Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Jocccakát!
-
fero02
nagyúr
válasz
sanzi89 #21089 üzenetére
Nem tudok. Esetleg beszélj gefffy-vel, ő szokott trükközni. Mondhatnám magamat is, de én nem csabai vagyok.
Undoroid: ok, várom jelentekésed!
gefffry: van egy wifi-sem, ankak az egyik portja kuka, amúgy tökéletes -most is azt használom. Illetve van még 2 switch-em is, ott is csak portok haltak meg. Bár ugye attól függ, h mihez kell.
-
Devid_81
félisten
Az esti bulizashoz...
De ha jol remlik, akkor mintha lett volna mar ez
Meg az sem kizart, hogy en voltam akkor is az elkovetoSzerk: ohh, pont a buli kellekek maradtak le
-
gefffry
aktív tag
routerről jut eszembe!
Nincs valakinek HIBÁS routere, ami nem villámot kapott?
-
sanzi89
addikt
-
Undoroid
őstag
-
fero02
nagyúr
válasz
sanzi89 #21087 üzenetére
Kütyüt szétszeded, vmi jóféle kábellel megcsinálod a kivezetéseket, amit rögtön ki is próbálsz. Ha ez megvan, akkor vmivel (FBS, gyanta) rögzíted a kábeleket a panelhoz. Kütyün kivezeted a kábeleket, összerakod és a madzag végére számodra szimpatikus nyomógombokat szerelsz.
Enjoy.
-
sanzi89
addikt
Nem tudom kihez forduljak, hátha a "földik" tudnak tippet adni.
Volna egy MP3 lejátszó. Vannak rajta gombok. Valahogy a gombokat kellene valamilyen vezetékes távirányítóval helyettesíteni. Mondjuk a STOP gombot egy 1m-es vezetékre, és egy jó nagy gombra, míg mondjuk a NEXT gombot egy másik 1m-es vezetékre, majd arra egy jó nagy gombot. Valakinek van ötlete?
-
Undoroid
őstag
-
Undoroid
őstag
válasz
fero02 #21077 üzenetére
Szia!
Igen!Ismerem azt a típust!
Az enyémmel még semmi gondom nem volt!
Elvileg ma tudom meg,hogy szükséges-e ez a remek táp!Jelentkezem,ha aktuális a dolog!
Winnyogó: Everest nem mutat róla semmit?
* * *
Őrnagy!
Jó reggelt Magának is Uram!
Jöhetne már!
Szerintem bedobok egy büntit,mert mindjárt 11óra és magán kívül még senki sem írt ide!
Még várok egy kicsit,de legkésőbb délben jön a bünti!
-
Devid_81
félisten
Szep napot mindenkinek!
Lehetne mar vegre nyar...
-
fero02
nagyúr
válasz
Undoroid #21076 üzenetére
Akkor tudod mit vennél.
Baja egy kondi széria hiba volt (primer oldali puffer), amit littlelion21 fórum és elvtárs közreműködésével (big thx ismét neki
) kicseréltem egy fasza minőségű (Epcos) kondira.
Érdemes lenne a tiedbe is belekukkantani (mármint a tápba), hátha vannak tünetek azon is és akkor gyors csere után örök élet meg egy nap.
Doboza megvan mindkettőnek, csak a másiké Kecskeméten van a tulajnál.
Vinyó téma:hova van ráírva?
Mert én ezen nem találok semmi dátumot. Pedig már annyiszor körbeforgattam, h a fejek tengeri betegek lettek.
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #21073 üzenetére
Egész jól hangzanak a dolgok Őrnagy!
Nemrég voltam tekerni egy jót!Remek bringázó idő volt!
* * *
Nem is rossz tápod van!Valahonnan ismerős ám!
Mi bajuk van?Mennyi idősek?Dobozuk megvan?
Winyó: Milyen idős?(gyártási év!!!)
Router: Nem pálya...
-
oil
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy melyik pc bolt van nyitva (holnap) szombat délután is Békéscsabán? kb 14:00-ig ha nyitva lenne az lenne a legjobb! -
fero02
nagyúr
válasz
Undoroid #21067 üzenetére
Itt a Ph teszt a tápról (a 360-as az). Tápból 2 db van, így no para.
A vinyó egy Quantum 20 Gb-os. Sentinel szerint 100/100-as, hacsak azóta az állásban nem pusztult.
Árak nem titkok: táp 5k/db, vinyó 2k. Meg van egy smc routerem is (vbr 7004) 3k-ért, dobozzal, minden szarjával.
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #21071 üzenetére
Alakitok par projectet, es azokat is inteztem ma.
Weblap megbeszeles/targyalas is volt.
Elment ez a nap is rendesen.Elkepzelheto, hogy lesz egy online boltom, igen jo arakkal, jo termekekkel, uj es hasznalt cucc egyarant, reszletek kesobb
Mara csak ennyi alakitani valo volt.
Kozben kollegam intezi az ugyeket, elkepzelheto, hogy volna kiado munkank is alvallakozok szamara, de meg a pontos lista nincs meg, hogy mikre kell ember.
Klimaszerelesre viszont mar most keresek alvallalkozot. -
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Platform váltás kialakulóban extra szopással.
Vettem egy Gigabyte GA MA 785GT UD3H lapot ami AM3-as és DDR3-as.
A gond csak az volt hogy a 7750Be procim nem ment bele, de viszont a AM3 proci az AM2 lapba megy. Ez érdekes
Szóval a procit azért akartam megtartani mert az SB710 es lapba van ECC amivel tudtam volna aktiválni a a proci további két magját, (persze nem biztos hogy működött volna).
Szóval a lényeg hogy végülis én voltam a hibás mert nem néztem meg a CPU support listet,, de már elvileg van vevőm a 7750re ami nagyjából egy Athlon II 245 szintjén van, de 250es van most kinézve, ja és nem is nagyon kell pénzt rádobnom.
Most egyenlőre egyik havertól kölcsönbe van egy 945D inteles cucc ,ezzel netezek.
Remélem a jövő hétre már rendben lesz minden. -
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #21064 üzenetére
Mára megérdemelt szabit vettem ki egy kis lazítás matt. Jövőhéten lesz majd egy kis munka, mait éjjel 3 után lehet majd csak csinálni. Arra rápihenek.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #21063 üzenetére
Már nem azér' de nem dolgozol? Vagy ennyire laza a céges étkeztetés...?
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #21062 üzenetére
Kajával együtt lecsusszant 1-2 üveg sör is. Ezért nem volt annyira nyerő szerintem.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #21061 üzenetére
Részegen nem ajánlott....
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #21060 üzenetére
Én már szédülök tőle...
-
littlelion21
addikt
Naggyon komoly: FPS Tetris
-
littlelion21
addikt
válasz
moha bácsi #21052 üzenetére
Ejj...szép összeállítás...
Jó reggelt Mindenkinek!
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
Kitartás. Már csak egy nap van hátra.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Uh! Meghívnám őket egy túrós fagyira
-
fero02
nagyúr
válasz
Pfú b@szki...
-
Devid_81
félisten
válasz
A tobbiek neveben is koszonom!
Eleg almosan keltem, de most mar jobb a vernyomasom is -
fero02
nagyúr
Kedves kollégák!
Lengéscsillapító ügyben várok véleményeket, tanácsokat.
A versenyzőim:
Hátsó:
LIP: 14.500.-
Sachs: 25.000.-
Monroe: 20.000.-
KYB: 20.000.-Első:
LIP: 19.000.-
Sachs: 32.000.-
Monroe: 32.000.-
KYB: 44.300.-Kérnék mindenkit aki válaszol, i indokoljon is akár pozitív, akár negatív.
Köszöntem!
-
fero02
nagyúr
Vki nem akarna venni tápot?
Lenne 2 db 360-as Zalman.
Továbbá egy SMC router és akad még egy 20 gb-os vinyó is.
-
Undoroid
őstag
"Remek" ez a mai pörgés...
Alig győzök visszaolvasni!
További szép estét
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #21029 üzenetére
Szia!
"no name" -reinkarnációja volt és a tőle már megszokott banális és értelmetlen írása volt ott olvasható
Hidd el,hogy nem maradtál le semmiről!
Nem tudom,hogy minek jár vissza?Legalább 20új reggel próbálkozott már az első VÉGLEGES ban óta...!Racecam kifejezetten megkérte,hogy többet ne jöjjön ide a Fórumbeli viselkedése miatt...
-
finest
addikt
válasz
moha bácsi #21029 üzenetére
Valami mulya kiscsákó sunázni akar, de még csak kézfogásig jutottak.
-
Padree
senior tag
Aszongya: "Orosz konformmá teszi, kihaggya a repteres részt" - én aszittem az egész játék arról szól, hogy a ruszki terrorokat kergetem körbe a világba. Vagy félreértettem?
Kihagyhatnák az összes részt, kivéve a Brazil pályákat, de legnagyobb sikere sztem akkor lenne Ivánéknál, ha csak az USA elleni Orosz ejtőernyős inváziós részt hagynák meg - és a másik oldalról lenne jáccható. Az nekem is bejönne
-
tááo
aktív tag
Jó Estét!
Azért ez már nem semmi:[link]
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #21030 üzenetére
Ah nem lesz ez agyon terhelve, nem egy dj a csajszi akinek lesz a cucc
Kicsit en is felek tole, persze lehet jobb lenne egy 230Voltos erosito, de most semmi cuccom nincs amibol lehetne alkotni.
Mondjuk meg megnezem mizujs a Vateran, hatha van valami olcso erosito, 2x20-40wattig -
Devid_81
félisten
Kicsit marketingezhetek?
Egyik jo cimbime az oldal, ha estleg fenn vagytok iwiw-en, bedobnatok legyszi legyszi az uzenolfalra, akar csak egy link szinten.
Seed szerver is van, folyamatosan bovul a cucc, jelenlegi cuccok seed szerorol jonnek.
Sot ha kell van FTP alapu seed szero is, de azt mar csak privibenHalas koszonet erte!
-
Undoroid
őstag
Jó napot Mindenkinek!
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #21023 üzenetére
PC-Taprol fog menni,de kulon taprol, hogy ne zajoljon bele DVD rom, stb
Szoval 12V lesz semmi tobb, nem kizart, hogy a Fero02-re hallgatok, mert a feszultseg sem okes, meg valoban nem anyit tudnak, mint amit rairnak. -
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #21021 üzenetére
Nálunk is vannak oylanok, akik szinte még mindig a kezdő fizetésüket kapják éves korrekcióval kiegészítve.
De vannak olyanok is, akik lényegesen többet kapnak. Persze nem érdemtelenűl.Ezért is mondom azt, hogy aki többet akar keresni, annak hajrá. Ha oylan nagy ász valaki, akkor lehet bizonyítani és tenni is érte.
-
Geby
senior tag
-
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #21016 üzenetére
Azért reálisabb inkább a 350-450k. Aki ennél többet keres, annak már jó pár éve ott kell lennie és expert pozicióban dolgoznia.
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #21016 üzenetére
Nahja, Pesten annyit siman meg lehet(ne) kapni, bar ott sem dobaljak azert nagyon a szazezreket, csak jobb helyeken.
Nincs veletlen valakinek autoerositoje?
2x20Watt mar elegendo lenne, egy lepusztult Muzsic Centernek lesznek rakotve a hangfalai
Itt talaltam 2x80Wattosat a PH-n kemeny 3-ezerert csak tudnam mit kezdjek akkor teljesitmennyel -
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #21014 üzenetére
Ha jol ertelmezem akkor ez tulajdonkeppen a het minden napjara tartogathat szi'vast a leendo rencergazdanak.
Hatalmas elvarasok, altalaban ebbol ha a felet tudod mar erdekes vagy szamukra, hiszen aki ennyi mindent tud valoban az lesz@rja az ilyet netto 250-300 alatt...annyit meg ugy sem adnak.
En 100-130-ra (kezdo) tippelnek havi szinten....de ne legyen igazam. -
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #21011 üzenetére
Simááááán.
Viszont most derűlt ki, hogy a nagy fehér főnökök ma tartják az évértékelőmet. Persze ez ma derűlt csak ki.
moha bácsi: Dec. 30 volt a nap, amikor visszajöttünk Békéscsabáról (11-kor). A buli azért maradt el nekem.
Igazából több munkám van, illetve jó pár meló lesz, amihez fel kell kellni éjszaka, mert csak akkor lehet elkezdeni. Tehát egy kicsit többet munkálkodom és alszok. -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #21010 üzenetére
Maga mindig csak a hetveget varja
-
juliabrilke
veterán
Szép napot mindenkinek!
Lassan itt a hétvége.
-
Devid_81
félisten
Jo reggelt!
-
beatkeksz
tag
Sziasztok Srácok!
Segítsetek "geza12" fórumtársunknak, vegyetek procit vagy Upoljatok
Köszike!
[link] -
fero02
nagyúr
Van itt nálam egy SMC 7004 VBR típusú router hibátlan állapotban (asszem még a doboza is megvan) eladó sorban.
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
válasz
moha bácsi #20999 üzenetére
Kiegyenesíteném a hajukat...gyaknám hátulról közben meg húznám.
A #21k postért meg szarjál sünt!
Én akartam megcsípni.
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #21001 üzenetére
Sebaj Uram!Előfordul...
Gratula a 21K-hoz!
* * *
További szép estét!
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest