Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Aboutyoun van valami szingli nap akció -22% mindenre.
Janaboy
-
TBT
addikt
About You-nál ha 2 ruhát szeretnék visszaküldeni, akkor azokat becsomagolhatom egy csomagba is?
Visszaküldésnél mindkettőre ugyanazt a csomagszámot adta a rendszer, de a futár már 2 külön csomagként kereste őket.
(Nyilván azt ragasztottam rá, amit először a rendszer adott - a másikról nem is tudtam.)
Remélhetőleg nem lesz probléma belőle.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
DeFranco
nagyúr
Nekem volt ebből problémám, két külön rendelést egyben küldtem vissza (történetesen két egyforma kabátot, de ez most lehet mindegy)
Csak az egyiket utalták vissza, későn is vettem észre, végül felhívtam őket / írtam nekik a probléma miatt, és kisebb adminisztráció után (ki kellett tölteni egy nyilatkozatot) visszaadták a második termék árát is.
Ugyanakkor ez a folyamat minden pontján problémás lehet (mindenki a vonalkódot pittyenti le, lehet nem is egyeztetik a darabszámot) szóval lehet számítani tévedésre.
-
TBT
addikt
válasz DeFranco #14606 üzenetére
Köszönöm!
Itt két teljesen különböző termékről van szó (nyilván 2 külön eredeti csomagban és dokumentumokkal). A weboldal a visszaküldéskor és az e-mailben is egy csomagszámot küldtek mindkettőre, illetve az oldal írta, hogy ha több cuccom van, akkor beletehetem egy kartondobozba is (gondolom ha van cipő vagy olyan termék). De ma a futár 2 külön csomagot keresett, illetve az alkalmazásban is 2 külön csomagszámot látok már a termékek visszaküldésénél. Kissé meglepődtem, talán nem lesz belőle probléma. De, legfeljebb írok majd az ügyfélszolgálatnak, hogy a csomagomban 2 külön termék lesz.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok! www.shoozers.hu -val van vkinek tapasztalata? Köszönöm!
a mai világban bármi megtörténhet
-
mert_csokis
senior tag
válasz DeFranco #14606 üzenetére
Előre félek, hogy mi lesz a nemrég érkezett Emag rendelésemmel.
11 tételből áll, de mindent külön csomagoltak. Sajnos "örök ragasztós" csomagolása volt mindnek, így szakítás nélkül nem lehetett kibontani őket.
Biztos, hogy egy kartonban fogom visszaküldeni őket. Remélem nem lesz gond.
És ahogy néztem, majd a visszaküldés igénylésekor is minden egyes darabra külön fogja megcsinálni a folyamatot. Hiába egyetlen rendelésről van szó. Agyrém...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
zoltan6
őstag
válasz mert_csokis #14609 üzenetére
Mindegyiknek külön számot ad visszaküldéskor,sőt külön fiókot az easyboxba.
-
AIex
tag
Dockyard - 20% kedvezmény mindenre. Kifutó cuccokra van magasabb kedvezmény is, de a méretek hiányosak. Nem tűnik felárazós akciónak, de érdemes lehet 2x ellenőrizni.
-
adalbert1
veterán
Ezt a Columbia mellényt a legutóbbi emagos akcióban (mikor pufidzsekik körül forgott a topic ) 10k-val olcsóbban vettem meg, mint itt az akciós ára (31k vs 21k). Amúgy érdekes, mert az intersportnál elég sokáig 26990 volt az ára, de felemelték 39k-ra ott is, viszont csak a kéket, a fekete és a kétszínű ugyanúgy maradt 26,9k.
-
AIex
tag
válasz adalbert1 #14613 üzenetére
Köszi a visszajelzést,
Akkor kaptunk is akciót, és nem is ?!
Tavaly néztem több Columbia cuccott Intersportnál, többször volt 20%-os kupon, és beváltható volt akciós Columbia termékekre is. Meg is lepődtem, hogy kifejezetten jó áron volt ez-az.
Én arra tudok gondolni, hogy elég régi készletek, és talán ezért tudják ennyiért a adni, a kék pedig már új készlet. Sajnos szinte mindenhol tapasztalható, hogy az infláció nem csak nálunk van jelen, és a gyártók elkezdtek kompenzálni az árazásban. Plusz mi még nyertünk egy kis Ft gyengülést is, a többi valutával szemben.
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Ombre.com-ról vásárolt már valaki? Milyen minőségű ruhákat árulnak?
-
-B-
senior tag
Van most működő 20%-os about you kupon?
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
Factcoolon ma éjfélig NIGHT kuponnal -20%.
-
Attila2011
aktív tag
-
bertokl
tag
válasz Attila2011 #14624 üzenetére
De én nem is az 50% kedvezményt/nem kedvezményt jeleztem, hanem az ezen kívüli -20%-ot.
-
Attila2011
aktív tag
-
gangstagergo
senior tag
AY-n akár 70% akció. Kár volt felnézni mert olyan akciók vannak, hogy ma nem alszok
-
őstag
válasz gangstagergo #14627 üzenetére
Köszi, ráadásul a CS-s kupon is megy (még).
-
őstag
válasz gangstagergo #14629 üzenetére
Nálam ette az app. CS-AYG382
-
őstag
válasz italycross #14631 üzenetére
Nem értem, nálam még mindig él... Néhány másodpercet gondolkozik, de beváltja.
-
Itsu
tag
nálam is müködik
-
marsu.
senior tag
válasz italycross #14631 üzenetére
Jelentkezz ki aztán vissza. Az megoldja.
-
Ádám16
addikt
Ha láttok valami tényleg BB egyszerűbb (nem túl színes/feltűnő) inget/nadrágot/pólót, bedobnátok ide? Meló közben nem tudok most szörfölni köztük.
[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14636 üzenetére
Ha a kosár résznél próbálod beírni akkor sem engedni?
-
Janaboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #14638 üzenetére
Nekem sem fogadja el, csak a weboldalon, de ott meg másak az árak.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
pethYeti
addikt
Nekem kijelentkezés segített elfogadta a kupont, viszont fizetni nem tudok... Mikor beírom a kártyaadatokat és leokézom utána nem tölt be semmit.
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #14642 üzenetére
Kiszállításnál is lehet kártyával fizetni?
-
pethYeti
addikt
Nekem ez azért nem jó, mert lehet nem én veszem át.
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14636 üzenetére
Nálunk végül barátnőmnél ment. Lehet azért mert Iphoneja van nekem meg andorid
-
Janaboy
veterán
Nekem paypalt benyelte.
gangstagergo: kipróbáltam iPhoneon is, de ott se ment nekem a CS kupon (bár közben már deaktivált lett), de próbáltam másikat, azt se fogadta el.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Amúgy a Guess oldalán is kezdődött BF 30% + 10% kedvezmény van.
A kedvezmény a kosárba rakás után kerül levonásra.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
b4lukapitany
tag
Nekem se működött a kupon, de így is jó volt 13-ért az a cipő, amit kinéztem 2 hónapja 37-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- iPhone 13 pro max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest