- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
Sajnos a legtöbb cipőmnek (kivétel a túracipők) rövid időn belül eljárom a talpát. Olyan vacak anyagot használnak manapság, hogy lekopik a járófelület és kilyukad a talp. Gondoltam megnézem a GT cipőket, de a győri mintaboltban nincs túl nagy választék. Feketét vagy valami semleges szín-összeállításút szeretnék, de csak ezt tudtam felpróbálni [link]. Nem éreztem túl meggyőzőnek a talp anyagát. Ez a verzió nem volt a boltban [link] de talán ennek tartósabb lehet a járófelülete.
Szóval GT használók, mik a tapasztalatok a vékonyabb talpú mennyire bírja az erősebben koptató járást? Vagy rendeljek a boltban a drágábbik sportosabb talpkialakítású verzióból? A felsőrész milyen tartós nem törik ki? Esetleg valami javaslat strapabíró, de irodai használatra is javasolt cipőre.
-
Nikaré
őstag
Mi lett a provideo web oldallal.
Karbantartás = nyitás 2020 január -
rolio1
tag
Qwertee 6-os akciók milyen időközönként szoktak leni?
-
Drughi
addikt
Ha kapok 15 körül "márkásat" akkor tuti nem fogo piacosért 10et adni.
Nem feltétlen akarom a brandet megfizetni, ha van minsőségibb, de noname annyiért.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Ffi melegítő szettet keresek ( nem "mackónadrágot" ) L-es méretben.
Nem ragaszkodom az under armour-hoz, de nem lila susogót keresek.Valakinek tipp?
Hervis, players room, dechatlon letudva, van nike, adidas, puma, mind ugyanúgy néz ki és drága.
-
Predator2
addikt
Helló
Ilyesmi inget keresek, de itt sajnos nincs a méretemben:[link]
Hasonló "szettben" hordanám én is.
Üdv
-
Ghard
őstag
-
scream
veterán
Az a plusz 1 euro annyit ér, hogy újraküldik, ha nem érkezik meg. Nincsen trackingre lehetőség.
Ahogy láttam, akkor szokott rendben menni a kézbesítés, ha nem akciós időszakban adtál le rendelést náluk.
Én 2x 3x8 poloval ajándékoztam meg a posta alkalmazottait, részemről nem ajánlott sehogy sem a Qwertee.
-
BigBlue69, Zola007, köszi a válaszokat mindkettőtöknek! Posta garanciával kínálják plusz 1 euróért, remélem, így azért házhoz fog érni, bár nekem is nyúlták már le a powerbankem...
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Futball cipőt (stoplist) hol érdemes rendelni jó áron?
-
mazsi
senior tag
válasz
petipetya #2873 üzenetére
De én leadtam az igényeket: nem kell hogy kurva ronda legyen, elég ha kényelmes az a cipő
Kizárt hogy egy ilyen bakancsban nem lesz vérhólyagos az ember talpa 20-22 óra séta alatt. Ez nem azért vadász bakancs mert lelassít annyira hogy könnyű préda lesz benne mindenki? -
petipetya
nagyúr
Ha az itthoniak közül kellene választanom, akkor egyértelműen a Decathlonos vadászbakancsban mennék. Valahogy jobban bíznék benne, mint valami NASA technológiás cipőben.
-
mazsi
senior tag
Ha már cipő a téma:
Kinizsi 100 túrára milyen két pár cipőt vinnétek? Lehet eldobható is ha olcsó. 11 éve nem voltam ilyenen, hátha fejlődött a technika...
-
Drughi
addikt
Ha már cipő..
Kellene nekem 2 pár csuka (tavaszra)Nyárra-őszre
Sportos jelleg. Mivel a dress kód megköveteli idebent, így nyáron is zárt cipő kell, de lehet sportos is.
Szóval valami könyyebb, szellőzőbb, pille könnyű cipő lenne az egyik, a másik valami vászon jellegű.
Tegnap végigmentem a deichmann-ccc vonalon, ami tetszik az gagyi és drága, vagy horror áron van (adidas / nike, NB) 20 Ft körül.
Eseteg tipp?
Van egy tavaly vett Cropp sneaker-em, ami vagy 4000 volt, de imádom...
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2824 üzenetére
A párharc 2. felvonása, ugyanis ma 2 óra folyamatos gyaloglásra eresztettem rá a Mijia cipőt. Elég lepra környékén jártam vele, viszont napi szinten itt ingázok, úgyhogy ez nem egy sétálóutca. Lássuk az eredményt:
Baloldali cipő által felszedett dolgok: 4 kavics, és 3 kopás (ebből 2 olyan, mintha egy bicskával akartam volna kivágni belőle)
Jobboldali cipő által felszedett dolgok:4 kavics és 1 üvegszilánk (csodálom, hogy ebből csak egyetlen marta bele magát a puha talpba)
+ ismét kezdődő vizhólyag a bal sarkam aljánál.
Konklúzió: a Mijia számomra nem alkalmas a pesti utcákra. Ám az Amazfit Antelope még mindig nagyon kényelmes, a talpán található strapabíró Goodyear gumirétegbe pedig nem akadnak bele az utcán heverő apróságok.
-
Sziasztok!
Akció van a Qwertee-n, gondoltam, rendelek néhány pólót. A méretekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Általában F&F XL-es pólókat, ingeket hordok, itt is választhatom az XL-t, vagy másképp méreteznek? Nem rendeltem még tőlük soha semmit, most viszont rögtön bevásárolnék 5-6 darabot.
Köszi az infót előre is! -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Ateszpapa
addikt
válasz
werszomjas #2856 üzenetére
A BB topikot kérdeztem, mert nem találtam, de mar azóta meglett.
Új topik lett belőle a régit törölték. -
Zola007
veterán
válasz
Soulfly842 #2854 üzenetére
nem szeretem a piaci feelinget, először futok egy kört a Decathlonban, de azért köszi
-
scream
veterán
Megérkezett a ProVideo-s rendelésem, 3 pólóból 2 jött csak (utánvét összege is eszerint alakult), de arról nem jött infó, hogy az egyik póló már kifogyott (amikor rendeltem mindegyikből volt még készleten).
Aztán írtam az info-s e-mailre, érdeklődni, hogy mikorra lehet friss árukészletre számítani, amire ilyen félmondatos, válasz érkeztek ("Tudtommal nem várható"), aztán írtam, hogy akkor kivezetésre kerülnének a ruházatok, ha nem érkezik új árukészlet, amire megint egy ilyen jött vissza ("Én nem vagyok döntéshozó, ez ügyben, sajnos nem tudok bővebbet mondani"). Ezzel most mit kéne kezdenem? Nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni a feltett kérdésre, mintha nem ő dolgozna ott/velük és csak egy elszigetelt harmadik fél lenne az információs pultban.
-
Ateszpapa
addikt
megvan
-
Soulfly842
addikt
válasz
Zola007 #2851 üzenetére
Ha jól látom akkor debreceni vagy. Miért nem jössz ki Nyíregre' a KGST-re? Ott, ami nincs az nem létezik....
Garantált siker szerintem egy szombat reggelen... Út közben egy szombat reggel még beugorhatsz két vadászáruházba is. Hátha.. ha van olcsóbb vadászboltba, akkor itt tuti van
https://www.google.com/search?q=vad%C3%A1sz%C3%A1ruh%C3%A1z+ny%C3%ADregyh%C3%A1za&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=47927466,21732517,1400&tbm=lcl&ved=2ahUKEwivhNakzebhAhUKtYsKHX5SC8UQtgN6BAgKEAU&tbs=lrf:!3sIAE,lf:1,lf_ui:10&rldoc=1 [link]
A KGST-t meg itt kelet-mo-n azt hiszem nem kell különösebben bemutatni
-
mazsi
senior tag
válasz
Zola007 #2851 üzenetére
Semmi probléma nincs velük. 7. éve gond nélkül használok Decathlonos golfnadrágot, túra hacukát, és oldalzsebes taktikai nadrágokat brutális vádlival. Arra figyelj hogy túrához előszeretettel választanak nejlon kombinációkat a legolcsóbb amik remekül töltődnek.
Ezekben kertészkedem is, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest