Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #17396 üzenetére
ez pont olyan mint anno az 590es rog szeriaba megevett egyedul800+w ot...furmark alatt
realisan soha nemfog neked megenni annyit..jatek alatt...3dmark alat nezd meg mennyit eszik arra kivancsi vagyok. es sosem fogod leterhelni a kartyakat annyira hetkoznapok folyaman az a tap meg kell egyen 2db kartyat.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
Az itteni balkáni szennytől
Bocsánat, de annyit hallok ilyen vagy ehhez hasonló vélekedést.
Ha ezt még súlykolja is az ember, akkor pláne olyan. Persze megértem ha az eddigi élettapasztalata alapján keserű szájíze van az embernek. Sőt mondhatnánk nekem könnyű mert nincs (bár sosem voltunk igazán anno eleresztve 3 gyerekként, nem érzem hogy hiányt szenvedtem volna bármiben).
Csak azt nem tudom, ha ilyen képet alkotunk általánosságban a gondolkodáunkról, milyen alapon várunk el bármilyen szinten Úram bocsá' összefogást. -
MiklosSaS
nagyúr
Imadom olvasni a hozzaszolasokat. Politizaltok mint valami venasszonyok hogy ki hova szeretne emigralni, az nem jo mert sivatagos, a masik mert pokok vannak, vagy a verdaknak jobb oldalt van a kormanyuk, stb. Ilyen tempoban meg 10 ev mulva is ebben a helyzetben lesztek. Mit kell annyit pofazni....meg kell probalni. Senkinek sem volt egyszeru. Valamit valamiert.
@macska: nincs igazad. Csak egy furemark, nem ketto...csak egy IBT nelkul elerte a 880 W-ot. Az nem biztonsagos.
Xar nepseg az angol. Mostanaig egyszer sem foglaltak nekem szobat. Ma igen, 4 csillagos hotel, vacsora, reggeli, parkolo ....mind elore fizetve. Miert? Mert holnap vizsga.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
televagyok energiaitallal valaki szórakoztasson !
-
törölt tag
muzik szerintem zseniális a klipp magyar változata
nickelback -
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #17350 üzenetére
Most szerintem ez mar pazarlas,Szerintem te nem IBT+2xFurmarkkal fogod hasznalni a gepedet.
Jatek alatt a qrva eletbe nem lesz akkora fogyasztasod.Melo alatt meg fokeppen nem.A tapod egyaltalan nem fog megsulni..Nehogymar 2 xaros kartyahoz ne legyen eleg 850 es tap...Teis nagyon jol tudod,hogy akkora terhelest sem a cpu sem a gpu nem kap mint furmark es ibt alatt(kiveve nalad melo) igyhat nem fogja tonkrevagni a tapot..jatek alatt 700w okat evett meg ha jol emlekszem ahogy mondtad.szerintem az boldogan bennevan a 840w os 12v os maximumban ,sot meg 140w plussz szufla is marad a tapban...Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Yeffy
veterán
válasz stratova #17381 üzenetére
nekem kb 2 chevy van, amire azt mondom, hogy kinéz valahogy, az összes többi egy hányás. nyilván nem az origi amcsi chevy-kre gondolok
A három németet (Audi, BMW, Mercedes) nehéz megszorongatni, a Volvo is csak kóstolgatta őket. ez meg nem véletlenül van így.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #17359 üzenetére
Ismerős volt nyúzélandon: nem fain, örökké tombol a szél. Ha nem fúj a szél, akkor azért nem, mert 5 perc múlva iszonyat vihar lesz... Ausztrália OK, oda mindíg várják a szakképzett telepeseket. Mondjuk a világ végén van, szar a ping, sivatag a fele, cápák eszik a fürdőzőket... Na meg fejjel lefelé kell élni, szal. menne a f#szom
ezek az indokok, anyám...
-szar a ping: ki nem szarja le, melózni lehet vele, most az meg, hogy nem 0,0005-ös pingű, 500 mbps-es netem van, kurvára nem érdekelne, (főleg, hogy akkor verdám lenne vagy kettő, meg mocim, oszt" azt hajtanám, nem az nfs-t) cserébe viszont egy élhető, normális országban élnék, nem gyökérisztánban/stadionlanden, ahol nem kell sakkoznom a csekkekkel hó végén, meg nem kell hitelt felvennem egy szaros 1,5 millás kocsihoz, amit sose fizetek ki így sem kb
- sivatag a fele: hát, ez van, valamit valamiért. nem izgatna
- cápák eszik a fürdőzőket: no ez már inkább, nem tudtam, hogy ott ez megy. mondjuk én NZ-re mennék, nem ausztráliába, mert állítólag a világ mérgespókjainak meg minden mérgező faszom állatjainak valami 70+ vagy hány %-a ott él. nagyon max sydney-ben élnék.
ami nekem hátrány lenne egy ideig nz-ben, az az idióta jobbkormányos faszom angolszász különcködésük. barmok
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #17384 üzenetére
Nekem a régi, nagy batár kombijaik tetszenek. Nézegetem is őket, de most valahogy az Omega fogott meg, abból is az A.
Kallódik a piacon egy 2.6i Caravan, kézi váltós.
Meg is nézte már egy klubtárs, még az előző helyén. Szerinte kuka.
Viszont feltűnt újra, és a képek most sem azt mutatták, hogy kuka lenne. Vagyis amiket a srác mondott, azok valszeg az ő ingerküszöbét már átlépik.Mire elküldtem volna valakit az új helyre, ahol hirdették, megint eltűnt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #17383 üzenetére
Nagyon bejönnek a volvo -k jó ideje, ha elmenne a BMW végre lehet megpróbálnék beújítani egy megkíméltebb s60-at. iszonyatosan tetszenek, és a sor5 ös diesel hihetetlenül erős, és a fogyasztása is elég barátságos.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #17378 üzenetére
Kicsit én is, mert főleg a kései modellek egy lehelettel puritánabb kivitelű (tán kivétel a Malibu), de olcsóbb megfelelői voltak a kortárs Opel modelleknek. Éppen ez az indok is, kanibalizálják az amúgy küszködő (veszteséges), de technológiai/fejlesztési szempontból GM-ben vezető szereppel bíró Opelt.
A GM több piacon amúgy prémiumként akarta értékesíteni az Opelt a többi kocsija mellett, de ahhoz sajnos nem eléggé ismert vagy patinás a név. Pedig Insigniával éppen a prémiumságra gyúrtak.
A három németet (Audi, BMW, Mercedes) nehéz megszorongatni, a Volvo is csak kóstolgatta őket. -
Zsivaagoo
őstag
És ők adnak tanácsot...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
miresz
veterán
Tudtam én,hogy jó ez az i3. Még a CPU-Z sem tudja eldönteni,hogy milyen erős.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #17372 üzenetére
A csudát ölted meg: Harr, HARR-HARR VROMM:
Don Sasss a következő Volvódba ilyen motor legyen, értem?!
Ez a srác pedig egy állat, a szó legjobb értelmében. Miatta talán még néznék is autósportot.
Semmiképp sem öcsi- hanem inkább mackosajt: Látom szíveden hordozod a GM egyéb portékáit is.
Régi szép idők, kollégista koromban éjjelig 2-4 óra hosszat zúztam a rendőröket Most Wantedben ezzel a járgánnyal (és akkor még fogalmam sem volt arról, hogy van ilyen "időlassítás for dummies gomb is" a játékban, reflexből tértem ki a SUV-ok elől).[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #17372 üzenetére
dehogy ölted... nekem meló van és néha baromira ráérek, néha meg olyan eszközökön kell matatni, ahol bevallom férfiasan félek...
elb@szok egy parancsot és pár millió jurós kárt okozok
1 óra alatt nagyobbat, mint valószinűleg életem során keresni fogokEgyébként ez a vxr8 csak nekem tunik kicsit evo8 formájúnak?!
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
Tudom, hogy te nem akarsz autós témát, de ha Ausztrália, akkor igenis menni kell!
Ha más nem, az ilyenek miatt!Az ilyen szutykok is ott keletkeznek! (tudom, hogy vauxhall álnéven is fut DonSassss körzetében, de az már nem az eredeti)
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
ja a lényeg kimaradt:
letettem egy szöget az asztalra amivel a modemet resetelem mert ilyen rejtett gomb van a hátulján. idegembe rávertem az asztalra de a szög állítva volt és átment az egyik ujjamon. oszt most kicsit véres itt pár dolog hát ne legyen az embör ideges
-
törölt tag
na most odaba*tam az asztalra 0.17mbit- ez ugye már kevesebb a minimum biztosítottnál is. ... felhívtam őket hogy ez már sokkkk. Holnap jönnek . megnézik mi van.
-
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17366 üzenetére
ezt majd finoman ejtsd már el az ottani tanárodnak
a fejére azért kiváncsi lennék (kandkimera?!)
bár nem lennék meglepve ha feltűnt volna neki h. nem azért ülsz ott, mert sose hallottál még amperről"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Alapon lehet...de nalam alapon is furemarkban megvan a 850 folotti fogyasztas. Tetszik vagy nem sajnos tapcsere lesz. Az a tokeletes amikor marad a tapban 100-150 W-nyi kakao plusszban.
Na, az ero legyen veletek. Megyek Manchesterbe es lehet szombaton is ott leszek. Elmeletileg 8 darab mernok holnap estetol hivatalosan is kepes CNC gepeket programozni.....ha atmennek a vizsgan.
Azert az cinikus dolog hogy mikozben a Manchesteri egyetemen tanitom a mernokoket CNC es PLC-ket programozni akozben pedig villanyszerelo kurzusra jarok
-
MiklosSaS
nagyúr
Sajnos a classified fele VGA az 550-600 W egyutt, a CPU tuningolva az is vagy 200-240 W + sallangok, realisan megvan a 850 feletti fogyasztas.
Inkabb ezt veszem : EVGA SuperNOVA P2 1000W 80+ Platinum, Super Flower belso...ami majdnem jobb mint a seasonic. A meloban minden tap Super Flower.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
ja, jobban belegondolva max 20 W a vizezes. de az is plusszba, igy is 880W is megzabal ez a diszno.
Ujzeland az faxa, van par ismeros. Ausztralia is jo....jobb mint itt ahol csak akkor sut a nap amikor kedve van (kethavonta egyszer), mindig fujjjj a szel mivel tengerparti varos, az esot meg mar ugy megszoktam hogy akkor furcsa ha nem esik.
A ping miatt meg nem problemazok...8-10 ev mulva csak ki fogok gyogyulni a harver/gammer virusbol....vagyis en olyan vasarnapi gammer vagyok...agyutoltelek.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
most gondolj bele...
ha nem ennék a cápák, akkor nem fogyna an épesség és nem várnák akkora szertettel a telepeseket...
a legriasztóbb érv a fejjel lefele állás...
de ha jobban belegondolok a denevérek is úgy élik életük java részét és neki bejött. Ki kell próbálni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #17352 üzenetére
...embeeeer. Megbaszcsizza az a jó atya ég, ha a vízhűtés 50 Watt! Nem Pedrolo vagy Grundfos szivattyú kell rá... Ventik ígyis-úgyis vannak, mondjuk 5 db × 3 watt, de akkor azok brutál ventik már! Meg a pumpa, legyen 15 W, de az már kikergeti a vizet 2 VGA-ból, chipsetből, meg a bánatos f@szból is... Reálisan a víz az +10-15 W maximum.
Ismerős volt nyúzélandon: nem fain, örökké tombol a szél. Ha nem fúj a szél, akkor azért nem, mert 5 perc múlva iszonyat vihar lesz... Ausztrália OK, oda mindíg várják a szakképzett telepeseket. Mondjuk a világ végén van, szar a ping, sivatag a fele, cápák eszik a fürdőzőket... Na meg fejjel lefelé kell élni, szal. menne a f#szom
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17356 üzenetére
Komolyan el fogom adni. Nincs mas valasztasom ...
(#17355) LaciCRM : jobb elet, civilizacio, tobb penz. Tobb mindent meg tudok magamnak engedni. A lanyomat szebb jovo fogja varni itt kint. Maskulonben a vegso cel az Ausztralia vagy Uj-zeland......de ez ugy 8-10 ev mulva.
(#17357) Malibutomi: igen
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17351 üzenetére
Nezek egy 1-1.1 KW-ot tapot. Hogy baxna meg a kurva gepet....majd a vizhutes is ratesz amjd 30-50 W-ot plusszba...rohadt gep. Olyan mint a feneketlen zsak ! Pedig a tapot a nyaron vettem...meg ujnak nevezheto ....
Ved meg az enyemet, faxa tap, seasonic belsovel.
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17350 üzenetére
és akkor mit veszel? 1-1,2 kW ?!
én is nézegetem a tápokat egy ideje aprón, de nem nagyon találok elfogadható áron jó tápot.
vicces amikor mondjuk egy 1-2 éves tápért pontosan ennyi ezerrel szeretnének csak kevesebbet, mint az új áruk...
indoklás:
"de én még nem annyiért vettem...""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Na gyerekek ugy nez ki hogy a penz kidobas folytatodik.....a 2 tepsivel a gep a furemark alatt megzabal 870-880 W-ot is (qrva anyjat) ...tudom hogy ez nem volna baj....de megiscsak...szeretem ha a tapban van min 100-150 W tartalek.
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #17346 üzenetére
Az faca...
Nálunk meg annyi történt, hogy a túlóráimat, amit tavaly halmoztam fel, mivel nem voltak előre elrendelve, nem fizetik ki.
Lecsúsztatni úgy, hogy 1 napokat veszek ki, szintén nem engedik.A mostani főnököm (inkább nevezném vezetőmnek, mert ő nem csak utasít, hanem ugye velünk együtt melózik akár) megígérte, hogy ha kap valami plusz keretet, esetleg abból megpróbál juttatni nekem, illetve elég jól sikerült az értékelésem is, és az is dobni fog a jutalmazáson.
szerk: ja, és a pozícióm változása továbbra sincs bejelentve. Talán 1 hónapon belül.
Most viszont faxom kivan a családi hitelintézettel, vagyis, hogy engem néznem banknak.
Ha valaki 1 héten belül megnézi nekem az Omegát, és nem viszik el előlem, és mégis elfogadható az állapota. Ezért a nevetséges összegért el fogom hozni. Annyiba kerül majdnem, mint a 7970-esem.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #17345 üzenetére
Rendes volt tőle
És most offolok egy erőset... Miklós már tudja, de most kikivánkozik belőlem a bánatom.
Tegnapelőtt megtudtam miért is nem kaptam meg az "álommelót" amire pályáztam.Az átjelentkezés nálunk úgy működik, hogy értesíteni kell a közvetlen felettesem.
Látszólag jófej volt, támogatott...
Olyannyira h. kiderült ő "gáncsolt el". Ő is megpályázta mert rájött a beszélgetésünk alkalmával, hogy nem is mondok hülyeséget és ez neki is jó lenne.
Szépen alámvágott és megnyerte.A bíztatásának és a felesleges próbálkozásnak hála, lemaradtam egy másik nagy lehetőségről, és egy extra havi fizetésről...
Szép kis pofon lett az élettől"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
Na, kedves klub elnököm épp meglátta a múltkor belinkelt Opel Rekord E gépjárművet parkolni az utcán, és felhívott mellőle...
Abban állapodtunk meg, hogy 200-at nem ér, de még talán a felét sem.Viszont lehet elmegy megnézni egy 2.6i Omega Caravan-t nekem. Vagy egy gázos Vectra-t.
Nincs köztetek Bp-i, aki a 20. kerületben, vagy a környékén van?
-
-
Shokkolo
addikt
válasz miresz #17333 üzenetére
azért ez nem kicsit erős...
pár fokkal jobb jelenleg mint az NHD14 -es Noctue vagy a Silver Arrow...
igenis van létjogosultsága!Ugyanakkor azt elismerem, hogy túlárazott!
Újonnan érne 20-25k -t, használtan pedig 10-15k lenne reális állapottól függően.
Illetve az is ellene szól h. rengeteg a hibás darab. (de a Corsair becsületére legyen mondva, nem kötekszik, cserél azonnal.
Ráadásul nekem a H100-at "kárpótlásul" 100i -re cserélték, egy srácnak pedig egy email után 110 -re...)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #17309 üzenetére
nem lenne rossz, de jelenleg anyagiak nagyon nem engedik meg. mármint a fősulit/egyetemet.
meg, mint mondtam, segghülye vagyok ahhoz, ami igazán érdekelne. jupííszakma lesz ebből, csak még kérdés, hogy mi.
és ne tedd off-ba, az egész topik az,
nehogy már az én kérdésem alsóbbrendű legyen, mint a többi baromkodásBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #17338 üzenetére
Nem, en a parkoloban.
Maskulonben en nagyon szeretem a tagot....majdnem minden videoit megnezem. Kicsivel mas mint a tobbi
-
MiklosSaS
nagyúr
Megvan az uj "kiszemelt" alaplapom Nem kell valakinek rempedzs extrem ?
-
Valkűr
addikt
Nem vagom miért szarozzatok, a tesztekben elég jól szerepelnek ebben az arszegmensben.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #17331 üzenetére
@Miresz-nek igaza van, megegyszer penzt ezert a xarert nem adnek.
-
miresz
veterán
Nulla ft ér meg kb.
-
Valkűr
addikt
Hát a legolcsóbb helyen 31 ujan, a 20 akár reális is lehet, ha jó állapotban van.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Corsair H100i megér vajon 20 ezer forintot használtan? Kicsit sokallom.
-
törölt tag
jóreggelt mindenkinek kivéve miklossssst mert neki a kártyája nem Ti
-
törölt tag
valóra vált álom
-
törölt tag
má megen ez a tájrekszi borzolja a kedéjeket. ez nem a jutub öcsém. azt a bunkó eget.
enek csak az a jó ami neki va. a gyengébb az szar az erősebb meg fölösleges mondjuk a hatezer efpées az kell, meg a 30FPS-t bíró konzol. Akkor hogy is van ez?
státuszszimbólum ePénisz mutogatás? -
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #17316 üzenetére
Nem értem, hogy jön ehhez a házasság?
Attól még, hogy csorgatod a nyálad az étlapra, csak házi koszton élsz, nem?
-
Shokkolo
addikt
Én is ünneplek egy kicsit... őstag lettem
-
ViZion
félisten
Sokat gondolkodtam... Nekem sem volt pénzem, nem voltam buta sem, de inkább melóztam egyetem helyett... most meg bánom. Ha teheted tanulj. Inkább bánkódj azon, hogy mittomén 2 év múlva kidobnak (ez egy alapos berúgós hétvégén le van tudva), mint hogy életeden át azon rágd magad, hogy nem mentél... még oda sem, ahova a tanárok küldtek. Jah, kertészeti szakközép után kertészeti egyetemre akartak küldeni engem... de annyira eleget tudok a növényekről, h kihagytam. Ganf-ot akartam, de azt mondták, aki ott végez, az kb. mintha a sarki OKJ-s papírt mutogatná (már ez is megváltozott)... így műszerész lettem, meg még pár ez-az, de nincs diplomám. Nem mondom, h ez katasztrófa, de többet is produkálhattam volna, ha nem melózom és iszom el...
Tanulj szerintem, akkor is ha most kevésnek vagy bizonytalannak érzed magad. Ugyan ki volt biztos a dolgában mikor fősuliba ment? Sztem senki, hacsak nem fizette a család az n+4 év tanulmányt, de azoknak a többsége IRL nem is tud sok mindent, ezt itt a cégnél is látjuk sajna.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #17307 üzenetére
Igen, ez nagyszeru volna.
(lesz majd elado i3-2100/gigabyte mATX B75)
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #17282 üzenetére
" ...adna meg a fentvalo... " - Ámen! azaz +1
Én annak örülnék, ha azzal okozna kellemes meglepetést az AMD, ha piacra dobná a natív 4 magos, 28 nm-es, jól tuningolható Phenom III-at, szemtelenül alacsony fogyasztással, a hozzá illő szintén 28 nm-es csíkszélességű FCH-val karöltve, 30e alatti kiskeráron, s ha az "alávaló" csúcslapok is 30e alatt elérhetőek lennének...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Es itt van a multi CF. Vagyis litecoin banyaszgep! Csak nem tudom mi a faxt keres @paripa is ott ! Neki Nvidia-ja van, meg fels em oltozott ahogy kell. Piros nadrag...sarga gatya
Van itt egy jo kis Matrox a muzsikus kutyus-nak is. Tudom, tudom gyengecske de alapnaj jo az is.
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #17302 üzenetére
Nem válhatnánk témát? Nekem a Tri SLI jobban bejött
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #17302 üzenetére
Az a gyerek egy kalap xar. Az ilyenfajtakat messzirol lecsovelnem ha tudnam. Nem volt szandekom elrontani a kis kiralysagat csak azt szerettem volna mondani hogy nincs is olyan nagy kulonbseg a 780 es a 780Ti kozott.
Az mas hogy a buszkesegebe tortem azzal hogy odamereszkedtem teszteket linkelgetni es nem alazzzzkodtam meg a hatalmas es xarosszajjjuu Tirexi elott.Szerintem a tag nulla ! Egy koszos fillert sem er az en szememben.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #17300 üzenetére
Küldök neki 100-as zsepit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest