Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
Ez a bf5 tömören sajnos, hiába van 5-6 fliegeres, AA semmit nem ér, kilométerekről kiszednek, még ez se ér addig a fliegered már halott vagy...: [link]
Ha látom hogy van ilyen repülős inkább lépek is ki. Gyakorlatilag nincs fegyvered ellenük.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
urbi73
üzenetére
El lehetne persze .....
abban az esetben ha az ember nem játszott előtte BF-el, vagy ha esetleg semmi igény nem merül fel egy FPS-re ami rendelkezik az alap elemekkel.
A pályák felépítése is statikus, igénytelen és átgondolatlan.
Ezért is van hogy sokszor a 128 ember 2 nagyon max 3 ponton tömörül.
Ott aztán lehet adni a teamworknek
, arról nem is beszélve hogy a játék sem igazán adja meg ezek feltételeit, sőt..
Na mindegy ezt kb napestig lehetne ragozni...
Nem tudom szavakba önteni hogy ez a 2042 mennyire egy félkész xarkupac lett.Kiváltképp sajnálatos hogy vannak akik szerint az efféle valamivel "el lehet lenni".
Ez a "nemtörődömség" vagy igénytelenség fog oda vezetni hogy az ehhez hasonló förmedvények a felszínen maradnak miközben a süllyesztőben lenne a helyük. -
-
urbi73
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Szerintem a 2042-is el lehetne lenni ha lenne csapatmunka.
Ehelyett .. , . . jelenleg mindenki össze vissza rohangál , azt sem tudja mit kellene csinálni.
Konzolon még nem tapasztalható a sok 1 bites csaló emberke ,de itt is ugyan az a értelmetlen céltalan rohangálás ami a játékot jellemzi . -
Astroboy
őstag
Újraraktam a rendszert és azóta a játék indításakor folyamatosan kapom ezt az "error sync cloud storage data" üzit az originben.
Igaz "Play anyway"-re nyomva mindig tudok játszani, de idegesít na.
Temp folder törölve, origin alaphelyzetbe állítva, router újraindítva de semmi...Valakinek esetleg valami ötlet?
-
Én próbáltam pár BF-ben és esélytelen... na jó, el lehet bohóckodni, de nem elég pontos és jó.

Volt egy idő amikor a joy + bill kombinációval toltam, az már néha volt elég "kompetitív".
De egy bill + egeres szarrá fog alázni, ha tényleg jó akkor meg pláne.
De azért próbáld ki!
-
Laby
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Biztos hogy jobb az egér, és hatékonyabb is, de az olyan illúzióromboló nekem, nincs is kedvem úgy játszani, mert az milyen már?!
Szóval szerintem joystick lesz belőle, remélem nem teljesen reménytelen játszani és célozni vele. -
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Like! ;)
-
Laby
őstag
Ha már repülés...az elmúlt időszakban tankoztam és nagyon élveztem, de elkezdett egyre jobban vonzani a repülés. Volt itthon egy Thrustmaster Hotas X joystick, gondoltam azzal marha jó élmény lesz, nyilván nem működött...

Szóval most vadászok egy egyszerűbb Logitech Extreme 3D Pro-t.
Használ valaki ehhez hasonló joystick-ot repkedéshez?
Egér-billentyűzettel nem szeretnék repkedni, ez az egér emelgetés, visszapakolgatás jellegű irányítás nem tetszik, és nem is vonz. Feelingesebb egy joystick-al, még ha gondolom kevésbé pontos és hatékony is?!Használ valaki joystick-ot (nem kontrollert) repkedéshez?
-
lofagi
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ha ez volt a cél, akkor nagyon jól sikerült! xD
Őszintén nagyon tudnám értékelni, ha azt mondanák,hogy visszamennek az V-re, hogy azt befejezzék. xD
-
-
Astroboy
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Semmilyent, nekem akarta írni, mindig ez van ha reggel 9 előtt iszik.
Ori: DC-n írtatok valamit a 2042 crossplayről nemrég, na azt értettem félre.
-
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Bocsi, Astroboy-nak akartam válaszolni, előtted írt.
Biz: jaja, ott is megvan, mehet egyik este, de full 0-ás a kari.

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hát felértékelődött, ez biztos, jó kis játék....de ez szinte mindegyik játékról elmondható, ha előtte kipróbáltad a 2042 nevű hulladékot.

-
qukesz
senior tag
Üdv srácok!!
Én is keresek embereket közös játékra.
STRIX_GABEE néven vagyok. 5-6 körül szoktam lenni.
DC szerverem van.
PC -
-
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
PC-n van a sok játékidőm (900+ óra), SX-en 100 körül, ez utóbbin tolom néha. De megvan PS5-re is.
-
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a repcsik fizikájával, úgymond ez nekem a normális a BF sorozatban. WT-ztem én is anno, az más.

Mióta konzolok vagyok csak a bomberrel megyek, az lassabb, de pont még tudom jól irányítani. PC-n legfőképp fighter-eztem kisebb-nagyobb sikerrel.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Én nagyon vártam még anno a játékot pont a repülők miatt. Jó pár évet War Thundereztem. Örültem a Messereknek meg a Spiteknek. Nem vártam, hogy hozza a War Thunder szimulátor vagy historic fizikáját, de ez nagyon gagyi lett. 400-500 kill-ig repkedtem, de elengedtem. Ha akarok egy jót repülni, akkor WT vagy IL2.
Viszont ezen kívül nagyon szeretem a játékot még most is. -
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Kösz az invet, úgy a jó a DC és a közös móka, ha 1 szerveren vagyunk akár egymás ellen vagy egymással, de meg lehet próbálni.

-
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Anno PC-n volt olyan, hogy az enemy repcsis rámírt miután lelőttem, hogy ne bántsam má', mert a haverjával repkednek azt kell neki a sok-sok pont. Épp olyanom volt, belementem, legyen jó napja, én is szedtem össze bazi sok killt. Jóval egyszerűbb volt nekem mint kocarepcsisnek csak az AA-sokra figyelni.

De jah, aki tud, az mindennel tud.
Ott van joker, viktor, fagi, nekik mind1 milyen repcsi, ők szépen ölnek vele. Tőlük tanultam sokmindent, már nem vagyok agyaggalamb, de közöm nincs hozzájuk. Én tankozok, abban nem szédülök! 
-
Astroboy
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
A "reinforced wings"-et vagy miaherét mindenképp rakd fel, és jobban fogsz majd tudni manőverezni mint a Besenyei Péter.

prokxy: igaz ebben az V-ben még nincs cross-play, de a discordon már van pár napja. Ha gondolod meghívlak a szerverre amin vagyunk, igaz sok értelme nincs ha nem egy szerón játszunk...
Mondjuk az anyázás mint tudjuk nem platform-függő.
-
prokxy
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Meg ugye az sem mind1, hogy most gyalogok ellen akar menni vagy másik repcsik ellen, mert nem egyformán kell akkor perkelni.
-
@rglaaf
veterán
Vadász repcsikre melyek a legjobb perkek?
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Más játékkal ment, de BF-et nemtom azt Box-ra vettem meg.

Sok időm nincs játszani, általában 1 játék fér bele az időmbe.
Még a FC6-ot is be kéne fejezni az új Horizon-ig. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert nemsoká' jön a Horizon forbidden west, utána meg a Gran Turismo 7

sven: bazzeg, tényleg!

-
-
prokxy
veterán
Visszatalálós hsz, mert visszatérek 1-1,5 hónapra.

-
lalipinto
csendes tag
Sziasztok!
PS 5-ön játszok, mikor egy négy férőhelyes járműben vagyok, meglehet oldani, hogy a második helyről ne a harmadikra üljek hanem az elsőre? -
Laby
őstag
Bocs, csak topic feliratkozás miatt írom ezt.
-
urbi73
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mondjuk azért egy xs tolja az arcodba 4-k-ban ultra felbontásban -60 fps -el " .....nem egy rossz élmény egy 60" -tv . Ráadásul a csalók 0 - lehetőséggel jőhetnek konzolra.
Kontival is meglehet tanulni játszani pro szerűen sok gyakorlással . -
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Áhhh. Abból mondogatás lenne..
Egyenlőre marad a PC, aztán meglátjuk. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Erre megtarthatod a mostani PC-d, énis így csinálom/-tam.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyre jobban vonz a szimulátorozàs, ahhoz meg bőven elég egy PS5 és akkor mehet mellé egy komolyabb kormány szett. Viszont szeretek a barátokkal BF5-őzni és ők meg pc-sek.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Sokkal több idő kell, meg ez amolyan hosszabb távú döntés kell legyen.
Ha anyagilag belefér, marahat/kitarthat PC mellett is az ember.
De, ha egyszer úgy dönt, hogy elég volt, akkor konzol kell, jóval olcsóbban ki lehet jönni hosszútávon, és akkor emellett ki kell tartani, legalább a generáció végéig.
Aztán pár év múlva lehet dönteni újra.

-
@rglaaf
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Igen kicsit több idő kell neki,én félév multi után éreztem hogy nah már kicsit jobb lassan kialakul ,addig én is szenvedtem köpködtem hisztiztem hogy ez nekem nem fog menni. Azután szépen megjön az izommemória,mapokat kiismered ha nem toltad előtte pcn
Teljesen másképp kell játszni konzolon lasabban megfontoltan itt nincs az hogy beugrok és lekaszálok 4-5 embert,persze az menni fog de ahhoz atombiztos aim kell az meg idő -
@rglaaf
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Gondolom xmi és a többire gondolsz
Kb 2 éve tértem át pcről konzolra itt is az exen kivül szinte csak bf1 bfv tolom elég rendesen de nagyon kevés az ilyen eger bill emulatoros
Drága is gagyi is és nem olyan mint pc-n
aki erre izgul az tegye kit erdekel ha ez okoz élvezetet neki
Viszont nagyon sok skilles gémer van aki tényleg jol tolja kontrollerel de ez nagyon sok idő mire elérsz arra a szintre, még johogy ki lehet tünni mert konzol azért még mindig casual szorakozás es nem sokan tolják reggeltől estig -
Redneck
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Gondoltam. Nem tudom mennyien lehetnek, de találkoztam, gyanúsan jól célzó madfragger arcokkal.
Betudtam skillnek, mert játszom már egy ideje ahhoz, hogy észrevegyem ha egereznek, és egyelőre egyértelmű esetet nem láttam 5-6 óra multi alatt.Remélem nem is lesz sok, mert akkor megette a fene...
-
urbi73
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Van a BF5-ben ilyen lehetőség ? Nagyon kevés az a játék amit egér- billentyűzettel lehet játszani. Ezért szoktam ha van lehetőség csak konzolosokkal játszani ,mert így elvileg egyenlőek az esélyek .
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
valami félrement srácok a Dice-nál
a battlefield V preorder cuccokért rendeltem meg a játékot
és most nem tudom letölteni..
-
-
-KP-
veterán
Aki esetleg próbálta mindkettőt, az meg tudná nekem mondani, hogy Ryzen 3700X-en vagy 5600X-en fut jobban a multi?
-
urbi73
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó régen pc -játszottam , úgy hogy nem tudom. Viszont én is áttértem sx-re a 2042 -miatt ,és itt már van crossplay. De ennek ellenére ebben a játékban is vannak akik nagyon jól játszanak .
-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nics.
Cheaterplay viszont van dögivel, ráadásul már nem csak a low-level noobok használják, mostanság csupa 2-300-as szintűvel találkozunk esténként. -
Redneck
nagyúr
válasz
urbi73
üzenetére
Elvileg csak velük nyomom. Csak azért kérdeztem, mert más címekkel ellentétben, elég furának, filterezettnek érzem a célzást, olyan mintha algoritmusok csesznék el az egészet, és hiányzik a raw input. Olyan késős-kásás lassú, mintha egy tál sűrű szószban forgatnám a gombát.
Netes videók, kommentek alapján levettem pár dolgot, így jobb, de még finomhangolom majd az érzékenységet. -
Góliát
őstag
Próbálta valaki az új drivert? Adrenalin 22.1.1-et!
Nekem a 20.11.2 van és lemegy az fps 15-re és szinte játszhatatlan a game.
Illetve melyiket érdemes feltenni az újabbak közül?
Köszönöm -
válasz
Redneck
üzenetére
TDM pont nem jó, mert pörgősebb és jobb reakciót igényel.

Játszani kell vele sokat, más megoldás nincs.
A menüben tudod az érzékenységet állítani, próbáld ki mi fekszik neked, és úgy használd.
Ha növeled az érzékenységet lehet romlani fog a pontosságod és vice versa, neked kell kitapasztalni neked mi a jobb.De alapvetőn sok idő kell csak mire kialakulnak a megfelelő "izommemóra" dolgok a kezedben a multihoz is.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jó, ez jogos.

-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Mit érdemes Xbox Series X kontrolleren beállítani, hogy könnyebb vagy pontosabb legyen a célzás? Tegnap kipróbáltam a multit, de nagyon bénának éreztem magam. Oké, a pályákat sem ismerem, és lehet nem épp TDM-mel kellett volna kezdeni, de ha van tippetek, kipróbálom.
Alapvetően annyira nem vagyok béna, 2012 óta játszom kontrollerrel, de a multit nem erőltettem. Azt hittem, kevésbé lesz rohangálós, mint PC-n, de hasonlóan kaotikusnak tűnt.Vagy simán csak rengeteg gyakorlás kérdése?
Van HC mód amúgy, ahol valóságosabb a találati modell? PC-n is azt szerettem.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fjellen nagy hasznát úgysem veszed a Panzernak. Arra a pályára mehet a Flieger..
Viszont földi járművek és emberek ellen nem sokat ér. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
A Panzerfaustot használom azóta, kezdek végre ráérezni.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem is próbáltad még a Fliegerfaustot? Érdemes vele gyakorolni, ha ennyire idegesítenek a repülők.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mi még mindig csak ismerkedünk a játékkal.
Nekem rengeteg az újdonság a BF4 után, két barátomnak meg ez az első BF játéka. 
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én azon a pályán többet nézem a légi egységeket, mint a földit. Főleg, ha a squadba 2 Fliegerfaust van, akkor nagy buli. Hullanak, mint a legyek.
Astroboy: Repülő Tigris.. -
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Előtted is ott van hogy repkedj

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Többet nem megyek arra a baszadék pályára. Vagy egy utolsó utáni szikla mellett fekvő buzi lő hátba vagy valamelyik kurva repülő dobja rám egyszerre a 42 bombáját spawn után 10 másodperccel.

-
Astroboy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Oda is Tigris kőne mi?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fliegerfaustal hamar le lehet takarítani őket, főleg ha az AA is segít.

-
Bjørgersson
félisten
Ritka nagy zseni lehetett, aki kitalálta, hogy Fjellen oldalanként legyen 5-5 repülő.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Basszus, tényleg.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Windows optimizer-t kihagytad.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, arról nem is beszélve hogy a játék sem igazán adja meg ezek feltételeit, sőt..

este nyomom én is 
PC