Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
Zola007 #2851 üzenetére
Ha jól látom akkor debreceni vagy. Miért nem jössz ki Nyíregre' a KGST-re? Ott, ami nincs az nem létezik....
Garantált siker szerintem egy szombat reggelen... Út közben egy szombat reggel még beugorhatsz két vadászáruházba is. Hátha.. ha van olcsóbb vadászboltba, akkor itt tuti van
https://www.google.com/search?q=vad%C3%A1sz%C3%A1ruh%C3%A1z+ny%C3%ADregyh%C3%A1za&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=47927466,21732517,1400&tbm=lcl&ved=2ahUKEwivhNakzebhAhUKtYsKHX5SC8UQtgN6BAgKEAU&tbs=lrf:!3sIAE,lf:1,lf_ui:10&rldoc=1 [link]
A KGST-t meg itt kelet-mo-n azt hiszem nem kell különösebben bemutatni
-
mazsi
senior tag
válasz
Zola007 #2851 üzenetére
Semmi probléma nincs velük. 7. éve gond nélkül használok Decathlonos golfnadrágot, túra hacukát, és oldalzsebes taktikai nadrágokat brutális vádlival. Arra figyelj hogy túrához előszeretettel választanak nejlon kombinációkat a legolcsóbb amik remekül töltődnek.
Ezekben kertészkedem is, működik. -
emre
veterán
válasz
Zola007 #2844 üzenetére
186cm vagyok, 92kg körül. 38-as nacit rendeltem, mindenképp 110 külső szárhosszúságút néztem, de egy csomó hirdetésnél keverik a méret táblázatot a rendelésnél látható méretezéssel. Nem feszül rajtam és a szárhossz épp hogy elég motorozáshoz, vagyis ülő helyzetben nem csúszik fel lábszárközépig.
De ha nem sajnálod rá a pénzt (én egy kicsit sajnáltam rá) akkor érdemes megnézned az uglyBROS termékeit. Állítólag ez az eredeti első hamisítvány az amerikai névadó után (akik nem gyártatnak kínában), amit én rendeltem az a kínainak is másolata. -
Drughi
addikt
válasz
Zola007 #2844 üzenetére
Nem tudom sajnos, mert más típusú eszközöket szereztünk be tőlük, csak tudom, hogy ilyesmivel is foglalkoznak.
A tippem az, hogy inkább a minőség dominál, mintsem a kedvező ár, de egy kérdést megérhet.
Esetleg tipikus munkaruházati boltok, talán debrecenbe van a Hanza munkaruha.
-
emre
veterán
válasz
Zola007 #2833 üzenetére
Ali, motoros szekció. Egy ilyen naci rég jött meg, élesben még nem teszteltem. Nem épp taktikai, de rugalmas az anyag, a varrás minősége kicsit gagyi, a derékrésznél gumírozott. Szerintem egy próbát megérhet, bár neked nem lesz szükséged protektorokra én a helyedben olcsóbb megoldást keresnék.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zola007 #2782 üzenetére
Éppen a dressa.hu oldalról jött meg tegnap a vasárnap rendelt 4 Gildan póló és 2 kapucnis felső. De ugyanezt kapod a gildan-polo.hu oldalról is, csak míg az előbbiben van csomagautomatás kézbesítés (ez a kedvencem), addig az utóbbiban csak a rugalmatlan futáros érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest