Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #23399 üzenetére
Szia!
Nincs meg?Hová tetted el?
Tessék előkeríteni!
Érdekes hangeffektet adott akkor,amikor egy sorban jött a tányér,flaska és a pohár!
Ha ezt egy lövéssel leszedted,akkor pedig a flaska tetején egy csillag jelent meg és úgy még furább hangokat adott ki!Ha ebből hármat leszedtél,akkor jött az idegen cowboy...Ekkor elbújt a dobálózó férfi és a nő az asztal alá!
"Kedves" volt a hozzád vágott dinamit-rúd is!Sokat játszottam vele...
-
Undoroid
őstag
válasz
littlelion21 #23397 üzenetére
Szia!
Köszi,Neked is!
Akkor választok: Balról szépen sorban jobb oldalra haladva és vissza is!Pont így--->
* * *
Binyiglizés: Indulás sötétedés után!Aki velem akar tartani az még időben jelezze!
-
littlelion21
addikt
Szép napot Mindenkinek!
Tessék választani:
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #23392 üzenetére
Szia Őrnagy!
Szerezzél kőcsőn' egyet!
Futás: Ahhoz az kell,hogy kergessen valaki!
Kedvem még lenne hozzá,de még kedden lerobbant az egyik achilles-in a lábamon...most pedig adtam neki rendesen a kertásással...felejtős!
Még a binyiglizés beleférne!
wááá!Jó képek!
* * *
Többiek merre?
-
Undoroid
őstag
Jó napot magának is Tááo!
Ezeket a légzsákokat szívesen letesztelném!
Már tegnap is kirajzottak a leendő szervdonorok...
Egy ilyen még talán megvan az egyik ismerősömnél működőképes állapotban!
Nagyon jót lehetett vele lövöldözni!
* * *
Őrnagy Úr!
Jelentem,hogy a kertfelásás elkészült!Remek idő van!
Gyere binyiglizni!
* * *
Bringára fel!Elvileg ErikSon-kollégával menni fogunk és letekerünk egy 26Km-es távot!Csatlakozhatsz hozzánk Te is!
* * *
Szia!
-
szandisas
őstag
socket A-s lapja van valakinek eladó? DDR1 es, kellene, olyan AN7, NF7 szintű. Ha netán lenne egy privit írjatok
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #23388 üzenetére
A biciklizéshez kell évszakváltás vagy a bugyihoz.....jajj de sejtem a választ
Hát jelenleg ez van sajna én sem úgy gondoltam az usában eltöltött "kirándulásom" alatt, hogy amikor hazajövök már a kutya sem vár 4.5 éves kapcsolatból
De ezt hagyjuk, nem szeretek hátrafelé nézni, majd alakul valami. -
Devid_81
félisten
Huhh srácok, kegyetlenül jó idő van kinn, irány kifele mindenkinek!
-
tááo
aktív tag
Ezek a régi játékok tök jók. Anno az ifiházban volt egy fém dobozba zárva és sorba kellett
állni hogy játszhass vele. -
fero02
nagyúr
Ilyenkor szokott ugrásszerűen megnőni a szervdonorok száma...
Szép jó reggelt Békés megye!
Tnap kaptam kollégámtól full házi mézes vilmos körte pálinkát. Barátommal ezt is megkóstoltuk, mint múlthéten pénteken az őszibarackot. Hát mit ne mondjak, qrva finom.
Olyan jót aludtam, mint a dög, erre fél 9-kor mire kell kelnem? Csajom hív, h vegyen-e könyvet magának?
Úgy beszéltük meg, h születésnapjára választ, vesz magának könyvet én meg kifizetem neki, így tuti azt kap, aminek örül.
VEGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNa ilyenkor úgy igazán el tudnám picszáni.
No meg amúgy is...
tááo: jóféle original airbag!
-
Devid_81
félisten
Reggeltet!
-
sanzi89
addikt
válasz
Undoroid #23375 üzenetére
Hát, kb semennyire nem vagyok képben a témában. Annyi, hogy ruszki forrasztópisztollyal vezetékeket meg csatalkozókat forrasztottunk, bár aki kicsit ért hozzá szerintem bohóckodásnak nézi.
Sajna ilyen témában nem rendelkezem ismerőssel, így erre nem tudok építeni.
Amúgy nagyon alap dolgokra kellene a cucc, mondjuk egy kondenzator csere a plafon amit tervezek vele.
@DLDKox
Köszi! -
Undoroid
őstag
válasz
sanzi89 #23373 üzenetére
Szia!
" készpénzzel bemegyek és segítenek összeállítani egy alap forrasztó készletet " Inkább keress meg egy ismerőst,mert még a végén rádsóznak valamit jó pénzért!Egy forrasztó páka még nem minden!
Mennyire vagy képben az alap dolgokban?
Berényi Út 3.
* * *
szerk: Joccccakát'!
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Tud valaki valami jó kis elektronikai boltot mondani Csabán, ahova némi készpénzzel bemegyek és segítenek összeállítani egy alap forrasztó készletet? 0-ról kezdeném, és jók lennének a tanácsok, ötletek.
Vagy ha esetleg valakinek sok a türelme, lenne egy-két kérdésem privátban.
-
Undoroid
őstag
Szerintem ez volt a hét legpocsékabb HIRDETÉSE!
Alaposan átgondolt szöveg,az esetleges helyesírási hibák megkeresése és a megfelelő hangnem!Mindez egyben megvan!A várható eredmény is gyorsan megszületett!
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #23370 üzenetére
Szia Moha Bácsi!
Alapjában véve nem gond,ha nincs vaj a füled mögött!
-
Undoroid
őstag
CSALI-t kell,hogy bevessek,mert sehol senki...
-
Morris
veterán
Üdv az Uraknak!
Szép jó reggelt mindenkinek!Csak szerényen megjegyzem, hogy aki tegnap délután jött vissza a Maros IC-vel Pestről, az nyílván meglepődve tapasztalta, hogy a nedves utasoknak egy icipicit gyalogolniuk kellett a vonathoz Szolnokon!
Nos, igen, én voltam. Nem gyengén elfékeztem magam
csak 2 kocsival csúsztam feljebb -
tááo
aktív tag
válasz
littlelion21 #23356 üzenetére
Jó reggelt!
littlelion:Ez jó! Este hazaérek ki is próbálom.
-
fero02
nagyúr
Öröm volt reggel kinézni az ablakon...végre napsütés van.
-
littlelion21
addikt
Családi idill:
- Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
- Varázsszó?
- Odabasszak?! -
Undoroid
őstag
További kellemes estét!
-
Geby
senior tag
válasz
benzol #23343 üzenetére
ezerötér' nincs, de ha rááldozod még egy kőbányai árát akkor lehet kapsz olyat
HDMI kábel, M19/DVI 1.5m 1296 1620 4 db
HDMI kábel, M19/DVI 1.5m 1296 1620 3 db
HDMI kábel, M19/DVI 10m 2736 3420 2 db
HDMI kábel, M19/DVI 2.5m 1200 1500 5 db
HDMI kábel, M19/DVI-D 1.5m 1408 1760 1 dbja, bocsánat, ezeröté' van 2.5 méteres
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #23338 üzenetére
Óóó, h szarjál sünt!
Nesze, rád kontrázok. Vmi vájlingot készítsetek magatok mellé, hátha felbüffene vmi...
-
Undoroid
őstag
válasz
littlelion21 #23346 üzenetére
Szia!
Kellemeset Neked is!
Ha holnap is ilyen remek idő lesz,akkor délután nyilván tekerni megyek majd!
* * *
Többiek merre?
-
littlelion21
addikt
Kellemes délutánt!
-
Undoroid
őstag
Napsütéses jó napot mindenkinek!
-
benzol
aktív tag
Hali!
DVI>HDMI kábelt tudtok valahol Bcsabán elfogadható áron?
neten ezeröccázért
árulják... max annyiért szeretnék én is helyben hozzájutni..
thx.
-
littlelion21
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
fero-nak szeretettel...
-
Devid_81
félisten
Jó napot mindenkinek!
tááo: majd leírom a részleteket
-
tááo
aktív tag
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #23333 üzenetére
Annyival nem jobbak, mint amennyivel drágábbak és akkor még a tárterületről nem is beszéltünk.
Jelenleg inkább vennék egy jó pár éves WD Raptort, mint egy akármilyen új SSD-t.
Lépek én is, még a Comedy Central-on bealszok.
-
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #23326 üzenetére
Volt két gépem, amit anno mikor jobban ment a szekér építettem. Egyik egy alap, másik kicsit jobb volt, mindez 939-be. Volt tft több is, stb...na az elmúlt 1, 1.5 év alatt szépen feléltem mindezt.
Volt közben egy céges gép is, amit lenyúltam(
), de azt is eladtam.
Most egy kölcsön gép van nálam, de most h ismét picit több a pénz, így mihamarabb összedobok magamnak vmit.
Kell. Mást nem tudok mondani.
-
Undoroid
őstag
válasz
fero02 #23324 üzenetére
" Gyaknám mindet! "
Az első sült-finomságból kérek egy jó nagy falatot!
Köszi a képeket!
* * *
Őrnagy!
Ez komoly volt!
Tegnap este kaptam mélben pár hasonló jellegű képet!Azokat sajnos nem publikálhatom ide a kényes tartalmuk miatt!Esetleg privátban...
* * *
SipiBcs!
Gratula az új melódhoz!
* * *
Asszem' eldőlök...További kellemes estét!
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #23322 üzenetére
Kisebbet már necces újonnan venni, na meg ha 1-2 gammát feltolok, akkor ne legyen "Kevés a lemezterület" vagy " A virtuláis memória minimuma túl kicsi" üzenet.
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #23316 üzenetére
Én a készülő gépembe egy E3300 vettem. Amire kell bőven sok még alapon is.
Alaplap az Gigabyte G31M-ES2L lesz, 2x2 Gb ram társaságában. Itt még 2 dolgot nem tudok: mióta ment fel ennyire a DDR2 ára, illetve, h ehhez a procihoz elég-e a 800-as?
Vinyóról még fogalmam sincs...vmi 160-250 kellene rendszernek, de vmi pörgősebb fajta.
Háttértár meg 1-2 terrás cucc lesz, lehet raid-ben.
Ja meg vga, de arról tényleg abszolút lövésem sincs.
-
littlelion21
addikt
Szép estét Uraim!
Magatokhoz képest ma elég sokat irkáltatok!
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #23314 üzenetére
Szia Uram!
Nos ma nem sokat alkottam
Össze-vissza voltam, mentem minden irányba.
Viszont a korájszeven...hmm, nekem van belőle, jó, is meg gyors is, de hasznavehetetlen az átlag felhasználásnál, csak a proci árából lehet venni 4 magvas AMD-t jó alaplappal.
Én megtartom, mert ilyen gépem se most lesz ha ezt elpattintom -
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #23307 üzenetére
Őrnagy!
Jöhet még!
Mit intéztél ma?
* * *
" Akkor nincs mese, ezen változtatnom kell... " Miért kéne?Így vagy Önmagad!Előbb-utóbb úgyis visszajönne az igazi Éned!
* * *
Korájhét & dédéeröt?Minek/mihez?
Ennyire el vagy engedve lóvéval?
Van otthon multimétered?Érdemes lenne a tápot átmérni!Szintén valami Vargáné és társa táp?
Folytatod a saját géped további fejlesztését?
-
SipiBcs
őstag
válasz
fero02 #23310 üzenetére
Erre fogja Undoroid kollega írni, hogy csak a csirkéknek jó táp, szg-be ne merjem rakni. Majd értekezünk a dologról, még nem állt össze a fejemben a kép, hogy merre induljak. Rakjak össze egy erősebb gépet a legénynek vagy ezt foltozgassam.... e...
Azért köszönöm, lehet élek majd a lehetőséggel.
-
fero02
nagyúr
válasz
SipiBcs #23309 üzenetére
Már csak volt. 2 Db Zalman. Az egyik elment, a másikról meg kiderült (szerencsére eladás előtt nyüstöltem őket) h van még baja.
Ellenben ha nem zavar a méret difi, akkor volna egy nem ATX szabványos 0 km.-es FSP tápom...legalábbis most úgy néz ki, h lesz. Talán elkelt a házam, de táp nélkül. A táp adatai le vannak ott írva.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Undoroid #23306 üzenetére
THX!
Ha ezek nem szolgálnak ki maradéktalanul, akkor i7-re és ddr5re kell váltanom!
Közben darabokra dobáltam a gépeket. A fiamnak oda a tápja és a videokártyája is nagy valószínűség szerint. Kérdés: ha csippan de csak egyet az alaplap, de hallom, hogy pörög a vinyó és nem ad képet, akkor az valószínűleg videokártya lesz ugye? Közben egy pici led pirosan világít az alaplapon, ami áram alatt zöld, de bekapcsolás után átvált pirosra.... AGP-s Sapphie X1650 van benne.
Feró: neked volt tápod és milyen és mennyiért? Valakinek ócsó agp-s videokártyája a polcon van é?
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #23302 üzenetére
Szia!
Nem hinném!
Az az alkotás még akkor is színvonalasabb,mint az itthoni szörnyűségek némelyike!
* * *
Egy kicsit igen!
* * *
Nagyon örülök,hogy sikeres biznisszel zárhattad a napodat és Én ehhez egy kicsi UP!-al hozzájárulhattam!
" Ha nem is 1 perc... de egy nap múlva elment " Egy napon kétszer nem jöhet be!
Azt kívánom,hogy soha ne legyen gondod az új ramocskáiddal!Használd egészséggel!
* * *
Őrnagy Úr!
Köszi a remek viccet!
* * *
Kaptam ma este egy linket ErikSon-kollégától!
-
Devid_81
félisten
Két pár minden hétvégén összejár kártyázni. Egyik este John véletlenül leejt egy lapot az asztal alá. Amikor lehajolt érte észrevette, hogy Bill felesége nem visel bugyit. Ezen úgy meglepődött, amikor fel akart egyenesedni az asztal alól, beverte a fejét az asztal lapjába. Teljesen el volt vörösödve, amikor végre a helyére ült.
Később John kiment a konyhába inni egy kis üdítőt. Bill felesége követte, majd megkérdezte tőle:
- Tetszett, amit az asztal alatt láttál?
- Igen.
Mire a nő azt mondta:
- Megkaphatod, de száz dollárodba fog kerülni.
- Tetszik az ajánlat.
- Jó, akkor péntek délután, mivel Bill dolgozik akkor, te meg nem, kettőkor várlak.
Eljött a péntek és John el is ment két órára. Miután kifizette a pénzt, bementek a hálószobába, és vadul egymásnak estek. Miután John elment, Bill is hazaérkezett este. Megkérdezte a feleségét:
- Délután itt volt John?
- Igen, beugrott egy pár percre.
- Adott neked száz dollárt?
- Hát, adott - válaszolta a nő attól félve, hogy a férje tudja.
- Jó - mondta Bill. - John délelőtt odajött hozzám, és kölcsönkért száz dollárt. Azt mondta, egy fontos találkozóra kell mennie, de hazafelé beugrik hozzánk, és visszaadja a pénzt. -
SipiBcs
őstag
válasz
Undoroid #23301 üzenetére
Szép estét mindenkinek!
Undoroid:
Hát... cimbi... szedjél pénzt az uppodért.
Ha nem is 1 perc... de egy nap múlva elment. Geby kollega lefoglalta, ma elvittem neki és ki is fizette. Használja jó egészséggel. Ha jól tudom valamelyik barátjának vásárolta meg.
Nekem meg úton (postán) az új páros. OCZ Titanium 2x2 GB 1150MHz DDR2. Remélem holnap ideér.
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest