Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Ismerem jól azt a küldit, így utólag egyértelmű, hogy így tervezték meg, csak nálam ugye 600 méteres bázis látótávolságnál nem működik. Én szépen az indulóhelyen bevackolom magam, oszt megy az írtás.

Amúgy az ilyeneknél lenne értelme a scout alkalmazásának. Kár, hogy a játék kiegyensúlyozása olyan, hogy kb. értelmetlen használni - vagy legalábbis nem sok értelme van, ahogy próbálgattam. Még 300 méteres látótávnál se...
Shadowguard: Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé.
Erre is hat a Precision Shot.

Persze, szóródik, de sebzés/tömeg terén verhetettlen. És mivel a legnagyobb eséllyel a CT-t találod meg, ezért a legtöbb Mech-et élből kivégzi, vagy legalább súlyosan lebontja...Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat.
Csakhogy a gép is szokott játszogatni a Sensor Lock-al, nem is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 200 pro
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest