Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Ismerem jól azt a küldit, így utólag egyértelmű, hogy így tervezték meg, csak nálam ugye 600 méteres bázis látótávolságnál nem működik. Én szépen az indulóhelyen bevackolom magam, oszt megy az írtás.

Amúgy az ilyeneknél lenne értelme a scout alkalmazásának. Kár, hogy a játék kiegyensúlyozása olyan, hogy kb. értelmetlen használni - vagy legalábbis nem sok értelme van, ahogy próbálgattam. Még 300 méteres látótávnál se...
Shadowguard: Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé.
Erre is hat a Precision Shot.

Persze, szóródik, de sebzés/tömeg terén verhetettlen. És mivel a legnagyobb eséllyel a CT-t találod meg, ezért a legtöbb Mech-et élből kivégzi, vagy legalább súlyosan lebontja...Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat.
Csakhogy a gép is szokott játszogatni a Sensor Lock-al, nem is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest