Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Na befejeztem a kampányt, az utolsó küldetésre tényleg nem kellett a két lance. Az első küldetésben volt egy pillanat amikor megijedtem (befutott az erősítés), de az enemy békén hagyott, inkább a tornyokat zargatta. Értelmes terv amikor ott áll tőle nem messze egy KGC :D A záróküldetés meg egy jutalomjáték volt.

Összességében nem volt rossz a játék, egyszer még biztos újra fogom kezdeni. Az a baj, hogy a végére tényleg elveszett a kihívás a játékból. Mentem még egy küldetést a záró képsorok után: Assassinate, 9 assault mech, de mondhatni tét nélküli az egész. Még ha egyszerre dobta volna le, akkor azt mondom huha, de így egyenként szedetettem ki őket.

Oké, ha nem töltögetek vissza a kampány alatt, akkor biztos több lett volna a kihívás, de nálam alapszabály az ilyen játékokban, hogy pilótát nem veszítek (és az AC/20 fejlövés nem korrekt :DDD ). És azért így is volt olyan küldetés, ami megizzasztott. Bár onnantól, hogy egy King Crab és három Highlander volt a csapatban nem túl sok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés