Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atis1224
tag
Sziasztok srácok ,ryzen 2600 valamint asus rx 580-8g ,korábban dx-12 alatt játszottam ,de már egy jó pár hete dx -11 ben tolom sokkal több az fpsm mint annó ,sőt dx12- ben sokszor akadozik is a game 120-130 -rol be esik 70 re lagol mi lehet ennek az oka ? korábban dx-12 ben sokkal jobban ment ,ha valaki már le írta előre is bocs ,ja és a win fos friss
ja sajna csak 8 g ram 3-ghz 12-g lapozó file -
zzola
titán
Ennek a mi a fsz értelme van?
-
ForRedGlory
félisten
Na végre... ismét nem fagy DX12 alatt.

-
Ott az indulásnál volt főleg nagy baj... de a BF1-el kezdődött és most tetőzik ez a bugot-bugra csere folyamat... hogy javítanak valamit és elrontanak cserébe valami mást... Előtte ilyesmi alig volt, vagy legalábbis jóval jóval kevesebb. És főleg nem ennyre zavaró néha (lásd beragadó repülőhang, stb).
Most meg amúgy roncsok és hullák vannak néha beragadva sokáig, vagy egész kör alatt.

Szerencsére azért nem game breaking vagy túl zavaró. -
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most?
Már a BF4-gyel is voltak fatális hibák és ez a folyamatos hanyatlás most is tart!Bennem azt erősítették meg, hogy megjelenés után 0,5-1 évvel szabad csak EA játékot venni...
-
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Majd javítják és 1 javítás után jön 3 új hiba...
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mert bőven élvezhető és szórakoztató a játék minden kellemetlenségével együtt... persze most a legutóbbi patch inkább rontott többmindenen, mint javított... de túl lehet élni, majd javítják ezeket is.
De ha valami nem megy akkor sem kell erőltetni, le kell rakni picit és később visszajönni.
Annyi jó játék van még a piacon...
-
prokxy
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mivel van egy olyan csapat, akikkel játszom majdhogy napi szinten és tök jó fejek mind, egyedül én vagyok a kakukktojás
, szóval igen, élvezem a játékot a maga hülyeségeivel. 
Sokkal több pozitívat ad, mint ami negatívumot átélek benne.
-
FaTHI
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Akkor vedd meg a Division2-őt
Az egy igazi fos! -
Marmonkanna
tag

-
protegum
aktív tag
válasz
lofagi
üzenetére
Jellemző. Én úgy vettem meg a bfv-t anno, hogy le volt akciózva ps4-re, csak épp ugyanezt az akciót áttolták tévedésből PC-re is. 100 euro volt az originen, sima accesses kedvezménnyel megvettem 38-ért a deluxe-ot. A sima 35 volt. Bár nem sok minden járt a deluxe-szal. Ez volt szerda este, csütörtök reggel már nem volt akciós. 😊
-
lofagi
addikt
Aki esetleg lemaradt volna erről, a patchel egy nagyon rövid ideig elérhetőek voltak új jármű skinek. Persze rögtön ki is vették őket, ugyanis ez CC-ből megvehető volt, s ezt nem így tervezték. Ergo ezek majd meghetőek lesznek BC-ért.
Nem is egy poszt megy a redditen, hogy mennyire képesek elk... a saját játékukat ilyen hibákkal. Nagyon érdekes, hogy ilyen hibát, pillanatok alatt kijavítanak, de más hibákhoz aka repülőzaj egy új chapter kell. :\
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Visszalépés lenne teljesítményben, a két kari 100-120fps-t tartja elég stabilan, nincsen az az 1 kari ami erre képes.
Meg a GTA5-nek is kell a két kari.Amúgy teljes mértékben megértelek, és kb én sem nagyon ajánlom semkinek a multi gpu-s vacakolást.
Én elszórakozgatok vele, de néha nem egyszerű.
-
prokxy
veterán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Eladod mind2-t és veszel egy modernebb VGA-t belőle, használt 2080Ti kijön a 2 árából.

Kevesebb fogyasztás, kisebb hő, nincs szinkronizációs probléma, én is emiatt vetettem el az SLI-t, pedig anno egész jó volt.
-
Astroboy
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Tudtommal a BFV-re amúgy sem optimalizálták, gondolom azért kellett ügyeskedned.
Elképzelhető, hogy végleg kivették. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A repcsizést jól elcseszték, kb csak zümmögnek a fejünk felett, vhol visszajeleztek erről a játékosok a DICE-nak?
Tegnap az SMLE nagyon adta, egy este alatt majdnem lvl8-as lett, nem is gondoltam volna, h ez ilyen jó cucc.
-
F e Z o
veterán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Kicsit offként, mennyire terheli a játék azt procidat.
-
-
Robi BALBOA
őstag
Hali,
Gondolom nem sokan használtok itt SLI-s rendszert, de hátha valaki tud nyilatkozni.
Eddig úgy működött a dolog, hogy kicsit kellett ügyeskedni és ment az SLI, de a legújabb frissítés óta már úgy sem megy, másnál is ez történt? -
lofagi
addikt

-
lofagi
addikt

-
koplarovic13
tag
az új bfV elit fejére ilyen fejfedőt kérnék

-
Astroboy
őstag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Krumplifőzelék fasírttal megvolt?
Ha tank tetején eszed hajnalban, ráadásul lövészárok-hidegen, megfekszi a hasad.
Szeretem Beethovent, de Strausst jobban -pedig labanc volt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
koplarovic13
tag
22-es csapdája volt már?
előnyök:
a leggyorsabbak egyike vagy két pont között, két dimenziós játéktérben mozogva
közelharcban 360 fokos körben kifüstölsz mindenkit magad kürülhátrányok:
fogytán a játékidő
tereptárgyak fogságába kerültél
-
bul07
nagyúr
válasz
gery14
üzenetére
Fél ember nekem is előjött, vagyis nem fél mert csak a sisakja futkorászott és lőtt rám
És ami bosszantóbb érzésre mintha jobban sebeződnék fedezékbe
Emeleten be futok a fal mögé és lentről távolról kiszed
Játszottam vagy 90percet, de már annyira unalmas hogy elég is volt
Ez olyan nyomorult dolog hogy hébe hóba bedobnak egy pályát, szánalom -
gery14
senior tag
bughalmaz lett az uj update.. Kidobál asztalra random az emberek felét látom van hogy csak a fejét a testét nem... tiszta vicc
430.86 os NV driver van fent. -
lofagi
addikt
-
tbw
aktív tag
Szerintetek ez makró? Vagy csak ennyire pró.
-
tbw
aktív tag
Sajna ennek elejétől fogva így kellett volna lennie.
Hol lehet itt összejönni magyarokkal, mert unok már egyedül menni botokkal?
Szívesen mennék szakaszban magyarokkal, nem randomokkal.
A társak meg csak este 10 után kezdenek mindig. -
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most még nem sokat próbáltam
De régen nem egyszer megesett hogy rákattintottam és mire beállítottam hopgy mivel akarok menni elvitte más
És nem tököltem gyorsba kat a másik fajtára de már késő volt -
Igen, az lenne az ideális... egyébként ha rákattintasz a járműre mikor lehet spawnolni, akkor egy ideig lefoglalja neked úgy tapasztaltam (tehát nem tudják elvinni azonnal - ez eddig is így volt), tehát annyi időd mostmár simán van hogy kiválaszd mivel akarsz menni. Próbáld majd ki, ha nem hiszed.

De igen, jobb a szitu, mint volt, mert nem kell menüben bohóckodni, de nem ideális még.
Talán majd egy későbbi frissítéssel egyszer jön azis, ha végre megértik... bár nekem néha az az érzésem, mintha direkt nem akarnák megcsinálni amit a community vár.... valamiért. -
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Melyik Nv drivert használod? Ma újra teszem az OP-t.
-
Astroboy
őstag
Szerintem ez az első update, ami ér végre valamit, mondjuk jöhetett volna előbb is de mindegy...ezen legalább látszik, hogy nem a portás macskája készítette:
- szinte csöng az ember füle a csendtől, mióta nem fészkel minden fán láthatatlan bombázó;
- nem pörögnek balerina pózban a halott katonák;
- VÉGRE meccs közben is van jármű-választás;
- mega/mikrolaggok teljesen eltűntek, és valahogy sokkal simábban fut;
- nálam DX12-ben +10/15 fps, rosseb tudja mitől, amikor az options alatt minden ugyanaz;
- sniper kaszt fegyverei gyengébbnek tűnnek;
- AP mines trükkös lett ezzel a 3+ méterrel, de okosan lerakva továbbra is működik;
- repülőgépre kevesebbet sebeznek a tankok, tudom ez eleve extrém sport, de míg tegnap a Messerschmitt egy lövéstől átment vakondba, addig a stukára és bombázóra csak 97-et sebzett.
Azt kétlem, hogy a találat helye számítana, vicc lenne, azért ez szó szerint még mindig a verébre ágyúval esete.
- bár a sector artillery ugyanakkora területen hatásos, olyan mintha nerfelték volna mint a V1-et, mindkettő gyengébb lett, aztán lehet csak én haluzok.
Tökmás:
Kisza25 tuti ismeri a helyet, szerintem klappolna a helyszín egy klántalihoz:
-
tbw
aktív tag
Milyen jó ez az új bug a láthatatlan emberekkel.
Meg a hitreg.
Rálövök valakire a messziben aztán puff hirtelen beadja minden jel nélkül.
Piatnál nem nagyon látok változást, max mintha a szögén változtattak volna kicsit.
Tegnap is lőttem vele 3as killt egy raksiból. -
-
BullKoxa
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
ÉS aki csak szimplán Multizik annak a DX12 indulásával mi lesz, ne csak a Firestorm-t basztassák már ez miatt? pl: nekem nem indul el a játék Dx12-ben , elindul fekete téglalap aztán vissza lép az Origin-re.
itt kellett vissza írnom 11-re , PROFSAVE_profile .Ma megint néztem a 12-t de nem indul, így marad a 11. Ha pedig 11-n van akkor random kilépked a játék, anno ezért is tértem át a 12-re.
deadwing : így már jól mutat , ugye? i
-
AsakuraDave
őstag
Nah a kis [álszent] Fullra látszik hogy macrozva lő de más videóba meg nyavajog hogy tele van a wh+aimbot csalóval a játék,bár igaza van mert a videóban is bemutatja ahogy a tag falon át leköveti és egyből fejest lő mindenkinek lvl16-osan 50/2 stattal...

-
high-tech
csendes tag
ott az új map a listában de még nincs szerver. június 27-től lesz játszható csak.
-
Amúgy nekem jobban fut. Magasabb lett az fps is (talán egy 10%-kal), illetve kevesebbszer is akad meg.
-
Bul, Zola: 2 gép restart megoldotta, minden ment előtte is, csak az Origin nem....fura.
Most akkor leszedem az update-et (mielőtt belevetem magam a Steam summer sale-be), tank van az új pályán?
-
Köszi srácok, akkor gépészkedek tovább.
-
Aloha.
Origin csak nálam nem megy?
Nem lepődnék meg, ha megint lehalt volna, de épp most regisztráltam egy új modemet, lehet én szabtam el valamit?...bár a Steam megy.
-
lofagi
addikt
Van itt egy lista, az ismert hibákról ami most jött be a patch-el:
Known Issues:
DXR Firestorm Crash – Players who are running DX12 & DXR and who attempt to play Firestorm after playing normal Multiplayer will crash. The workaround here is to either switch off DX12 or go straight into Firestorm after booting the game.
“Cairo” Reference in Menus – There is a setting which allows you to change your Squad colors in Firestorm. This setting has the word "Cairo" as part of the name. This is an old code-name and has no impact on the game.
Axis Male Soldier Face Paint - We're aware of an issue where Axis male soldier face paints aren't visible/selectable. We're working on this and will update with an ETA as soon as possible.
Firestorm Matchmaking Disabled - We're seeing too many failed Matchmaking attempts for this mode and so we're disabling all Matchmaking Options. We believe that we've developed a successful hotfix for this and are looking to deploy that tomorrow so that we can renable the mode.
Incorrect Dogtag Art - Dogtags for some of the new weapons which will be given as Chapter rewards have the wrong 3D and 2D assets. We're working with the teams to address and correct this.
End of Round Company Coins – Rank 50 players are presently no longer receive Company Coins for the End of Round. This is completely unintended. We believe that we have a backend fix and intend to deploy it tomorrow, if not sooner.
-
lofagi
addikt
Már több helyről is hallható volt,hogy a stutteringet az assigmentek is okozhatják. Így akik nagyon szenvednek tőle egy próbát simán tehetnek.
Az összes assigmentet ki kell szedni,hogy, így a játék nem trackkel semmit.
-
Eddigi legjobb update lett.
Repülőn a spottings scope nem működik többé, nem kapsz pontokat.
Ha meghalsz és van talpon squad társ, akkor őt mutatja, meg a felülnézeti térképet halványan, és egyikre sem tudsz spawnolni
Ott lesheted amig ő is meg nem hal.Map végén meg nemes egyszerűséggel kibasz desktopra, eredményhirdetés helyett.
-
dkess
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem sem képes rá a monitorom. Nem, már jó ideje nem tolom 4K minden Ultra -n. Ez nagyjából 4K High - picivel alatta. Pontos beállítások itt:
Látom ez a "fun-fan" dolog közötti vékony határvonal néha elmosódik Nálad (Discord vs #17111 itt).
@BullKoxa :
A megjelenítésért felelős lánc minden hardveres és szoftveres elemének tudnia kell a HDR -t és az utóbbiakon bekapcsolni. BfV -ben az "Advanced" fülön ez lesz: high dynamic range .
Egyéb tekintetben nem érdemes bekapcsolni. Játékokban rontja a láthatóságot. Gondolj bele a nagy "fejlesztések" egy része (pl. fekete kiemelés vagy amit "Black stabilizer" -nek hívnak) pont a kontraszt - lokális - csökkentésén alapul.
Nem a monitorok fényerejével van gond. Egyébként az egész HDR megjelenítés küzd kihívásokkal (pl. a local dhimming miatti halo artifaktolás stb. stb. stb.). A "fakóság" is érdekes dologból eredhet. ... Egyelőre legyen elég ennyi .
-
EczkE
veterán
PS-en kikapcsoltak a Firestorm modot. Valami hibat talaltak, dolgoznak rajta. Nem tudom a tobbi platformon mi a helyzet.
-
válasz
deadwing
üzenetére
Nem a BFV HDR-jével van a fő gond, az csak egy mellékszereplő az ügyben, hogy lehetne jobb is. Kicsit fakó színeket produkál, mintha valami szűrője lenne.
A fő gondot inkább a userek HDR-nek hitt kijelzője jelenti, ami sok esetben nem is tudja a 400nitet, de ha tudná se szabadott volna HDR400 minősítést kapnia szerintem. Sokkal nagyobb fényerő kell ahhoz, hogy a HDR-nek tényleg legyen értelme. Igy csak felesegesen sok adat megy ki, fullRGB-ben 4:4:4 stb, pl a HDMI 2.0 ki se tudja tolni 4K-ban, csak 4:4:2-ben pl. Vagy full RGB-ben csak 8 bitet 10-12 helyett. Szóval le van terhelve vele a rendszer, a színadatok kárára, holott a kijelző valójában nem is tud értelmes HDR-t. -
BullKoxa
őstag
Helló. Ezt a HDR-t hol lehet állítani? Nekem elvileg HDR Ready, a O boltos megkérdezte a gyártót.
Más : Win újrarakás után nem kell újra tenni már a játékot, NVMe-n vannak. De a DirectX-t hogyan tegyem fel a játékhoz ? Gondolom azért rinyálni fog első indításkor.
proxy: nekem első genes Rizsám van, minden ok vele.
-
kisza25
félisten
most van új pálya csak én nem látom, vagy nincsen?

-
Neoteric
addikt
Ma este (kb 7-10ig) van kedve valakinek csatlakozni Battlefield V Firestormozáshoz? Ketten vagyunk, és kellene még két kompetens játékos, mert az agyhalottakkal történő "csapatmunka" könnyen magas vérnyomáshoz vezet.
ps: PS4-en
-
dkess
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Az update után nekem is előjött a "zöld fényes" probléma Rotterdam -on:
Ahogy írtad Nálad egy Win reinstall volt a megoldás.
Játék közben nagyon zavaró hiszen a láthatóságot jelentősen befolyásolja negatív irányban - pl. a képen, ha a villamosban lettek volna vagy bármi az üvege mögött láthatatlan, máshol csak simán "vakít".
Eszembe jutott, hogy a grafikai beállításoknál nem-e állítódott el valami az update miatt. Nos nem. Azonban, ha már ott voltam, akkor a HDR -t 'OFF' állásba tettem. Úgy néz ki megjavult - remélem permanens megoldás lesz ez ...
-
venom8888
őstag
Most jott uj MAP? ha igen mi a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt kétlem, hogy a találat helye számítana, vicc lenne, azért ez szó szerint még mindig a verébre ágyúval esete.