Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz b4lukapitany #14650 üzenetére
Melyik az?
-
gangstagergo
senior tag
válasz b4lukapitany #14652 üzenetére
Nagy reményeket fűzök hozzá, hogy jó lesz
-
margithid
veterán
Kupon akkor már senkinél nem megy?
Próbáltam ki és bejelentkezni is, de nem sikerül sajnos..
10% sorry kupon se müködik..[ Szerkesztve ]
-
-
Dronte
aktív tag
Komoly néhány akció az AY-n, még most délután is lehetett megfogni jó darabokat.
Nekem vette az előbb 25%-os SORRY kuponom, amit már régóta tartogattam hasonlóra, de pszt -
TartK
kezdő
Nem találtam cipőt amibe bele tudtam volna szeretni de tényleg vannak jó árak.
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #14658 üzenetére
Olyanom nincs. De szerintem ez még csak a kezdet. Karácsonyig tuti lesznek még jó akciók.
-
tipuka
addikt
AY-n , hogy kell a posás módszerrel visszaküldeni srácok?
Szájbarágósan mondja el valaki légy szí!
Mert eddig csak a fiókomban nyomogattam dolgokat (még tavasszal, felére nem emlékszem már mit) és jött érte a GLS, de most az nem jó és amúgy is megyek a postára.
Eredeti csomagolása megvan, amiben jöttek a ruhák (2 pólóról van szó, ami visszamegy). -
marsu.
senior tag
válasz tipuka #14661 üzenetére
Becsomagolod, bemész a postára. Húzol sorszámot - ha kell - majd kivárod a sorod és odamész a megfelelő ablakhoz; napszaknak megfelelően köszönsz. Elmondod, hogy AY-nak akarsz csomagot feladni és átnyújtod a csomagot. Matat a gépen valamit, kinyomtat egy papírt, azt elrakod. Illedelmesen elköszönsz, ha jó arc volt még szép napot is kívánhatsz neki.
Így jó lesz? -
SOAD19
addikt
-
knoxhu
senior tag
-
SOAD19
addikt
Segítsetek már légyszíves. AY-s visszaküldési nyilatkozatnál a "Termékszám" alatt a mennyiségre kíváncsi, vagy a termék kódjára? A mellette lévő oszlopban van a "Termék megnevezése".
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Köszi! Nem, nem vágtam ki. El...rontották a visszaárum feldolgozását. Rendeltem pár hete a nagy akciózás közepette egy táskát, fekete és kék színben, hogy majd visszaküldöm, amelyik élőben kevésbé jön be. A kéket választottam, de volt vele egy kis problémám, így rendeltem egy ugyanolyat, hogy lecheckoljam a dolgot. Megérkezett, és másnap vissza is küldtem, ezt az újabb megrendelést és az első megrendelésből a feketét. Az első megrendelés papírján aláhúztam a visszaküldött termék kódját, azaz AY nyelven termékszámot és aláírtam, hogy return (itt olvastam, hogy érdemes odaírni, biztos ami biztos). A papírt beraktam a táskát tartalmazó csomagolásba, majd celuxszal lezártam, hogy nehogy kiessen az út során. Majd az új megrendelés papírjával ugyanígy tettem, be a táska mellé, lezárás. A két táska a papírjaival együtt ment a dobozba. Gondoltam, így csak egyértelmű lesz, hogy mit küldök vissza. Hát, rosszul gondoltam. Most nem rég jött a mail, amiben az volt, hogy visszatérítik a két táska árát, de úgy, hogy az első megrendelésben található árakat vették alapul, ahelyett, hogy abból, csak a feketét térítették volna vissza, illetve a második megrendelésben található kék árát. Az első megrendelésben 24-24k volt a két táska akciós ára, a 2. rendelésnél akciós ár nélkül 40k. Nem mindegy, hogy 64k-t kapok vissza vagy 48k-t.
De segítőkészek legalább, megoldják a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz SOAD19 #14671 üzenetére
Akkor nem is volt kéznél visszaküldési Űrlap, mert visszaküldted mindkettőt
Nagy okosok ülnek AY-nál akkor, ha két különböző űrlapból nem sikerül kideríteniük mi is került visszaküldésre. Gondolom valahová külföldre érkezik a cucc és onnan is kerül kiküldésre (bár attól lehet, hogy betanított "migránsok" végzik ezt a melót is)
Hát nem tudom, engem simán lebasznak, ha egyszerűen kikövetkeztethető dologra rákérdezek ami egyértelmű, az egyértelmű és nem kell kérdezgetni Úgy látom itt azért az anyagiak felülírják ezt a történetet.
read-only mode on the forum
-
b4lukapitany
tag
Aki nagyon figyelgeti az AY-t az észrevett esetleg olyat, hogy közben is frissülnek ezek az akciók? Vagy van egy készlet, amit kidobtak így az elején aztán annyi?
-
oszy
veterán
Én semmi számomra értelmes akciót nem találtam. Szerencsére.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
beamen
tag
About you garanciális ügyintézéssel volt valakinek dolga?
1,5 éve (lehet nem is adnak rá ennyi garit) vett cipő talpa belülről beszakadt, de nem találok opciót a visszaküldésére. -
Ideg
aktív tag
válasz b4lukapitany #14674 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy töltögetnek fel újakat akciók közben is. Néha meg is lesem a szűrésemet úgy, hogy a legújabbakat tetetem előre a rendezésnél.
-
Bigemperor
senior tag
AY minden kupont lelőttek appon?nem tudom asztalin megy-e bármi,de ha jól tudom,nem azonosak az árak?
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
-
krizmo_
addikt
válasz Bigemperor #14679 üzenetére
Sajnos csak appban vannak a mostani nagy kedvezmények... Olyan bosszantó...
-
Studi
veterán
válasz Bigemperor #14679 üzenetére
5%-ot találtam működőst: CINTI5
-
bandus
veterán
fenébe, hogy ez nem tegnap jött összekukáztam pár dolgot ami tetszett, így az eredeti 124k helyett 52k-t fizettem extra akciósan, ami rohadt jó, de olyan boldog lettem volna ettől a 2k-tól amúgy az icebreaker merino gyapjú dolgok vannak nagyon jó áron, érdemes ránézni annak aki síel, téli sportokat űz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
ez a pakk holnap elvileg 7k lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz fateless #14689 üzenetére
nem tudom sajnos, annyit írnak csak, hogy holnap BF lesz náluk is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ideg
aktív tag
válasz bbsofficial #14691 üzenetére
Szerintem igen. A modell is pizsi gatyát vett fel hozzá.
-
pohár
félisten
válasz bbsofficial #14691 üzenetére
az, de sima 100%-os pamut póló, miben más egy simától egy pizsipóló? (mintát leszámítva)
-
Predator2
addikt
Helló
Lehet nem a megfelelő csoportba írok.
Szeretnék elkezdeni gyúrni, és ehez keresek cipőt. Ki mit ajánl? Laposabb talpú kellene, amit online tudok rendelni.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
krizmo_
addikt
válasz Predator2 #14696 üzenetére
Üdv,
Legtöbbször Asics edzőcipőket látok a teremben a férfiakon, páromnak is olyan van, és elégedett vele. Ha kardiót is tervezel, mondjuk futást, akkor célszerű futócipőt választani. Nekem jelenleg kicsit vastagabb talpú Saucony-m van, és nagyon elégedett vagyok vele, a korábbi cipőim okoztak némi bosszúságot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Ingatlanos topic!
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest