Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dkess
őstag
-
prokxy
veterán
Önbizalom az van, ez a természetes. Nemtom, h innen ki az alfa meg a haverjai, de azt tudom, h nem jó ellenük játszani, átjönni meg direkt nem akarnak, mert nincs war a BF V-ben.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Találtgyerek
veterán
Neeeem!
BF3 után sokáig War Thundereztem. Az után itt nem szívesen repülök. Nagyon le egyszerűsített az egész. 1-2x repülök,de itt nagy dogfightokat nem lehet véghez vinni.
A földit meg ugyanúgy lehet mészárolni,mint a BF3-ban. Ügyesen mozog az ember 60-70 kill megvan egy kör alatt,de ahogy néztem az ügyesebbek 100 felett is lőnek.
A gyalogos harc viszont nagyon tetszik. Egyik barátom account-jával játszom.
Felveszlek majd,ha megírod a nick-edet. Vagy maradt a régi BF3-as?06-3o/9759I39
-
Topikgazda
Ott is megtanulnák az emberek egy idő után, hogy amikor lelépnek mert valami nem tetszik annak vannak konzekvenciái.
Tudom kicsit szigorúnak tűnik, de szerintem lehetne ezzel élni, és biztos sokkal megtartóbb lenne egy kör. Legalább a körön belül ne rontsák már az ilyenek mások játékát.
Tudom ez sem megoldás mindenre, de azért pár dologra igen.
Meg nyilván lenne azért pár előfeltétele is aminek e mellé teljesülnie kéne, pl a szerver megfelelő feltöltése induláskor.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
Nálam még jelen van az tuti, mert mindig bosszant
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Nyugis
senior tag
na igen, nem kapkodok!
ráadásul a sok fel le rohangáló szorgos kis hangyácskákat ( lásd lentebb), olyan szépen komótosan szedegetem le, hogy öröm nézni!
konklúzió:
lássuk be, a sok "megmondó okostojásért", hát az a helyzet, hogy: nem kár értük! plusz említésre sem méltók.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Engem nem érdekkel a grafika meg hogy hányan játszanak
Engem a BF hangulat érdekkel
BF=sok jármű, és gyalogosok támogatásnak
Legyen meg a kavalkád hogy repkedjenek, tankok dübörögjenek, és ne gyaloghuszárok rambózzanakBF5 ilyen szempontból még a BF1-nél is rosszabb, BF5-ben hol lehet hajóágyúval tüzelni vagy hajóval menni, BF1-ben sokkal több minden van
És azért a második világháborúban azért nagyobb csaták voltak mint az első világháború lövészárok háborújában, lett volna mint beletenni a BF5-be csak .....[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Találtgyerek
veterán
Jöhetnél CS-zni néha. Mutatnék 1-2 fogást.
Vagy BF5-zni. Most elgondolkodtam, hogy megveszem a BF2042-őt, ha ennyire akciós. Eddig csak Steamen játszottam, amikor több hétig lehetett kipróbálni.
BF5-ben már azt is észreveszem, ha valamelyik fűszál nem ott van ahol lenni szokott.
Striix Gabi te nem hajlasz a 2042 felé?06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OTP Bank topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest