Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
Sziasztok.
Újra tettem a vasat mert már ideje volt.Nem tudok belépni és ami a legrosszabb,hogy megerősítőt küld a regelt windowslive-os emailéra ahova szint úgy nem tudok belépni mert az is megerősítést akar.Ugye jönnek a szokásos hülye kérdések és nem mindre tudok válaszolni.Több mint 10 éve csináltam azt az email fiókot.Mit tudok tenni?Bent van a BF1 BF3 BF4 BFV BF2042 StarWars epizódok.Ez egy kicsit így nagy bukta lenne
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29190 üzenetére
Egi!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29188 üzenetére
Jó lenne. Bár te is rottyra csalod!!
Nincs lőszer mi???Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Puro
aktív tag
Ki adtak most valami új hacket, hogy ennyire elszaporodtak a csalók? Iskolaszünetnek lassan vége... Esküszöm az utolsó két hétben nem volt olyan szerver ami cheat mentes, tök mindegy mikor ülök le elé.
-
Egybalfasz
friss újonc
Sziasztok!
Egy olyan balfasz vagyok hogy vettem egy uj telot xianomi redmi not 11 prot es van egy bajom a pgvel hogy be lepek a facebookal de amint el kezdenek rendesen jatszani tölt egy darabaig de utana valami servet hibat ír ki hogy instanil a halozat de mobilneten vagyok. Valaki tud segiteni hogyan tudnam ezt el küszöbölni mert csak wifivel tudok jatszani semmi massal . Elore is köszönöm a válaszokat
Üdv balfasz 😁😁 -
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29178 üzenetére
Pedig jöhetnél sűrűbben. Így jobb játszani.
Meg tettem amit tudtam.
Akkor is rottyra csaltad!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
Köszönöm a Game-et Találtgyerek fórumtársnak és Junior81xx kollégának.
Élveztem. 30-2-es stat-al rottyra csaltaMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #29173 üzenetére
A 3-al én is játszanék még. Nekem azt tetszett eddig a legjobban. Nekem ott gyorsan megvolt a lvl100. Akkoriban nagyon sokat játszottam.
@rglaaf : Aki napi szinten játszik annak hamar megvan.
Én LVL250 környékén vagyok, de van amikor egy héten 1-2 órát játszok maximum. Nagyon sok 500-ast látni most már.06-3o/9759I39
-
@rglaaf
veterán
Itt a lvl 500 nem sok kicsit?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #29172 üzenetére
Én a 4-et a mai napig nem tudtam megunni. Sőt, ha a 3-mal többen játszanának, akkor még azt is tolnám, főleg, hogy még csak tavaly ősszel értem el a colonel 100-at.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #29171 üzenetére
BF4 nekem nagyon sok volt. BF1 tetszik, de már elég kevesen játszanak vele. Barátaim közül meg senki.
06-3o/9759I39
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #29170 üzenetére
Ott van még a BF4, BF1, én is felváltva játszom ezt a hármat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29167 üzenetére
Ha gondolod vegyél fel. STRIX_GABEE
Aztán mehetünk néha pár kört.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29167 üzenetére
Nem ér 20 Ft-ot sem. Bf5 egy álom minden tekintetben. Ok, én elfogult vagyok, az 1942 DC az atya-gatya, Bf2-t már ki nem álltam. Ugyanez a helyzet most is. Érdekes, annak ellenére hogy nem jöttek be az újak, BfBc2 és Bf5 kimondottan tetszett. Átlag minden második fejlesztés bejön. Tehát várj a következőre, úgyis lesz.
-
Találtgyerek
veterán
válasz zebra_hun #29166 üzenetére
Játszanak még vele. Én maradtam a BF5-nél.
A napokban láttam 3-4000 Ft-ért az aprón kulcsot. Elgondolkodtam rajt, hogy megveszem, de szerintem nem megbízható az eladó és így inkább kihagytam.
Elég nekem a BF5. Még most is élvezem, ha a barátokkal játszunk pár kört.06-3o/9759I39
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29164 üzenetére
Nah!!! Provident mindig jól jön.
Valaki pedzegette itt régebben hogy bármilyen CPU-val tolta mindegyiket pörgette rendesen ez a játék.
Lehet éppen a topik gazda????Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29162 üzenetére
Igen látok rá esélyt. De ez a hűtő is nagyon nagy segítség volt.
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz qukesz #29160 üzenetére
A számok engem nem érdekelnek, csak a véleményedre voltam kíváncsi. Örülök, hogy neekd is bevált.
-
qukesz
senior tag
válasz Bjørgersson #29159 üzenetére
Kérlek szépen!!!
Az akadás valóban idegesítő az elején. De utána korrekt teljesen.
Pontos FPS adatokkal nem tudok szolgálni csak azt tudom mondani hogy használható.
Nem mértem ki a 0.1% és 1% FPS -t ne haragudj.
De a beállításokkal nem variáltam és több lett a FPS mint DX11-BE.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29156 üzenetére
Igen mostmár 4600 MHz-en megy 125 wattos fogyasztás mellett.
És így sem éri el a 70 fokot.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29148 üzenetére
Hűtő miatt tudod?!
Holnap jön az AIO.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Bjørgersson
félisten
-
zebra_hun
veterán
válasz qukesz #29144 üzenetére
Sosem bántanék én senkit.
Akkor most kapcsold be az fps kijelzést. 0.1% nem kell, nagyon szigorú, spawnképre váltás meg amúgyis agyonvágja.
Próbálj meg ugyanott, ugyanazt csinálni. Sajnos a Bf-ben nem telik egy benchmarkra sem, így hitelesen soha nem lehet mérni.
Az 1% fps viszont egész reális képet ad. Vedd fel dx11 és dx 12-vel is ugyanazt. Én azt használnám, ahol magasabb az fps. Ha a dx12 az, akkor azt. Ne a framerate-t nézd, az egy hülyeség. Az avg és az 1% mutatja meg, melyik a jobb.
Azt a sok cpu szálat, miért nem kapcsolod ki? Kitakarja a képet.Találtgyerek:
Már a win feladatütemező nagyon jól szétszórja a 20 szálra. Manapság sok értelme nincsen. Ha lesz 10850k-d, akkor leteszteled. A 10600k pont erre a játékra van. 12 szálat tud megdolgoztatni.
Origint nem, azért ha nem is sokat, de régebben azért játszottam.
Az, hogy az ffr 3 vagy 2, nincs ember aki azt észreveszi. -
bozont
veterán
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29143 üzenetére
Kipróbáltam DX12-be. Az eleje valami borzalom
Csak ugye ez akkor gond ha véletlenül akkor jön egy pali amikor akad a kép.
De utána valóban jobb.
elnézést a telefon kép miatt csak gondoltam lövök egy képet így is.Zebra_hun: Ne bánts kérlek
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29141 üzenetére
Igen. Ha a 10 magossal vagy, akkor így. Alapon 12 szálat dolgoztat.
A második sor pedig a ffr 3-at írja 2-re, ahogy a dx12-ben van.
Dx11-nél viszont van az extrém gyors, ffr off, ott az előre készített kockák 1. Az borzalom, gsync-nél mondjuk nem rossz.
User.cfg, bocs. Nekem ez a két sor van, többi, amit a neten találni, csak rontja a minőséget, ill. nem is fair.
Egyébként ez az egész input lag marhaság számomra észrevehetetlen. Semmivel nem vagyok jobb semelyikkel. -
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #29138 üzenetére
Lehet teszek egy próbát majd vele. Most megpróbálom zebra cfg-s megoldását.
Zebra: Ez kell csak ugye?
Thread.MaxProcessorCount 20
RenderDevice.RenderAheadLimit 206-3o/9759I39
-
zebra_hun
veterán
válasz Bjørgersson #29137 üzenetére
Az elmúlt fél év játékideje nem haladja meg a fél órát. Ebben az ütemben több év. Nekem, azt is odaírtam..., totál inaktív vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #29131 üzenetére
Ki lehet menteni a cachet, hogy újratelepítés után ne kelljen megint végiglagolni minden pályát.
-
Bjørgersson
félisten
válasz zebra_hun #29135 üzenetére
Jaj dehogy kellene neki egy hét, ne terjeszd már a hülyeséget. Nekem 10 percnél tovább egyik pálya sem laggolt, még egy Wake Island vagy Pacific Storm sem.
-
-
zebra_hun
veterán
válasz qukesz #29134 üzenetére
Igen, de milyen nagyok már a térképek. Kellene 1 hét, napi 6-8 órában, mire végez 90%-ban. Próbáld ki. Akármelyik pályán mászkálj 1 zászlónál. Mérd az 1 és 0.1%-os fps-t. Először egy förtelem, dx11-nél nincs, aztán majd beáll, és eléri a dx11 szintjét min fps-ben. Nagyobb fps csak a max-ban van, az meg senkit nem érdekel. Legyen 144 de stabil, mint egy változó, 60-230-ig. A dx12 az az. Próbáld ki, veszteni való nincs. Ha sokat játszol vele, megéri. Nekem nem, de ez nem jelent semmit.
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29131 üzenetére
A dx12 annak jó, aki használja a gépét, és játszik. Aki újratelepíti sokszor, annak nem való. Lehet hogy ki lehetne menteni, valahol biztos tárolja, én nem kinlódom a dx12-vel. Életem végéig nem fogom bejárni, addig meg egy rángatós vacak. Tavaly novemberber játszottam egy kört végig, kb. 20 perc, és idén áprilisban kb 5 percet, amiről a linkelt videót adtam. Ha van egy kicsi időm, már mással játszom, FH5 most a nyerő.
Így marad majd a dx11. Sosem laggol, fenét sem érdekli a 200 fps, monitor csak 144Hz-es, felette járatni értelmetlen, úgyse lesz több, csak a kiírt.
Dx11-et is lehet módosítani a config.cfg-ben, hogy ne 3 legyen, hanem 2, ahogy a dx12 van, és máris nincs az a 6.9ms késés, amire annyira panaszkodnak. 1 frame annyi 144Hz esetén. Lagmentes, és pont olyan "gyors". -
Bjørgersson
félisten
válasz qukesz #29127 üzenetére
Ne ijedj meg, néhány percig minden pálya laggolni fog valamennyire a legelső alkalommal amíg a DX12 cache-el mindent magának, utána viszont mint a vaj.
-
qukesz
senior tag
válasz Bjørgersson #29126 üzenetére
Legyen úgy. És akkor a FFR az ugye bár ott nem aktív.
zebra_hun megírta hogy nem aktív.Tegyünk egy próbát.
-
Bjørgersson
félisten
válasz qukesz #29125 üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint a DX12 sokkal stabilabb, én adnék neki egy próbát.
-
qukesz
senior tag
válasz Bjørgersson #29124 üzenetére
Dx11. Adatlapomon lévő géppel.
-
qukesz
senior tag
válasz Bjørgersson #29122 üzenetére
Egyébként én is kipróbáltam mindkét lehetőséget.
Szerintem simább a kép ha be van kapcsolva. De mint mondtad te is kinek mi.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #29121 üzenetére
Én nem kísérletezgettem vele, ahogy elolvastam, kapcsoltam is ki egyből. Inkább legyen "csak" 100-120 FPS-em, de az a lehető legalacsonyabb input laggal.
-
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #29120 üzenetére
Köszi az infót!
Én nem érzem, hogy nagy input lag lenne. Lehetséges, ha monitoroznám, akkor észrevenném.06-3o/9759I39
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #29105 üzenetére
Ha jól tudom, az éppen soron következő egy helyett három frame-et renderel a GPU, így valamivel folyamatosabbnak érződik a játék és az FPS is nő minimálisan. Viszont mivel az FPS-sel együtt az input lag is nő, szerintem nem érdemes használni. De persze kinek mi a fontosabb.
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29115 üzenetére
B-s lapba túl sok lehetőség nincsen ha jól sejtem de ha van ötleted majd szívesen fogadom.
Hol tudom megnézni ezt a Samsung B-die dolgot ?Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29115 üzenetére
Igen, lurkónak épül, de apróról, nem egy extrém kategória lesz.
Rengeteg cuccom adott, a 10400f-et lehet érdemes kiváltanom, de max 10600k. Még nem tudom mit tud a 10400, pont most raktam össze. Lehet elég neki, inkább én élném ki magam benchmarkokban -
Találtgyerek
veterán
válasz qukesz #29113 üzenetére
Lehet érdemes lenne majd az új hűtővel kicsit megrántani az i5-öt. Meg ha Samsung B-die memóriád van azzal is foglalkozni kicsit, ha még nem történt meg.
Proci meg a memória sokat dob a minimum fps-en.
Zebra: A procira gondolsz? Mit kezdenél ezzel? Gyereknek lenne?
Tomb Raiderre gondolsz?06-3o/9759I39
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29108 üzenetére
Olcsó legyen, és akkor ráugrom ;) Tudnál készíteni vele egy TR maxed out Benchmarkot?
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29112 üzenetére
Hát igazából csak a BFV-el játszok túlnyomó részben. Ott magas beállitásokkal nem igen megy 100 FPS alá.
Hozzá kellett szokni a 1070 után hogy emelni lehet a grafikát kicsit.
Szerintem medium közelivel lenne meg de akkor sem fixen.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29110 üzenetére
Igen az egy Strix 3060.
egy ilyen lesz majd. Bízok benne hogy ez már megbírkózik vele.
Így néz ki a build-em jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29108 üzenetére
Full HD 165 HZ.
De a jelenlegi hűtővel sajnos nem igen nyerő a helyzet.
Be quiet pure rock black 2 .
Nem elég hozzá sajnos. De érkezik kedden egy 360-as AIO.
Te milyen felbontásban tolod?Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29105 üzenetére
Igen tudom hogy ON-ra kell rakni. De akkor 80%-on tekeri a 11600k-t.
-
qukesz
senior tag
Tisztelt Urak!!!
Lehet LÁMA a kérdés.
FUTURE FRAME RENDERING opció azt látom erősen befolyásolja az FPS számot meg a CPU használatot ebbe a játékba.
Hogy működik ez pontosan??
-
anubis6
aktív tag
válasz Találtgyerek #29102 üzenetére
Hannibal Lecterrel is érdekes lehet beszélgetni, valahogy mégse fűlne hozzá a fogam
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Astroboy
őstag
válasz Találtgyerek #29098 üzenetére
Látom nem féled az agyhalált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Steam topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest