Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, tegnap este "kicsit" belenéztem a kampányba, nem is volt alvás éjfélig.
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).Egy pár kérdés még:
1. A sztori-küldetéseknél számít, hogy milyen válaszokat adok? A történet gondolom mindenképpen megy tovább, de lesz ennek valamilyen következménye? Illetve az előtörténetnél beállított adatok a plusz párbeszéd-opción kívül adnak még valami pluszt a történetben?
2. A válaszható Salvage-t megéri felhúzni vagy az elején nyugodtan mehetek a pénzre? Eddig csak egyszer éreztem úgy, hogy jó lett volna két alkatrészt választani (ha már ellőttem a Hunchback lábait), egyébként csak random bedobok valamit. Csak az eladási ár is elég vacak.
3. Sztorival megéri haladni? Most kellene mennem az Argoért, de egyelőre inkább mellékküldetéseket csinálok. Csak újabban rászokott, hogy mikor elvállalom kettőt mutat arra a rendszerre, mire odaérek meg egy marad... Ilyenkor pörgessem az időt és cserélődik vagy utazhatok tovább?+1 Az normális, hogy 5 óra alatt elfogy 16GB RAM?

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Cyberpunk 2077
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- PR-Telecom
- Steam topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).