. Az áráért meghökkentően jó volt a lencse (optikus szerint is!), a keret meg hát nem volt prémium, sima műanyag, de azért gagyinak sem mondanám. Azóta több tucat Veithdia, Barcur, 20/20, Kingseven szemüveget vettünk a húgommal, a többségük teljesen jó volt, a Kingseven a kedvencem, most is úton van egy ilyen. Óriásit fejlődtek a kínai napszemüvegek, de persze ott is körültekintően kell vásárolni és prémium keretet még sosem kaptam tőlük. A húgom vett már fém keretes Kingseven-t, attól tényleg lehidaltam, de a luxi szintet azért az sem hozza, ha az kell :D . A vicces az, hogy azóta megtanultam vigyázni a napszemüvegekre, már csak 2-3 havonta ejtem el őket és már kibírnak nálam 3-4 évet, de valahogy már nem kívánok az olasz márkákért egy kisebb vagyont fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés