Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz venom8888 #9286 üzenetére
Az az optimalizálás szerintem arra jó,hogy a kártyádból amit ki tud hozni, azt megcsinálja. Az már nem érdekli,hogy esetleg nincs meg a 100 FPS azzal. Persze ez nem biztos,hogy mindenkinek számít. Amúgy egy alapnak nem rossz, s aztán a játékban tovább lehet tweakelni! Vagy inkább javallott!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
-
sixpak
nagyúr
válasz venom8888 #9513 üzenetére
Egy új tankos map jött tegnap, egy unalmas töltelék pálya....rosszabb mint a két legrosszabb map a BF1-ben (Giant's Shadow; Galicia)....mondom ezt kb. 15 perc tapasztalata alapján, de szerintem nem fog változni a véleményem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Leon77
őstag
válasz venom8888 #10766 üzenetére
Induláskor minden csapatnak van 500 spawn lehetősége. Akinek több marad, az nyer.
Ezért fontos a csapatjáték és az újraélesztés.
Esetedben ez 88 spawn lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bul07
nagyúr
válasz venom8888 #13701 üzenetére
Nem ígérnek semmit , nem mondanak semmit.
Mert akkor nem lehet rajtuk számonkérni semmitUgye milyen jó ez az új rendszer (prémium nélküli)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz venom8888 #14338 üzenetére
Pendulum-mal megy rendesen?
Milyen képfrissítéssel tolod? Mennyi az FPS-ed átlag?Anno nekem is ilyen volt a BF1-ben a Monte Grappa mapon, 144Hz-es monitort 120-ra kellett maxolni, hogy ne legyen tearing.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lofagi
addikt
-
dkess
őstag
válasz venom8888 #18184 üzenetére
Stationary weapon lesz az.
Narvik/Conquest -en angol oldalon a felső kezdőtől balra/felfele közel lesz több géppuskaállás egymás mellett, mely alapból nincs felépítve. Főleg amennyiben a haddelhadd messze van 'A' illetve 'B' -től (tulajdonképpen ezek sincsenek annyira közel azért), akkor a kutya nem fog háborgatni (illetve ott amúgysem).
Másik előny, hogy van egy lőszerfeltöltő állomás is ott - azaz könnyen fel tudod tölteni az "explosives" készletedet illetve az előbbiek miatt nyugodtan tudsz építkezni. Plussz support -ként az ammo crate -t választod gadget -ként - így még gyorsabban végzel. Pár perc így az egész feladat elvégzése ...
-
lofagi
addikt
válasz venom8888 #18834 üzenetére
Valószínűleg csak kisebb játékmódokban lesz elérhető. Squad Conq, TDM, s hasonlók.
Maps and Modes
Lofoten Islands - Available in Team Deathmatch and Squad Conquest
Provence - Available in Team Deathmatch and Squad Conquest
Oda van írva.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
válasz venom8888 #19440 üzenetére
Igen. Most került be Al Sundan.
(#19439) mettek ugyan így voltam vele. BF3 alatt lettem szerelmese a játéknak, de a 4. rész óta nem találom magam a pályákon. Van 1-2 jó megoldás ami tetszik, de mostanában már csak azért játszom vele, mert nincs más hozzá hasonló. Az új COD-nál elég jó lett a War Mode, de ezért meg nem veszem azt meg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
dkess
őstag
válasz venom8888 #19450 üzenetére
Igen, van. Én kizárólag 4K -ban toltam eleddig - 1000 óra felett. Kezdetben - főleg tavaly - még 4K és minden ultra és bekapcsolva, igaz akkor még gyengébb CPU -val és 8 GB RAM -al. Mostani konfiggal már inkább csak 4K High a láthatóság miatt főleg.
Az "el lehet érni" azt úgy gondolod, hogy mint maximum fps (szemantikailag ezt jelenti)? Amennyiben igen, akkor el lehet érni - Nálam 120 a max fps, de pl. az Aerodrome pálya széleken a 100-110 fps -t tartani is tudja ... Persze a 150 fps egyfelől nedves álom - másfelől ahhoz tényleg combosabb rendszer kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest