Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog (1)

Shadowguard: Bár a lőszerrobbanás dolgot nem igazán sikerült megértenem.

Erről szól a critical damage. Amikor struktúrát sebzel, van rá X esély, hogy véletlenszerűen valamelyik ott lévő cuccot megrongálod (a plusz crites fegyvereknél ugye nagyobb az esély). Ha lőszert robbantasz be, az ciki....

Például nagyon érzem a Master Tactician skill hiányát,

Szigorúan saját vélemény, de sacc per kábé értelmetlen, ha csak nem valami felderítős felosztásban játszol, ahol egy emberkéd spot-ol a többinek. Nekem 2 Bulwark / Sensor Lock / Master tactican emberkém van, de én több értelmét látom a Bulwark / Multi-target / Breaching Shot felosztásnak.

duvi: Szerintem a BT fő erőssége a mikromenedzsment és a taktika.

Ebben teljesen egyetértek, de a mikromenedzsment kb. addig tart, amíg max.-ra nem fejleszted az Argo-t és nem lesz 4 jól felszerelt Assault Mech-ed és legalább 4 jó pilótád. Onnantól viszont ezt a részt nem tudod annyira élvezni...

A taktikai rész... nos, ez vita tárgya. Most nekiálltam a látótávolságokkal szórakozni, mert a 600m nagyon PPC / LRM-orientálttá teszi a játékot (emiatt mondjuk nincs lelkiismeret-furdalásom, mert az ellenségnél is így van, és nagyon-nagyon sok Mech-en és járművön van LRM és/vagy PPC, sőt, szvsz az ellenség JagerMech-jei így brilliroznak igazán, így értelmük is akad...).

Ezzel együtt a taktikai részt az AI erősen megkönnyíti...

Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni

A saját véleményem, hogy ha nem tökölök annyit, hogy teljesen helyreállítsam az Argo-t, és felszereljem magam Mech-ekkel és Mechwarriorokkal, akkor akár 50 óra alatt is meglett volna a végigjátszás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés