Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
Tilos:
- reflink (referral code, stb.),
- önreklám,
- nepperkedés,
- adás-vétel-hirdetés (csak az önzetlen rendelésátadás lehetséges, ha még nem szállították le a terméket! Ha már nálad van a termék, az csak a Hardveraprón hirdethető!).
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Jhonny06:] Ha bármikor haszontalannak érzed magad az életben, gondolj a fizetős Citromailre
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [borg25:] Ipar 4.0 + alanyi jogon járó jövedelem vs Diktátorok kézikönyve + Fogoly dilemma
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2022-12-18 23:51:21

LOGOUT.hu
PROHARDVER!
(rögzített hsz)
Meghívó kérés, felajánlás továbbra is tilos a topikban!
Dolby
senior tag
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

Soulfly842
őstag

marsu.
senior tag
Covid egyik nagy vesztese a ruhaipar, nem fér bele nekik a nagy akciózás.

Zeki
nagyúr
Hahaha... fillérekbe kerülnek a pakisztáni/bangladesi ruhák.
Nem győzik elégetni a megmaradt készleteket. Mert olcsón nem adnák... az imidzs romboló lenne... a környezetbe sz@rás, az nem.

Drughi
addikt
Sportsdirectre van most valami kód?
5000HUF a szállítás
icepeak wyot túracipő, fekete, 41,42,43,44,45:
https://www.aboutyou.hu/p/icepeak/felcipo-wyot-4660413 , 11490 Ft
(-sorry kupon, ha még megy)
Van ilyenem, nekem bevállt.
[ Szerkesztve ]

freaghill
őstag
Cropp-hoz küldenék vissza pár ruhát ami nem lett jó. Igényeltem futárt az oldalon, visszacsomagolom a ruhákat a dobozba.
Kérdésem az lenne, hogy nem kell címkét nyomtassak, amin a feladó, címzett szerepel és azt ráragasztani a csomagra?

erdey_a
őstag
nem
futár visz címkét
[ Szerkesztve ]
Vérboci

diegho
nagyúr
Semmit nem kell tenned, jön a futár, hozza a címkét és viszi a cuccot, kb 1 hét múlva kapod is a pénzt.

freaghill
őstag
Oh, okés, értem, köszi a gyors választ, még nem küldtem vissza csomagot így.

arcsin
senior tag
Egyáltalán nem para Anyukámnak is ajánlottam a dolgot, olyan egyszerű.

Ádám16
addikt
Túrázni használod?
Első cipőm lenne erre a célra, az orromra kötötte egy témában jártas barátom, hogy túrázni cipőből csak “ténylegjót” vegyek. Ennyiért ez elég BB, ha jól látom, valós akció.
Ez volt az idei télen a "mindenes" cipőm, vastagabb gyapjú zoknival.
Emiatt érdemesebb egy mérettel nagyobbat rendelni.
Túrázásnak nem mondanám, de elég sokat mentem benne, városon kívül is.
Annyi, hogy a vízálló membrán miatt melegebb időben (~+15 C felett) már
nem venném fel.

Lackooo84
veterán
Túracipőből eleve illik nagyobbat rendelni, mivel túrázáskor mindig megdagad az ember lába.
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84

predakon
őstag
Fél számmal szoktam nagyobbat venni, a másik dolog amire figyelj hogy mennyire szűkül a cipő orra. Lejtöről lefelé haladva kegyetlenül belehet szopni ha az újjakat szétnyomja a cipő.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

diegho
nagyúr
Full szövet övet használ valaki? Világ életemben bőr öveket használtam, de most van egy olyan szövet övem, aminek a vége bőr, tehát ahol a lyukak vannak, ott bőr. Na most a kérdésem az, hogy a full szövet az mennyire jó? Gondolkodtam full szövet övön.

vince
őstag
Van három ilyen (csak aldis) övem, szeretem őket, sokkal finomabban állítható a szorosságuk, mint a hagyományos lyukas öveknek.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

Mercutio_
félisten
Annyiból mindenképpen jobb, hogy mosható gépben (elő gépi mosás előtte érdemes lehet ecetes vízbe beáztatni, ha esetleg eresztené a színét az "megfogja")
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, TÖMÖRFENYŐ komód és könyvespolcok, HŰTŐ, MOSÓGÉP, MIKRÓ

diegho
nagyúr
De jó, hogy tegnap voltam decathlonban majd belépek délután New Yorker-be, szerintem ott is lesznek ilyenek, egy próbát megér. Most dobtam ki 4db bőr övet, mert 135, 125, 115, 105 hosszúak voltak és már mindet kifogytam (a blog 90%-ban kész, max pár nap és elérhető lesz), egyetlen használható övem maradt, kell valami kényelmes, ezek a szövetek jónak tűnnek.
[ Szerkesztve ]

rushty
senior tag
Milyen csípő derék méretek van?

Mercutio_
félisten
Kár volt, ha egyébként nem volt bajuk, egy jó cipész fillérekért levágja a felesleget és üt rá lyukakat.
AY-n megint "akár 30%" akció, ezzel gondolom minden kupon kilőve.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, TÖMÖRFENYŐ komód és könyvespolcok, HŰTŐ, MOSÓGÉP, MIKRÓ

diegho
nagyúr
Nem tudom, nem mérem, nincs is mivel. 34-es nadrágot hordok most, 44 volt tavaly áprilisban.

kutkut
addikt
Nekem ehhez hasonló van. (Kínaiból, töredék áron, ofc. ) Imádom. Ott kötöd meg, ahol akarod, és még mozogni is lehet benne, mert rugalmas.
Meizu MX3 32GB

diegho
nagyúr
Kollégám csinál bőr cuccokat, már többször ütött lyukat rájuk, de a szövet annyival kényelmesebb, hogy inkább azt használom, a mostani is sokkal jobb, mint a bőrök.

123xyz
tag
Pont ilyet akartam linkelni én is, hogy hétköznapi használatra szerintem tökéletes
Csak én itt találtam hirtelen, de biztos sok más helyen is kapható jó áron: link

diegho
nagyúr

Czimby
őstag
Sportsdirectben van 1csat 3szij csomagban.(cserélhetőek)
Évek óta használom.
+Van egy kínai műanyag csatos, hogy ne kelljen sztriptizelni a reptéren.

kutkut
addikt
Ilyenem is van, de amióta váltottam a fenti, rugalmas anyagúra, azóta csak a szekrény mélyén pihen.
Meizu MX3 32GB

diegho
nagyúr
Megnéztem New Yorker-t, nem láttam ilyen övet, H&M-ben volt, de 4500-ért, na akkor inkább rendelek neten valamit onnan, ahol van más is, ami érdekelne.

Talala
senior tag
Emagon akciós Super Mario-s Levis pólók, 3200,-.
Vannak egyéb ruhák is egész jó árban.
Trespass milyen minőséget képvisel?
aboutyou-ra vissza lehet kuldeni alsogatyat? Nekem is kicsit neccesnek tunik, de azert a keprol nem lehet 100%-ra megmondani, hogy jo lesz

MittuDomain_
őstag
A fekete overkill, de nincs a méretemben.
Si tacuisses, philosophus mansisses.

Talala
senior tag
én asic melegítővel és kb az összes kabáttal jártam így amit néztem ,
de a póló jön
[ Szerkesztve ]

Janaboy
veterán
A distance.hu - t ismeri valaki, rendelt már onnan?
Janaboy

Drughi
addikt
Semmi valós akciót nem látok, csak a szokásos előre jól felárazott termékek "akcióit"

Studi
addikt
"A szerződéssel kapcsolatos elállási jog nem gyakorolható olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza."

Executioner
tag
Sajnos visszaveszik azt is.
Exec

berbatov2
senior tag
Barmilyen AY kupon van most?

Lackki
senior tag
ühhüm
AboutYou 10%: CS-FQ4P9X---- Privátot hamarabb észreveszem

berbatov2
senior tag
Danke

Sefter
veterán
kettővel feletted..
Psn ID: sefter_hun

windlord
őstag
Aláírásban, értem.
Mobilról néztem.
[ Szerkesztve ]

vince
őstag
goto aláírás
oké, meglett
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
ez a Dr Martens shop megbízható? Hol lehet ezt leellenőrizni?
Most elég jó akciók vannak, de vásárlás előtt jó lenne tudni, hogy tényleg megkapom-e.

Ringman
nagyúr
sehol sincs cégnév az oldalon -> kuka.
eladó biciklis cuccok: új Luck Osiris 42-es spd-s cipő 30k; aliexpress matt full karbon nyereg: 6,3k; time atac hybrid pedál+stopli: 12k; time xc2 pedál+stopli: 8k; alig használt DXC edzőgörgő (Deca In'ride 100) 20k, gyak. kipróbált schwalbe edző külső 700x35c - 7k

oszy
veterán
Ezt KERÜLD! Sehol semmi infó a cégről!
Itt ellenőrizhető ez az oldal is.
[ Szerkesztve ]
Eladó VADONATÚJ JBL Tune 510BT vezetéknélküli fejhallgató!

Zoli-bácsi
senior tag
Nekem is elég gyanús, ezért is kérdeztem rá.

Zoli-bácsi
senior tag
Köszi, akkor felejtős.