Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz Yeffy #17306 üzenetére

Sokat gondolkodtam... Nekem sem volt pénzem, nem voltam buta sem, de inkább melóztam egyetem helyett... most meg bánom. Ha teheted tanulj. Inkább bánkódj azon, hogy mittomén 2 év múlva kidobnak (ez egy alapos berúgós hétvégén le van tudva), mint hogy életeden át azon rágd magad, hogy nem mentél... még oda sem, ahova a tanárok küldtek. Jah, kertészeti szakközép után kertészeti egyetemre akartak küldeni engem... de annyira eleget tudok a növényekről, h kihagytam. Ganf-ot akartam, de azt mondták, aki ott végez, az kb. mintha a sarki OKJ-s papírt mutogatná (már ez is megváltozott)... így műszerész lettem, meg még pár ez-az, de nincs diplomám. Nem mondom, h ez katasztrófa, de többet is produkálhattam volna, ha nem melózom és iszom el... :)

Tanulj szerintem, akkor is ha most kevésnek vagy bizonytalannak érzed magad. Ugyan ki volt biztos a dolgában mikor fősuliba ment? Sztem senki, hacsak nem fizette a család az n+4 év tanulmányt, de azoknak a többsége IRL nem is tud sok mindent, ezt itt a cégnél is látjuk sajna.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés