Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
finest
addikt
Szavaz valaki a 2.30 perctől beszélő békéscsabai hölgyre, akinek a férjével együtt kettő gyereke van, hobbija a másokon segítés - mint a sportszeletes csákónak-, és a fogyatékos felnőttek támogatását kéri: [link]? Honnan szalajtották, valami régi vöröskeresztes?
Megnéztem párat a jelöltek közül a www.mdf.hu-n, pont ezek a videók vannak fenn, ez csak egy montázs, hát nem kellett törni magukat a készítőket némi ellenpropagandáért...bízok Önökben és remélem, Önök is bízhatnak bennem. -
Undoroid
őstag
válasz
SipiBcs #22497 üzenetére
Szia Sipi!
" Tudom én, hogy egy kalap sz@r " Akkoriban,amikor Tááo megvette az övét -nem tudtam,hogy pontosan miért is- ,de terhelés közben kezdtük el mérni a kimeneti feszeket rajta!Talán instabil volt tőle Tááo-gépe...Már nem emlékszem,de azt hiszem megérte letesztelni!
Nem volt túl komoly terhelés rajta,de kár lett volna érte! (Intel C2D E6400,Abit AB-9 mobo,GEIL 2x512Mb DDR2 ramocskák,VGA= ?,1db ODD,1(2) HDD,minden alapon)
Amikor megláttuk a kimeneti feszültségek lüktetését (analóg és digitális műszerekkel is megmértük),akkor rosszul lettünk!
Tááo okosan lecseréltette!
" nem maradt elég zsé rá " Pedig pont ezen nem szabad spórolni!
Fero02-kollégának van két Zalmi tápja,ami simán elvinné zajtalanul a Te jelenlegi konfigodat!Nem is kér érte túl sok pénzt...Amúgy Nekem is pontosan olyan tápegységem van!
" Jó éjt mindenkinek, hajnalban (7 óra) irány a nagyfalu! " Köszi!Neked is jó éjt!Vezess óvatosan!Vigyázz az óvatlan vezetőkkel!Visszavárunk ide!
* * *
" Gyaknám mind! "
A harmadik má' vót' !
A negyedik pedig elfelejtette levenni az 'alapszínét'?
-
fero02
nagyúr
-
SipiBcs
őstag
válasz
Undoroid #22493 üzenetére
A videót már utána láttam, hogy megvettem!
Tudom én, hogy egy kalap sz@r, de ugye ez az utolsó amire költöttem, már nem maradt elég zsé rá!
......
...........
Ne!! Ne mondj rá semmit, mert tudom, hogy majd rábaszok, ha magával ránt még 2 cuccot a gépemből Jogos, igazad van....
............... csak jól esik ezzel prückölni!Jó éjt mindenkinek, hajnalban (7 óra) irány a nagyfalu!
-
fero02
nagyúr
Na ha már ennyire táposak vagytok, akkor van 2 db eladó Zalman 360-as tápom.
-
Undoroid
őstag
Jó estét Mindenkinek!
Szia Tááo!
Köszi a képet!
Kíváncsi vagyok,hogy a netsz@r oldalon milyen kommenteket 'nyert' ez a kép!
Mi lett a régi VGA-val?Minden rendben zajlott?
* * *
Látod,hogy nem alaptalanul marlak a tápocskáddal kapcsolatban?!
* * *
Devid_81!
Őrnagy Úr!
Írok magának egy privát üzenetet!Érdekes kérdésem lesz!
* * *
Tááo!
" rámértünk a feszekre és azok úgy billegtek, hogy öröm volt nézni " Ez igaz!Pedig a maximális terhelés közelében sem jártunk!
Ismét éhes vagyok!
-
Devid_81
félisten
Szep estet!
Sajna az ocsmany egy tap, az mar tuti.
Mikor meg Hooplas voltam, volt olyan vevo aki kimondottan olyat akart venni, mert jot hallot rola...lebeszelni nem lehetett az ongyilkossagrolLatom kozben megmozdult a topik, ma nagyon el voltatok veszve!
Se csajos kep tul sok...szinte semmi nem volt ma, ejnye-bejnye! -
tááo
aktív tag
válasz
Devid_81 #22485 üzenetére
Jó estét!
Nekem egyszer volt HKC tápom de csak egy kis ideig, mert Undoroidkolégával
mi is rámértünk a feszekre és azok úgy billegtek, hogy öröm volt nézni.
Vissza is vittem a napszámba, zokszó nélkül kicserélték, igaz kicsit meg locsoltam de
vettem egy 430 W Chieftec-et ami hibátlanul megy.
Úgyhogy hiába a vonzó ár meg szép is, egy nagy kalap qla. -
atex87
csendes tag
Üdv:Mindenkinek!!!!
Kipróbáltam az Alien vs Predator legujjabb kiadását,Nekem Nagyonbejön!
Aki Szereti ezt a két párost annak figyelmébe ajánlom a játékot!!!!!!!!!!!
Üdvözlettel:atex -
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
Srácok, nincs valaki köztetek, aki penge németből...?
Egy önéletrajz néhány részének lefordításában kellene némi segítség... -
Devid_81
félisten
válasz
SipiBcs #22480 üzenetére
Szia!
Nekem kellene onnan valami!
A asszonykorust elhozhatnad
Gizi lavorral egyutt toltak anno, ejj mekkora zene ez is -
SipiBcs
őstag
Nem te voltál az első és szerintem nem is az utolsó aki testi fenyítést emlegetett a főnöknek! Tipikus kígyó feeling. A fejétől bűzlik a farka!!
Más: Holnap reggel Pest fele megyek (Veresegyház) Valakinek van e arra dolga? Csak olcsóbban jönnénk ki!
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #22475 üzenetére
Szep napot mindenkinek!
Beza!Ok azok a Kolcseyn
En csak parszor voltam ott, nem volt gond, kifogtam, haverom villamkar utan volt benn parszor, eljutottak arra a szintre amikor mar megmondta a fonoknek, hogy kiveszi a pult mogul es addig veri amig szuszog
Es csak ilyen szerviz van, ez a nagy hivatalos szerviz Bekescsaban, szo szerint beleszarnak abba amit mondasz nekik.
Emlexem amikor vegeztem a Trefortban, erettsegi utan, a fonok nagyon akarta, hogy menjek oda dolgozni, mint haztartasi gep szerelo...meg szerencse, hogy nem mentem -
Morris
veterán
válasz
Hobbbyt #22469 üzenetére
Na ezt örömmel olvasom!
kb egy hét múlva jönnek is, mert letelik hamarosan a 2 hét. Mi 2 éves hűséget vállaltunk.
1 évig havi 3 rugó. egész korrekt ár. és utána sem lesz drága.
A jelenlegi tévénk analóg, így remélem nagyon szép képe lesz.
idővel persze bővítek valami LCD-s okosságra.Megnyugtattál. köszke az infókat
-
littlelion21
addikt
válasz
Devid_81 #22473 üzenetére
Ők vannak a Kölcsey-n, ugye?
Amikor még anno sulinetes gépem volt, hozzájuk vittem javíttatni, mert ők voltak a megbízott szerviz; (és mint később kiderült) az egyik besz@rt ventit olyan faszásan buherálták meg, hogy csoda hogy nem lett zárlatos a gép.Na meg az a kedves, vevő-centrikus mentalitás....épp' csak le nem köptek, amikor merészeltem kérni valamit...
-
Devid_81
félisten
Valoszinuleg joejccaka!
-
fero02
nagyúr
-
Undoroid
őstag
Joccccakát!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Morris #22463 üzenetére
Mi is. Első 6 hónapban 3.000ft a 3 szolgáltatásért.
Nekem a telefon nincs bevezetve.. vagyis ez így nem igaz, pontosabban csak nincs rádugva készülék.
A netem 30/20-as és stabil. Torrenten eddig a tartós maxom lefele 3.9mb/s -volt felfele pedig 2.6 mb/s. Igazából az első nap óta intenzív hely hiánnyal küzdök. (benyomok egy 1.36gb-s filmet.. kimegyek megmelegíteni a kaját.. mire visszaérek lent van a film)
Én a monitoromon tv-zek (Samu 242mp) így eléggé kijönnek a képi hibák. Nem rosszabb mint a T-home. Elég erős a jel, 3tv-be megy és még így se gyenge. (nálunk a T-homot már a 3. tvhez erősíteni kellett.. vicces volt)
Igazából az MTV-Comedy-Cool nincs a listán.. hiába a maxunk vanSajnos pont számomra lényegesebbeket vették el
(a 3.ban nem vagyok biztos mert nem hiányzik)
Dee igazából csak pozitív tapasztalataim vannak tóluk. 2 héten belül be is kötötték a szerződés kötés után.
Semmiképp nemfogod megbánni. Erre mérget vehetsz
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #22466 üzenetére
Agyalok rajta, sot ha valakit tudnal Te vagy barki aki tud alaplap szinten javitani akkor azzal "osszeismerkednek" szivesen
Ma agyaltunk par okos dolgot egyik cimbivel...mukodne a a dolog itt Csaban.
Csak azt nem fogom egy Wellerrel megcsinalni...olyan kell aki tud chipset szinten forrasztani/golyozni
Nyugi nem hackeles, ez most legalis -
ErikSon
tag
Üdv!
Eladósorba került a külső hangkártyám.
5.1 hangzás, USB.
Keresetek, ha érdekel esetleg valakit. Csere is szóba jöhet, ráfizetnék 2x2Gb DDR2 ramra (Devid_81
)
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #22456 üzenetére
Jelen Ezredes!
Kicsit melozok, atalakitok egy mar mukodo weblapunkat, azzal ugykodok
Tanulgatom a html butykolest, persze meg csak alapszinten megy, de ha jol haladok a sajat weblapomat magamnak ossze birom rakni a jelen "tudasommal" persze ez me'g a tudastol igen messze van amivel rendelkezem -
geza12
aktív tag
Jó estét!
Devid_81: Kibaszott nagy Upp
a ramoknak ,2 hónapja ugyanilyet használtam ,és adtam el 22-ezer forintba.
DDR3-ad nincs véletlen ilyesmi árba?
Ja és sajnálom hogy fejlesztésed kudarcba fulladt tegnap.
Sebaj... a következő fejlesztésed csak jobb lesz már és ujjabb is.Én remélem sikerrel járok majd a fejlesztéssel
majd látjuk.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
moha bácsi #22437 üzenetére
Megkeresném benne a fázist a fázisceruzámmal
Mármint a hölgyben.
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #22437 üzenetére
" A felső képen a hölgy villanyt szerel? "
Ez jó volt!
* * *
Szia Őrnagy Úr!
Te gondolatolvasó vagy?Továbbítottam ezt a hsz.-t egy lehetséges érdeklődőnek!Pont ma beszéltünk Vele erről a témáról!
Mégsem eladó?
-
Devid_81
félisten
Valakinek DDR2 ram?
4GB 1066MHz DDR2 RAM OCZ Platinum Kit (OCZ2P10664GK) ( 2x2GB)16k nevre szolo szamlaval, trefaval
-
Hobbbyt
őstag
válasz
moha bácsi #22443 üzenetére
Hát.. mióta Digis vagyok.. az eső is szebben esik
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #22441 üzenetére
En bekotom, ahhoz is van "felszerele's"
-
Devid_81
félisten
Bekescsaban ha esetleg kell valakinek kabelTV-s "segitseg" barhol a varosban akkor keressetek batran priviben.
Bekesen,Gyulan szinten szoba johet, esetleg Oroshaza -
Devid_81
félisten
Nagyon kihalt a topik, mindenki dolgozik mint allat...de sejtem egyesek meg csak most e'bredeznek
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
Fujitsu Siemens Amilo UI3520 -fehér színű
- Intel Atom N270 - órajel: 1,6 GHz
- memória: 1024MB DDR2/533 - memó
- kijelző: 8,9\" WSVGA matt - felbontás: 1024 x 600 pixel
- merevlemezkapacitás: 60 GB - sebesség: 4000 fordulat/perc
- videókártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
-Windows XP Home -jogtiszta!
-Bluetooth+EDR, Atheros IEEE 802.11b/g Wi-Fi, Realtek RTL8102E Gigabit Ethernet
+6 cellás nagy kapacitású akksi- kevesebb 1kg-nál !
2009.03.12.-i Média M@rkt-s vétel számla doboz+tőltő +kellékek megvannak
ár:49,95k
-
Devid_81
félisten
Lehet, hogy joccaka!
-
fero02
nagyúr
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Nincs vkinek eladó MiniSD memória kártyája?
Üdv! -
szandisas
őstag
Jónagyot!
Na megint kérdezek
Gyulán szerintetek milyen lefedettsége van a Témobilos mobilnetnek? Illetve használtok ilyet?Minden héten járok Debrecen felé, ha valakinek hozni, vagy vinni kell valamit, szóljon
-
geza12
aktív tag
Jó napot a fórumozóknak!
(szerencsére itt Orosházán van is)Hányatott életünk útvonalát összekötném a leányzóval.
(Nagyon finoman fogalmazva
)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
fero02 #22417 üzenetére
Ejnye.Csak én vagyok jófiú?
Egész este csak barátkoznék vele.. Úgy Szétbarátkoznám ,hogy másnap menni se tudnaSajnos.. nagyon drágák. De sztem sokan vagyunk 775-ösök akik nem akarnak gépet cserélni.. csak egy élvonalbeli procit szeretnének
Emlékszem milyen küzdelmek folytak a 939-es X2ért
-
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #22415 üzenetére
Húú, mit adnék neki...
Folyékony fehér aranyat!
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #22415 üzenetére
Van nekije, hallod
Seperc tonkre @szna'm, az tuti -
Devid_81
félisten
válasz
Hobbbyt #22413 üzenetére
Maganak is jo reggelt
A Q9550 inkabb erdekel, de annak mindenfele csillagaszati ara van, pedig arra tudnek neked itt Bekecsaban vevot...
Nem tudom miert olyan dragak azok me'g mindig, mondjuk 775ben a legjobb procik egyike a mai napiglittlelion21: Maganak is jo reggelt, a holgyet a strandon fenykepezted nekunk?
-
Hobbbyt
őstag
Szépjóreggelt Békéscsaba
Nem kell valakinek E8200 ?
-
littlelion21
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
-
tááo
aktív tag
Jó napot!
Nem tudjátok esett most valami csapadék Csabán?
Még lusta voltam felhúzni a redőnyt, hogy megnézzem, gondoltam egyszerűbb ha meg-
kérdezem. -
Undoroid
őstag
Jó reggelt!
-
Devid_81
félisten
Asszem joccaka!
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest