Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ennek a mechnek úgy mi értelme, de komolyan?
Nem sok. Ennél már csak a Charger lett volna értelmetlenebb (80 tonnás "felderítő" Mech 5db Small Laser-el....).
Oké, a leírás szerint közelharci mech, de még annak is vacak.
Én nem álltam neki közelharci Mech-et összehozni, de especiel egy Banshee erre tökéletes, ráraksz négy Heavy Jump Jet-et, meg telepakolod Arm- és Leg Mod-okkal, illetve páncélzattal, small laser-ekkel, beleültetsz egy magas Pilot és Tactical meg Guts értékű pilótát, oszt mehet a hent...
az MBR-t azt mi alapján adja a küldetések után?
A küldetés nehézsége és a teljesített primary és secondary feladatok alapján. A nem frakciós bolygókon (Independent Planetary Goverments) csak ez számít. Én viszont élek a gyanúval, hogy a játékban beépített nehézség-szabályzó egyik fele, hogy nem engedi a 4,5-5 kopis küldiket túl hamar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest