Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ha rajtam mulna, stat sem lenne, mert megoli a jatekot. Sniper Pista sem veletlen hasal a bokor aljan.

-
kisza25
félisten
-
válasz
lofagi
üzenetére
Azért nem biztos lehet hogy még egy 5-6éves kis gyerek aki most kezdi az fps-t és pár év múlva Shroud lesz belőle és kiszed te meg lecsalózod

Kislány unokatesóm amikor itt voltak látta mivel játszom és megtetszett neki nem bírtam levakarni a gépről egész délután játszott persze az ő szintjén. Látszott rajta ha kap egy pc-t ebből gamer lesz

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére

Csinálhatnának egyet.
Rejtve viszont nem rossz dolog a stat csak sajnos semmire nem használják akiknek kellene Pl:
DICE match maker mindenki a saját szintjén játszhatna béna-bénával ügyes-ügyessel csaló-csalóval xDAzoknak meg akiknek semmi köze hozzá meg nem is kéne tudnia a startról azok meg mint a bibliát úgy olvassák

Nem nézem mert akkor arra figyelnék nem a játékra.
Bár azért legtöbbször túl komolyan veszem én is: vesztünk, lelőttek stb... akkor negatív rossz kör ilyenkor kicsit hátra kell dőlni és elgondolkodni ne csak ez legyen mert abban a körben történt más is pl: sikerült 2 AAgunnal +1 repcsis társsal csapatmunkában kilőni az ászpilótájukat
-
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nagy élmény lehet 0-9-el játszani, már bocs.

Én csak azt mondom,hogy pont az ilyenekből lesz a csaló, aki nem tud érvényesülni egyáltalán. S ahelyett,hogy keresne magának olyan játékot, amiben van élvezet is, inkább vesz valami programot és bedarál mindenkit, mert szerintem ennek sokkal nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy egy átlag játékos akinek vannak jobb és rosszabb napja az vesz progit, hogy jobb legyen.
-
lofagi
addikt
Tegnap megtaláltuk az abszolút negatív rekordokat döntögető játékost. Emberünk egyébként nagyon kitartó volt. Arrason figyeltünk rá fel legelőször, amikor is Viktorral repülőztünk és szegénykém sorra született le a repülőbe, de még akkor sem tudott eltalálni amikor egyenes vonalban repültem. 0-9-ben volt 0!!!!! igen, 0 ponttal. Ami ugye annyit jelent, hogy nem talált el senkit!
Aztán a következő pályán, Rotterdam. Német kezdőről a fix gépágyúban töltötte az egész kört. Akkor tudott lelőni valakit, ha az E pontot elfoglaltuk angolok ként és a lenti garázs résznél voltunk. Oda odalátott és szerzett magának pár killt.
Félelmetes. Az ilyenekből lesznek a potenciális csalók. Rank50-es. Azt se felejtsük el,s ha megnézitek a statját akkor : 17d 09h 28m Play Time ! WTF?!
Konkrétan többet játszott a csávó, mint én, pedig aztán én sem panaszkodhatom a cirka 16 nappal. -
Kupszi
aktív tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nálam csak úgy volt jó, ha kiléptem a játékból. Nálam egy fegyverunlock volt így, felvettem az Armonry-ba, ott volt hogy oké, mégse volt jó, 2 mecset elindítottam nem jelent meg. Majd kiléptem vártam kicsit visszaléptem a játékba és ott volt.
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én is találkoztam vele nem olyan rég.
Nálam MG42-essel a fene tudja honnan mindenkit lelőtt, csak úgy kopogott mindenkinek a headshot. Szinte mindenki reportolta, de azért nevetséges a Dice is. Látszik nem nagyon akarnak foglalkozni vele. a BF1-be 2 hónapig csalt egy bizonyos illető mire kirakták. Itt is ugyanez van.(Pedig itt sokan játszanak)
1-2 hónapja egy igazi masszív cheaterrel futottam össze 100 feletti killeket csinált Break-be. Csöppet se csalt. Még is hetekkel később összelehet futni vele. Nem tudom mi a Dice report szintje ami utána utánanéznek az adott illetőnek.
-
zzola
titán
válasz
magellaner
üzenetére
Nincs játékos...
-
br4adam
aktív tag
válasz
magellaner
üzenetére
Igen, reggel elég sokáig tart. De déltől/délutántól éjfélig nekem mindig talál 1-2 percen belül.
-
magellaner
tag
Sziasztok másnak se megy igy reggel a Firestorm mod? Nem talál mecset. Vagy ennyire kevesen jatszanak vele reggel?
-
prokxy
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Armory-ban felvetted őket?

astro: ma leszek, beírhatod a pirosat!

-
AsakuraDave
őstag
Nah valami nagyon faxa.... egy csomo fegyvert unlockoltam class level uppal de nem adja meg őket... ezt a bughalmazt istenem... szánalmas hogy a DICE mit csinál...

-
-
lacus83
senior tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Én ezzel még mindig úgy vagyok hogy inkább egy olyan játék amivel folyamatosan foglalkoznak, mint egy olyan ami ki jön és csak megy a pr bullshit hogy sory elb@sztuk de majd megoldjuk, és nem történik semmi.
Szóval Bf1 sem indult jobban és mégis most is tolják elég sokan.
Nem egy Cod ami 10 éve ugyan az.
Jó lesz ez, nekem meg pl még sok tapasztalom nincs az Vél, de majd alakul. Most inkább csak halok, más az egész csapat munka mint az 1ben volt. Ha rossz bandába kerülsz kB magadra maradtál, de úgy meg haladni nem lehet.
Csalok eddig is voltak és lesznek is, de valóban lehetne valami komolyabban épített rendszer ezen userek kizárására. -
BullKoxa
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát engemet ez a Dice, EA elfelejthet (3 tól megvan mind,a drágábbik fajta )! Biztos nem fogom megvenni 30K-t a játékukat ismét. mert azt mondom max 15K megjelenéskor, de inkább 10, Az reális és még sokan is vennék. Ja meg ez a Csalás elleni semmit sem akarás, na ez szintén megadta a lökést,hogy a kövi részt ne vegyem meg teljes áron.
Rajtam ne kikísérletezzenek, nem annyit fizettem érte, nem tesztelő vagyok. A Játékosok le van sz@rva, legalábbis a játékosok nagy többsége így érzi szerintem.
SwwetFx DX12-ben megy már vagy fog lenni 12-re ??
-
-
adio
tag
Sziasztok!
Még csak most ugrottam bele a játékba, de máris hülyének érzem magam. Kb 4 órát nyomtam vele, assault rankom lvl 5, viszont benyaltam az a bug-ot, hogy se fegyvert, se kiegészítőket nem unlockol nekem a játék. hiába van meg a szint, mégsem nyílik ki semmi.. Ebben a topicban nem találtam rá megoldást, neten pedig csak annyit írtak, hogy elvileg december óta megoldották. Volt nálatok is hasonló bug?
Köszi szépen előre is a válaszokat! -
protegum
aktív tag
A csalókkal kezdhetnének már valamit. Tegnap este is bos klános fikamaradványokkal sodort össze a szél. Mindnek megvolt a minimum 20-as kádé, egyikük halhatatlan is volt. Killcamből látni lehetett, ahogy lelőtt, azt a kis kukit is lelőtték pár másodperc múlva pattant is fel és futott tovább. Scoreból is látszódott elég jól, ha lelőtték pár pillanat múlva már életben is volt.
-
válasz
tatararpad
üzenetére
Szóban eddig van ígéret, hogy nem hagyják veszni... majd kiderül.
Persze az látszik hogy a fő csapat már nem dolgozik ezen a játékon, nem véletlen hogy a DICE LA, meg stb dolgozik most ezen... a fő csapat már az új játékot heggeszti.Idén még elég jó kontent jön, jövőre meg majd kiderül.
Jövőre amúgy biztos jön is az új rész... mivel jön az új MS konzol is (meg valszeg a Sony is), amikhez időzítve van, szinte biztos.Pár napja volt interjúban meg el is mondta az egyik főmufti DICE ember, hogy ezzel a résszel most kísérletezhetnek, és kísérleteznek is (engedi a studió) új játékmódokat kutatva... inkább ez érződik most eddig.
A gaming as a service keretén sokkal rugalmasabban dolgoznak a játékon, ha kell új dolgokat próbálnak ki, ha kell régiekhez nyúlnak vissza, meglévő pályákat módosítanak újra és újra stb.
Szóval van egyfajta "útkeresés" is most, hogy hogy is kéne ezt csinálni hogy működjön jól. -
Astroboy
őstag
Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani, vannak szituk mikor várni kell (pl. tuti a húzás mert elesett az ellen stb.) és vannak amikor nem, mert a komplett squad rámehet a hősködésre.
De ez persze csak kommunikációval megy, mi tudunk szólni egymásnak, hogy neee prokxy meghaaaalsz! ellenben a magányos lovagok azt se tudják mit akar a squadtárs ugye, ha egyáltalán a közelben van...már arra is gondoltam, hogy bár vadul hangzik és meglepő lehet egyeseknek, de nem lehet, hogy ez a játék kompetitív?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
Medic dolog
Én azt nem értem miért bűntetti a játék az élesztés próbáját
Mert ha élesztés közben lelövik az élesztőt akkor te mint halott kapsz időbüntetést, sokkal tovább tart az éledés, akár 3x annyi ideig mintha gyorsba lepörgeted az élesztéstAnnyi idő alatt már simán segíthetném a csapatott
Így ha úgy ítélem meg hogy hiába is éleszt fel úgyis azon pillanatba lelövik őt, vagy lelőnek, pörgetem is le az időt
-
zzola
titán
válasz
tatararpad
üzenetére
Abba még ennyit sem-szerintem.
Lesz egy BF1 re-re skinelés, azt jónapot! -
tatararpad
őstag
Mivel nemrég bekerült Origin Access-be gondoltam kipróbálom milyen lett a megjelenés óta, hát, remélem hamar jön majd a következő BF. Meg örömmel látom, hogy egy olyan széles spektrumú háborút, mint a második világháború, sikerült úgy megfogni, hogy még mindig az angolok és németek gyepálják egymást olyan közismert helyszíneken mint Rotterdam. De remélem olyan sok erőforrást már nem is akarnak ölni ebbe a játékba, hanem inkább a következőre dupla ennyit.
-
zzola
titán
válasz
prokxy
üzenetére
Én mindig egyedül tolom! Jellemzően németekkel tesz össze a sorsolás, de szerencsére a többség tud angolul!
Nemrég bementem egy klán squadba és a nicken (Muhahahahahahaaa) sírtak a röhögéstől percekig!
Amúgy már rég elengedtem a játékot csak trollkodni járok fel!
A PC-s táborból manapság Ő a kedvencem Stodeh mellett... van egy Vaux kör, nézzétek meg!

-
deadwing
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
"S ha van egy normális medic a közelben akkor nyomja a füstöt és megy is eléleszteni. Sőt még azt is jelzi neki,h megy rá. Dehát emberünk elnyomja"
Nyilván én ezt látom, ha ilyen van. De még mindig nem erről beszélek. Olvasd már el mit írtam, még egyszer pls, és ne másról kezdj el magyarázni... Ezzel kapcsolatban nem akartam vitatkozni, sztem tök egyértelműen leírtam amit akartam, teljesen másról írtál egy regét, feleslegesen.
"Persze az amikor 5 ember van rajtam az más. De nem ennyire sarkalatos példákra kell gondolni."
Pont ezért írtam a hszt-t... Az ilyenekről szólt.
-
lofagi
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Oké nézzük akkor a másik szemszögből. Akik pedig még csak esélyt se adnak,h valaki felélessze őket, már nyomják is az órát,h nehogy valaki fel tudja éleszteni. S ha van egy normális medic a közelben akkor nyomja a füstöt és megy is eléleszteni. Sőt még azt is jelzi neki,h megy rá. Dehát emberünk elnyomja. Ennek pont olyan eredménye lesz,h a medicek megunják majd,h menjenek eleszteni. Értem amit mondasz,h ha látja valaki,h csak egy csali nyomja el, de a medic honnan fogja tudni,h nem egy idióta aki elnyomta, hanem egy gondolkozó játékos aki épp életet akar menteni így.
S egyébként, pont ,h az élessztéssel lesz a leghamarabb ott a csatában. Mert amíg azt várja ,h lemenjen a combat rólad,h rád szülessen, az elég sok idő.
Értem mire gondolsz, de a jelenlegi rendszerben nincs olyan,h a halott jelezzék valahogy. Sajnos így marad a spekuláció. Ettől függetlenül én még mindig azt mondom,h érdemesebb húzni az időt, minthogy leszülessek. Persze az amikor 5 ember van rajtam az más. De nem ennyire sarkalatos példákra kell gondolni.
-
deadwing
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Igen, természetesen vágom, de te nem érted miről írtam.
Egyrészt.
1 ember halál 1 ticket.
Azért azt vágod, hogy 1 pont befoglalása meg nem annyi...
Ha a squadodból csak könyörgő embereket látsz, és csak te vagy egyedül életben, ezt ők is látják ám. Jajja, az eszükbe se jut, hogy leszarom, elnyomom, leszületek újra és segítek annak a nyomorultnak aki épp életben van, mert szüksége van rá. Nem... inkább szarakodok, várok az élesztésre ami soha nem jön el.
Mindenki jól jár. -nem-Másrészt Te tényleg nem értelmezted amiről írtam.
Megpróbálom még egyszer.
Adott 1 ember, aki nem méri fel, hogy a felélesztése miatt meghal még valaki.
Az hány ticket? Legjobb esetben is 2.
Mert lehet én nem látom, hogy hány ember nézi a könyörgő majmot, lehet éppen el van bújva, mikor a majom nagyon jól tudja, hogy csak a halálba megy az, aki őt fel akarja szedni. És még az is lehet, hogy nem egy embert ölet meg ezzel. Érted már? Ez is ticket veszteség.
Én az ilyen emberekről írtam amiről te... te teljesen másról!"Illetve nem mindenki tud éleszteni, csak a medic. Squadon belül lehet a másikat is éleszteni."
Nem tűnt fel, de arra gondoltam hogy a squadomban vannak az ilyen emberek.
-
lofagi
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Azért azt vágod,hogy ha épp Conquestről van szó, akkor a halálokkal illetve a leszületésekkel csökken a pont, így ergo, minél több az élesztés / kevesebb a halál , annál nagyobb az esély, hogy nyertek. Valamint nem úgy kell odamenni, hogy nincs veszély, hanem úgy, hogy van. Illetve nem mindenki tud éleszteni, csak a medic. Squadon belül lehet a másikat is éleszteni.
-
deadwing
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Jó hogy eszembe juttattad... a másik dolog amit utálok, az az, hogy bárki tud éleszteni.

Bírom a sok fetrengő, könyörgő szerencsétlent... akkor se nyomja el ha esély nincs rá, hogy fel lehessen szedni, mert otthagyott lesni 2-3 enemyt, ráadásul ilyenkor velem baszik ki, mert épeszű ember azt gondolja, hogy azért vár, mert nincs már ott veszély. Aha. Ahelyett, hogy elnyomná és jönne segíteni mert TUDJA, hogy szükséges lenne. Nem... kell a kádé.
Nagyon sokszor rommá lőnek emiatt, így újabban nagyon meggondolom, mikor álljak neki simizni a komát.Nem rád értem ezt, csak eszembe juttattad...
-
szuk_jozsef
tag
Általában supportal nyomatom és a kedvencem a lewis gun volt amit szerintem eléggé kiheréltek.Szerintetek melyik support fegyver jó amit meglehet venni pontokért?
-
-
lofagi
addikt
-
bul07
nagyúr
Az hagyján
De tele lett bugokkal vagyis nálam biztos
Semmiből halnak a csapatársak, húzzuk a tornyot mire körülnézek körülöttem fetreng 5-6 csapatárs halottan, de hogy mitől
A medic-nél lévő füst bomba puska nem csinál füstöt, kilövöm és el is tűnt a lövedék, sehol füst
Ebbe az új módba kör közepére simán össze lehet hozni a V1 rakétát, vége felé egymást érik a bombázások és a V1 rakéták
Az új pályán új módba minden második játékos snaper, dombtetőről rálátni a pontok többségére
Legjobb
Sokan fetrengenek a földön elkezdem húzni őket
Ere az egyik halottnak jelölt feláll és elfut úgy hogy közben rajta az újraélesztés jele, én meg nézek mint rozi a moziba
-
zzola
titán
Most mentem egy kört.
Mit mondjak, hirtelen mindenki pro lett, még egy redvás 1-es kádét sem tudtam elérni... -
lofagi
addikt
BIG INTERVIEW w/ DICE 🎙️ Battlefield 5 (The Pacific, Opinion on Limited-Time Modes & MORE)
Ami érdekes a videóban.
A Metro pályához nem készültek concept artok, hanem a srác aki készítette anno nagyon részt akart venni és készíteni valamit, így már rögtön a game enginre lett építve az ötlet.Rájöttek, hogy nem a pályákhoz kell igazítani a játék módokat, hanem a játékmódokhoz kell építeni a pályákat. A két kisebb pálya a squad conquestet fogja előtérbe helyezni, így remélhetőleg egy elég kellemes játékélményt fogunk kapni velük. ( Provence & Lofoten Islands )
A heti új és újabb játékmódok azért vannak benne, hogy kipróbáljanak olyan módokat, amit eddig nem volt lehetőség. Így ez egy nagyon jó teszt nekik, hogy a közösség hogyan fogadja ezeket.
Aki esetleg kihagyta eddig a játékot vagy elhagyta, azoknak mindenképp érdemes lesz a Chapter 5-re visszajönni vagy becsatlakozni, mert elég nagy újítás lesz. Persze nagyon szeretnék az új játékosokat, de akik kitartottak eddig azoknak is szeretnének megfelelő élményt nyújtani.
A nagy kérdés, hogy mi lesz a jövőben, mennyire fogják ezt támogatni a válasz, hogy a készítők olyat csinálnak most, amit eddig még nem. Ha kész volt egy pálya, az új lett hagyva és mentek tovább, most amit csináltak a Panzerstrommal az a játékosok visszajelzése miatt volt, s jelenleg is több pályán gondolkoznak, hogy módosítsák. Ilyen például a Hamada, ami elég sarkalatos pont és a közösségnek nem nagyon tetszik.
-
lofagi
addikt
Ahogy Ori is írta, 1 hét. Aztán pedig be fog kerülni a Store-ba és CC-ért meg lehet majd venni, ha valaki lemaradt volna róla.
Az új fegyót én egy MP40-es másolatnak mondanám. Első pár próbálgatásra azt mondanám,hogy kellemes. Köztes megoldás. Mindenben jó, hipfire/távol, de nem kiemelkedő. Így rövid és félközel távokon lesz használható. Mivel lehet állítani,hogy autómata legyen vagy csak 1 töltényt lőjjön ki, így akár távolabbra is lehet vele szedegetni, de azért egy SMG-től sokat ne várjunk távolra.
Ha a bal oldalt húzza ki az ember, akkor egy nagyon jó hipfiret kap, viszont, mivel lassú, így én ezt annyira nem erőltetném, de ott van a nagyobb tárkapacitás is, ami azért nem hátrány.
Jobb oldalon a célzásra lehet rámenni. Egyelőre ezt az ágat néztem ki magamnak, aztán majd meglátom, hogy mivel lenne hatékonyabb.
-
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok ! Van már olyan Swwetfx ami megy DX12-ben is ? És még használható is amire van.
-
lofagi
addikt
Mi is kipróbáltuk ezt az új játékmódot. Nekem pl, nagyon bejött. Nem azt mondom,hogy ez olyan hú de eget rengető újítás lenne, de felüdülésnek tökéletes. Azért kétlem,hogy akkor erőforrást elvett volna tőlük ezeket megvalósítani. Persze ez is csak olyan,hogy ideig óráig el vagy vele, de aztán mégis kell valami, ami a killeken túl is tud motiválni. Ez a játékmód egy hétig jó lesz, vagy addig amíg meg nem lesz az adott fegyó.
Amúgy ez is úgy jó, ha együtt toljátok, mert ott lehet olyat, hogy nem futsz mindenkivel és nem arról fog szólni a játék,hogy egyik pontról a másikra kergeti a két csapat egymást. Viszont, ha már 1-1 squad véd egy pontot ott lehet igazán érdekes a csata, főleg ha meg tudjátok fogni őket.
Kimondottan jó,hogy nem a játék elejétől lehet leszületni tankba vagy repülőbe.
Na, de még 2 hét és itt az új pálya, az új Chapterrel. :] Valószínűleg egy jó adak patch is jön hamarosan. Remélhetőleg a repülő bugos is kijavítják végre.
-
koplarovic13
tag
Ilyen perifériákra beruházott már valaki?
A Logitech g pro vezetéknélküli egérke a jelenlegi kapható legjobb egér szerintem, megéri az árát.
de hogy dedikált bfv legyen, nem fizetnék érte
Akkor már rendelek amazonon egy bf1 soundtrack válogatást hanglemezen, zajdit
-
guftabi96
addikt
válasz
qukesz
üzenetére
Ez nem monitortól függ.
Ez csak limitálja az fps-t a játékban. Bármennyire beállíthatod.
-------------------------------------------------
Kipróbáltam ezt az új módot. Hát nem tudom. Nem teljesen értem, hogy miért is jó ez
Semmi értelmét nem látom ezeknek az időszakos játékmódoknak addig, amíg lehetne sokkal értelmesebben is felhasználni a rendelkezésükre álló erőforrásokat. -
Leon77
őstag
Hogyan lehet vajon 73 fps-re limitálni a frame-et a játék beállításaiban. A mixelt g-sinc-free sync-hez kéne. Mert hiába állítok be kívülről mindent, játékben 100+ fps van, limitálni meg 120-60 tudom, de 75 hz-es a monitorom....
60-al működik, de azért jól jönne még az a pár képkocka. és így nulla input lag van, kipróbáltam v-syncet, ott meg brutál.
-
prokxy
veterán
Èl már az új játékmód?
Kinek mennyire jön be? -
Gyula84
veterán
most már játszhatok azt hiszem

(#16717) zzola
telekom
-
Kakaduku
senior tag
Szuper, köszönöm!
-
válasz
Kakaduku
üzenetére
Valószínű okok:
- speciális karakter van a windows felhasználói nevedben, ezért a documentumok mappa elérési útvonalában is ahova ezeket a játék írná (de nem tudja)
- vagy csak simán az írási joga nincs meg oda, vagy nem tudja felülírniMegoldás:
- új felhasználó amiben nincs spéci karakter, ékezetes stb
- dokumentumok mappában a Battlefiled V mappa törlése a játék indítása előtt, majd újra beállítani mindent -
protegum
aktív tag
válasz
lacus83
üzenetére
Ne várj tőle sokat és nem fogsz csalódni. Maradt a bf1-es vonal, ha az tetszett ez is fog. A spot rendszer más lett, lényegében csak sniper tud hagyományos módon sportolni. Viszont, ha közeledben zaj van, akkor azt jelöli a játék és elég csak megsorozni a helyet. Rengeteg csipa van. Tegnap az aerodrome-on az ellenfél csapatában 17 sniper volt, 2-3 medic és assault a többi support. Nem volt nagy trouvaille 500-0-ra nyerni. Mindenre is rakhatsz távcsövet. Nagyon csapatjátékra épít. Például, ha nincs légierő, az ellenfél bombázói szétszedik a csapatot. A pontozásban a kill számít. Ha knockolod az ellenfelet, de valaki felhúzza, akkor nem vesz le pontot. Mindenki tud éleszteni, de csak sqaudtársat. A medic viszont bárkit a teamben és gyorsabban is.
-
bul07
nagyúr
válasz
lacus83
üzenetére
Ha gyalogos harcot szereted nagy gond nem lesz
BF1-től azért nagyban különbözik, főleg a páncélosok repülők kezelhetőségeAz állandó munícióért való körözgetésre is készülj fel, nincs az a folyamatos légi harc, gyalogos esetén ez már nem gond mert katonáról is lehet már felvenni, nem kell még kéregetni se
Amúgy jó játékot hozzá
-
-
bul07
nagyúr
Más is kapott Origin Access Basic Free for 7 Days levet? (EA@e.ea.com)
Jó is ez csak sajna egy másik játék se érdekkel

-
lacus83
senior tag
Hej ho
Tudom későn de én is csak holnaptól jövök Vre az 1-ről.
Már meg vehettem volna korábban is de olvastam elég sok bugrol és arról hogy nem az igazi ez még. De Bf1 már uncsi így megvettem az Vöt.
Van valami extra amit tudni érdemes az előtt mielőtt mérgelődnék hogy ez még mindig nem az igazi?
Gondolom jött egy rakat frissítés már.Olvastam ezt a TAA témát, az most tényleg annyira gáz?
Átfutom a topikot előbb vagy utóbb! De ha valaki nagy vonalakban leírná hogy mi az amin nem kell majd meglepődni, azt megkösszönném.Üdv Lacus
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Lehet már volt kérdés és másnál is előfordult már, de ma vettem meg a játékot. Kb. 15 percet foglalkoztam a beállításokkal, majd kiléptem és vissza, de elveszett az összes beállítás. Ez miért van? Lehet valahogy orvosolni. Rendszergazdaként indítottam az origint és a játékot is.
Köszönöm előre is!

-
ForRedGlory
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest