Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #22297 üzenetére
na de hogyha olvastad akkor láttad hogy
301 - billentyűzet
8611 - trackpointtehát nem fogsz belépni a biosba így soha, gondolom olvastad a gugli első két találatát ahol azt írják hogy valszeg kicsúszott a kábele a billentyűzetnek, ezt megnézted ?
külső billentyűzet rá, aztán hátha úgy hagyja magát ?
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #22293 üzenetére
nem szimpla F1, hanem
With the unit powered off, hold the F1 key and power the unit on. Keep F1 held down until Easy setup appears.F1 lenyom, bekapcs, F1 addig lenyomva tart amíg be nem jön az Easy-Setup
amúgy az IBM/Lenovo a legjobban dokumentált noti, van hozzá service manual gyárilag (nem kell napokat túrni a netet), ha újabb akkor service video, egyéb support. egy dolgot nem tudnak még...gondolatátvitelt...jelenleg úgy működik hogy fel kell menni a honlapjukra....[link].....User reference ami neked kell(het).
-
littlelion21
addikt
válasz
moha bácsi #22293 üzenetére
Itt is F1-et írnak...nem lehet hogy szar a bill.?
-
littlelion21
addikt
válasz
moha bácsi #22291 üzenetére
F2+Del?
vagy hosszan az F1? -
Geby
senior tag
Van egy Asus A6Rp noti itten, felraktam már az össze drivert, de még mindig maradt egy 'Alapvető rendszereszköz' nevű cucc ami hiányzik még. Honnan a fenéből tudhatnám meg hogy mi hiányzik ?
-
littlelion21
addikt
Jóccakát'!
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #22282 üzenetére
Majd adok egy eselyt azert a jateknak.
Bar nalam a 30 perc jatek /3 nap tendenciaba valahogy bele kell ferjen
A VGA miatt en is duhos lennek, remelem nem sajat maganak csinalta meg az emberunk...
Hol lakik?Szerk: (#22283) fero02: miota a hanyas szinu PH van azota en csak a logoutot hasznalom.
Gondolom nem itt van a a valtozasSzerkszerk: Uram, mifele rossz dolog/hir van?Ne idegelj mar, csaknem qrta el a gyerek a cuccot, ugye?
Asszem joccaka!
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #22281 üzenetére
Unalom hegyek?
Az nem jó!
Gémelsz ezerrel?AVP-t lehúzták?Miért?Végül is kit érdekel,hogy másnak nem tetszik?Ha Neked bejön,akkor nincs olyan vélemény,ami meg tud győzni az ellenkezőjéről!
Velem sámli!Köszi a kérdést!
Dolgozom... Elég ritkán gémelek.MW2-t ma (sem) toltam!Az elkészült VGA-kártyám még most sem ért ide...
Kezdek dühös lenni...
szerk:
Több,mint 1órával ezelőtt ráírtam a srácra,hogy mi a stájsz?!Azóta sem érkezett válasz,pedig online!
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #22279 üzenetére
Unalom hegyek...de ma mar jo ido volt szerencsere
Mostmar latszik az alagut is fennyel mindennel, mar csak be kellene jutniUnalmamban estenkent tolom a Mass Effect 2-ot...hat ize, egynek jo, de tenyleg csak unalom ellen...
A hires varva vart AVP-t ugy lehuztak mint a szel...azzal se kell jatszani...nem tudom lesz-e egyaltalan olyan game amivel erdemes jatszani.Es veled mizu?
-
Devid_81
félisten
Igy kell ezt csinalni
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #22258 üzenetére
Fú baszki, naggyon fullos...
-
tááo
aktív tag
Hátha valaki nem ismeri:
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd
>hisztizni és sírni:
>- Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! - toporzékol.
>
> A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd.
>Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú,
>finomúr, Armani öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.
>Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: - A
>lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi
>állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről.
>
>Először is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya
>születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy
>tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $$$$-t a bankszámláján.
>
>Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $$$$-t a
>bankszámláján.
>
>Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan segíthetnék. Önök mit
>javasolnak?
>
> Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást,
>ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz és így szól szelíden:
>
> - Akkor megdugod újra.Morris: Köszönöm! Megfogadom bár nem vagyok egy jól viselkedő beteg.
-
Morris
veterán
válasz
SipiBcs #22254 üzenetére
Nálam ez lenne a lényeg:
* 2008. augusztus 1. dátumtól cégünk is elfogadja az internet utalványt
* az utalvány internet szolgáltatás elõfizetési díjának egyszeri kiegyenlítésére szolgál, értékéből visszaadni semmilyen formában nem lehet
* kizárólagosan az ügyfélszolgálatokon alkalmazható fizetőeszköz, interneten keresztül történõ számlakiegyenlítés cégünknél egyelõre nem biztosított
* elfogadható utalvány-típusok: ACCOR, SODEXHO PASS, LE CHÉQUE DÉJEUNEREz a Digi honlapjáról van. Szimpatikusnak tűnik, de azért megvárom, hogy ne kelljen állandóan minden hónapban bemenni az ügyfélszolgálatra utalvánnyal fizetni.
Ha majd lejár a Tés hűségem, remélem addigra elérhetővé válik a netes fizetés is -
Devid_81
félisten
El vagytok tunve nagyon
-
DLDKox
aktív tag
válasz
SipiBcs #22254 üzenetére
Én is elismerően nyilatkozom a digi iránt.
Net nem bont naponta sebesség szempontjából összehasonlíthatatlan a T-vel. Legkisebb csomag napi 200 GB down és 100 GB up.
Tv- jó, telefon ügyben még nem nyilatkozhatom mert Pénteken jön át a számhordozásom.
Egyetlen negatívumként említeném, hogy reggel a körzeti stúdió a Pestit sugározza nem a Szegedit. -
SipiBcs
őstag
válasz
Morris #22250 üzenetére
Jó reggelt!
Nem kötelező a hűségnyilatkozat, de ha aláírsz, akkor a megkötött időnek a felében csak a felét kell fizetned. 20 / 10 -es internet + tv + telefon 3000 Ft. Én sem kedvelem a hűségszerződést, éppen ezért érdeklődtem körbe a minősége után. Nem szeretnék aknára lépni, hogy aláírok és gagyit kapok. Eddig semmi rosszat nem hallottam. A net mindenkinél üzembiztos, a tv - telefon minősége kifogástalan.
A "sárkány" nem olvas PH-t!
-
szandisas
őstag
Jó reggelt az Uraknak!
Sajnos nem tudtam csatlakozni egyetlen normális netre sem... így kénytelen vagyok valamelyik szomszédot megkeresni, hogy osszuk megezt találtam a legolcsóbb megoldásnak, és hűségidő sincs
-
public73
senior tag
olyan beteg vagyok basszátok meg, hogy óóóóóóóóóóóóóóóó, nagyon szenvedek!
folyik taknyom, nyálam....
valamit csúnyán beszopáltam...
lehet valami vén maródi nyanya hátulról lehapcizott!!!!
mondjatok néhány miatyánkot, hátha meggyógyulok mihamarabb!!!! -
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #22248 üzenetére
Ebreszto!
Jo reggelt mindenkinek! -
Devid_81
félisten
Szerintem joccaka!
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #22245 üzenetére
Ezen en is jot vidultam
-
SipiBcs
őstag
válasz
Morris #22241 üzenetére
Remegve várom, hogy belépjen az üzletkötőjük az ajtón, olyat kap, hogy merre kódorgott eddig.... Már szinte minden utcában van, csak ebben nincs!
Az inviteles (bár t-online szerződéses) 3M - 256-os nettől már a falra mászok. Eddig minden ismerősöm elismerően szólt a Lencsésin a digi netről és tvről. Csak azon töprengünk a sárkánnyal (a kedvesem), hogy 1 vagy 2 évet írjunk alá! -
fero02
nagyúr
Azért kíváncsi lennék, h odafent milyen harc mehet a Digi és a T-Com között. Meg úgy a számok világába is belekukkantanék picit...
-
Morris
veterán
válasz
Devid_81 #22239 üzenetére
Hát én sem az eszükért meg a segítőkészségükért szeretem őket.
Nálam az elsődleges szempont, hogy stabil és folyamatos legyen a szolgáltatás.
Ez meg is van.A Digis nettől azért tartok kicsit, mert nem ismerem ... (a fentieket)
inkább kivárok kicsit és folyamatosan érdeklődöm -
Padree
senior tag
válasz
littlelion21 #22219 üzenetére
Igen, egészségügyben, a sugárterápián.
Mer mexűnt a megyei tüdőszűrés
-
Devid_81
félisten
válasz
Morris #22229 üzenetére
Erdekes dolog amit a T-kombajn csinal.
Napokban akartuk atkerni a szamlat masik cimre technikai okok miatt.
Persze nem lehet, csak ha hivatalosan oda kotik a netet ahova kered, mondtuk a kis ugyfelesnek, hogy jovan bazz, de Ujkigyosra kernenk...csak lesett...aszondja azt lehet meg, hogy alairunk 1 evet..kerdem en minek?Ujkigyosra menjen a net szamla?Annak a netnek a szamlaja, amit en benn hasznalok Bekescsaban?
Jeleztuk kedvesen akkor addig szopathattok amit a Digi nem rakja magat gatyaba a lepcsohazba, es kedvesen el koszontunk.Biztos csak en nem latom at a logikat.
-
fero02
nagyúr
Na mi van már itt?
Szétültetem mindjárt a bandát!
-
Devid_81
félisten
válasz
Morris #22227 üzenetére
Szia!
Elonyok: nincs idojaras altali kimaradas, kockasodas, analog TV-t szet tudsz osztani tobb TV-re, mindenki azt nez amit akar.
Amennyiben kiepitett Digi kabelrendszer van akkor ott van me'g a DigiNet, mint masik elony.
Csatorna kiosztas passz.
Hatrany...ezen gondolkodnom kell, van-e egyaltlan
Ah megvan, a parabolat meg lehet dobalni hogolyoval, leszereles utan alkalmas lehet garden partykon hust sutni...jah de ez is elony inkabbCsak elonye van, had szoljon a dolog
-
tááo
aktív tag
Jó napot!
....szóval tudnátok-e esetleg valakit aki foglalkozik mobil függetlenítéssel?
a teló 2007-es és a hűség ideje is lejárt már.
Előre is köszönöm.
-
szandisas
őstag
Ha van valakinek notiwinyója, nameg USB-s házikója, és el is akarja adni, az szóljon
-
Devid_81
félisten
Csak a sok kettes miatt
#22222 -
szandisas
őstag
Sikerült notitáskát vennem, most más miatt kérnék segítséget
Gyulán a "paradicsom" nevű lakótelepen kaptam lakást. Oda szeretnék valami netet varázsolni. Kábel van elvileg. Valakinek van ötlete, hogy merre induljak?
mod: hűségidő nélkül
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #22212 üzenetére
A mai forgalomhoz ke'pest tok mindegy
-
littlelion21
addikt
Jó reggelt!
Vagy kicsit már késő van hozzá? -
Devid_81
félisten
Hirado Parodia 2.
Az elso jobb volt -
Devid_81
félisten
Ujabb kampany!
-
Devid_81
félisten
Jo reggelt!
-
tááo
aktív tag
Jó reggelt!
Esetleg tudnátok-e ajánlani valakit aki megbízhatóan foglalkozik mobilok függetlení-
tésével? Vagy egy progit hozzá akár priviben is. Ja, itt Csabán érdekelne az illető.
A mobil tipusa:LG Shine KE 970. Köszönöm. -
Undoroid
őstag
Joccccakát!
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest