Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomci
csendes tag
https://www.qwertee.com/ ? bocs, ezek asszem rövidek, de menők, ja és nem is pulcsik
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tocsek18 #14104 üzenetére
Inkább vettem neki pár göncöt amit kinézett, egyszer megjön Kínából..
Valszeg fizethetem rá a vámot, áfát, lószart.
1
2
3
4
5
Ez 11 ezerbe belefért kuponnal. Idáig.
Valóban Alföld is, meg Centrumos kínai is elfelejtődött, de már nekem nem volt kedvem többet autózni a ruhák után. Na meg úgy nehéz is, hogy beteg és türelmetlen a lányom. -
motoflug
őstag
Sziasztok,
Mango Outlet férfi cipő mérete az fedi a valóságot? Van esetleg referenciátok, miből mekkora kell, és ehhez képest milyen a Mango? Köszi! -
maroni
aktív tag
Sziasztok a H&M-hez valami kupont nem tudtok?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Sportfactory most velem korrekt.
Rendeltem egy converse courtlandt cipőt, de a weboldalon rosszul tüntették fel a méretet, igy kisebbet rendeltem.
Ingyen cserélik.
A cipő is jó amúgy, 8k-t megér. Remélem nekem nem fél évet bír azért -
kicsi kecske
tag
Sinsayre tud vki most mikorő kupont?
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
margithid
veterán
Adidas sneaker 10k: [link]
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Testvérem Debrecenben nem talált télikabátot. Nézte újonnan, használtan fizetett volna érte 30e-et, de nem talált. Létezik, hogy idén kevesebb télikabát lesz, mint tavaly és hogy igyekezni szükséges a vásárlással, hogy jusson? Én budapesti vagyok.
-
Zeki
nagyúr
válasz I02S3F #14112 üzenetére
Az a gond, és ezt nekem egy H&M-es boltvezető mondta, hogy Ő hiába rendelne télikabátot korábban, mert mondjuk hirtelen bejött a rossz idő, a skandináv országok beelőznek. Oda mennek a téli cuccok hamarabb.
Addig is ott a Decathlon is. Téli kabátok egy vízhatlan télikabát -
bajnokpityu
félisten
Mi most az emag-30% kód?
eladó topping dac
-
Kaba
veterán
-
kexksz
addikt
válasz gangstagergo #14127 üzenetére
Nekem meg 1-2 ora mire ideer, de lehet ki se bontom inkabb
-
mert_csokis
senior tag
Ide is megérkezett az olcsó Hollister farmer.
Nekem a 31/30-as pont jó lett, de valószínűleg a 32/30-as fog maradni. Az kevésbé van kiszámolva.
Mondjuk én vékony vagyok, kis túlzással pálcika lábakkal. Szóval rajtam ez inkább egy slim nadrág, mintsem skinny.
Minőségre, tapintásra abszolút rendben van. Érezni, hogy nem az 5-6e forintos kategória.
Ennyiért ez brutál vétel volt...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
margithid
veterán
Meg jött nekem is a converse courtlandt.
Tök jól néz ki, meg kényelmes is. A talpbetét nagyon pihe puha. Futó cipőben nincs ilyen.
8k t bőven megért👍 -
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14131 üzenetére
nekem még mindig nem jött meg, szeretem a skinnyt de ha tényleg ennyire akk lehet lecso lesz :D
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
mert_csokis
senior tag
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14136 üzenetére
nem vagyok vékony alkat mióta fogytam 40 kilóz azóta élem ezeket a skinny sz*rokat de van egy határ 😄😄😄😄
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14138 üzenetére
kicsit off:
ugye rendeltem mellé 2 polot is , ha nem jó a farmer visszaküldhetem csak azt ugye? soha nem csináltam még, nesze 2021 😆OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
mert_csokis
senior tag
válasz gamegod #14139 üzenetére
Persze.
Ez esetben a farmert kiválasztod az adott rendelésből, és csak azt küldöd vissza.
Én jelölni szoktam a mellékelt visszaküldési lapon is, hogy egyértelmű legyen. Pipa ahhoz, ami kell, a többi mellé meg X-et teszek.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
b4lukapitany
tag
OFF lesz a dolog, de mindig gondban vagyok ezekkel és érthetetlen számomra, hogy a legtöbb esetben egy póló nyaka aránytalanul nagy(kivágott), ami szerintem hülyén néz ki, és úgy kell vadászni a normálisakat, mint pl. ez: https://www.aboutyou.hu/p/replay/polo-6911335
Tudtok olyan márkát, ami többnyire ilyen fazonokat gyárt inkább? -
ggeleven
őstag
Srácok AY kicsit szívat. 7.15.-ei rendelést, ami 7.21.-én lett kiszállítva már nem engedi visszaküldeni. Más is tapasztalt hasonlót? Holnap rákérdezek a ÜSZ-nál azért.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
MODERÁTOR
AY a melltartót visszaveszi? Nem találtam rá semmit. Bugyit alsót biztosan nem vesz vissza senki, de melltartóban nem vagyok biztos.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
LógaGéza
veterán
Volt már valakinek a Nike.com-al cserés ügymenete? Páromnak kicsi lett az egyik cipő amit rendeltünk, egyel nagyobb kellene, de persze, hogy lejárt a kupon már, hogy újrarendeljük...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Revolut
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- iPhone 13 pro max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest