Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Igen, pontosan ezt mondom. Most jönnek a pályák, mert most vagyunk ott,hogy nagyjából balanceolva van a játék. Most lehet fókuszálni másra. Az, hogy ennek nem így kellett volna lennie az más kérdés, így lett.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Ellia
addikt
Srácok, random időközönként (kb 30-45 perc) játék közben a gépem újra indul, se hibaüzenet se semmi. Más játék nem csinálja.
Mindegy, hogy dx11 vagy 12, nem melegedik túl semmi, lövésem nincs mi lehet a baj, van ötletetek?
-
Topikgazda
-
Topikgazda
OC vagy táp gyengélkedés... vagy valami mégis túlmelegszik csak nem látod/nincs mérve... pl a VRM a lapon, vagy épp a táp.
Emiatt ingadozik vagy nem elég/stabil a fesz.Ez egy tipp...
Vagy amit nemrég írtam lista, kb két oldallal visszább.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
koplarovic13
tag
Ne akarj bemutatni egy kötelező programot a saját gépeden az oktatódnak.
Mert kiszúrja hogy gémer laptop és megnézi az ikonokat az asztalon...
A közös téma már megvan -
Topikgazda
válasz koplarovic13 #16608 üzenetére
OK. Viszlát!
PS: Ki fogom törölni mindet ha elfajul... a válaszokat is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz koplarovic13 #16608 üzenetére
What?
-
koplarovic13
tag
válasz FollowTheORI #16609 üzenetére
Hol vannak a publikus bfv statisztikák, hányan játszanak vele, platformonként lebontva.
Engem ez érdekelne elsősorban. -
koplarovic13
tag
topicgazda?
szerinted a következő bf topicban is topicgazda leszel? -
deadwing
addikt
válasz koplarovic13 #16612 üzenetére
Mi most a problémád? Nem értem...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Ellia
addikt
válasz FollowTheORI #16607 üzenetére
Azt hiszem megvan a baj okozója... vsync és a freesync nem szerette egymást, az első valamiért bekapcsolva maradt, pedig első amit kikapcsolok kb (lehet a patch-nél ugrott át). Most mentem pár kört rendesen hozta amit ennek a konfignak kell.
-
Topikgazda
válasz koplarovic13 #16611 üzenetére
Nem köti az EA az orrunkra... mert nem jó marketing jelenleg.
Szóval sehol nem fogod megtalálni és ne is várj ilyet.(#16612) koplarovic13
Lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #16609 üzenetére
Ünneprontó. Olyan előítéletes vagy, sose bántanánk a művész Urat.
Légiesen könnyed és megfoghatatlan mondanivalót hordozó rövid öndiskurzusaival üde színfoltja topikunknak. -
dkess
őstag
válasz Dtomka #16617 üzenetére
Egy fegyver kinézete ("Customization") 6 fajta "Visuals" -ból és a "Sights" -ból áll. A képeden éppen a válltámasz ("Stock") látható csak. Azaz a részeket egyenként veheted át az Armory -ban. Ez nem bug, hanem feature ...
Egyébként minden alapfegyóhoz is kaptunk most nemrég skint - [link] .
-
bul07
nagyúr
Minek neveznétek azt hogy eldobjátok a gyújtó bombát és nem pukkan el
Hanem ot van van van és majd olyan 20másodpercel később pukk és lángol
[kép]->sok sok idő és ->[kép]Szerver lag?
Na meg mi a jó édes anyjáért nem lehet a javító fáklyával sebezni az ellenséges tankot?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
lofagi
addikt
Azt én sem értem, nem is egyszer próbáltam meg így befejezni egy tankkilt, de sajnos hasztalan, pedig óriási volt a korábbi részekben, hogy lehetett idegesíteni a tankosokat, mert nem nagyon tudtak csinálni semmit ellene. AZ ilyen esetekről pedig már nem is beszélve! Nagyon hiányzik!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16622 üzenetére
Igen ilyen sok kis apróságot vettek ki, ami nagyban rontja a játékélményt
Bár amennyire ki vannak herélve a tankok mindenki így szedné széljel a tankokat, mert esély se lenne megvédeni magát a gyalogostól
Egyszerűen ha nincs felrakva spec-be gyalogos ellenni cucc, se kilőni se elmenekülni nem tudna az ember, ott futna mellette és hegesztővel kapná szét[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16626 üzenetére
Az a kamera valami amivel kukkolta a tankot az mi lenne?
1:49-nélAmúgy úgy néz ki hogy nem egyszeri bug volt a gyújtó cucc bugja
Másik pályán is előjött [kép], és később pukk gyulladt[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Ugy ez egy vicc? BF3 óta olyan szinten gáz minden egyes BF rész hogy sírok... Megvettem a BF5-öt erre NEM LEHET KIKAPCSOLNI A TAA-t?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?! Még is mi a bűbánatos retket gondoltak ezek? Kva jó multiba hogy minden egy összefosott paca és nem látni semmit se... tényleg grat nagyon jó.. mehetek vissza BF3-azni ha valami minőségi játékkal akarnék játszani 2019 KETTŐEZERTIZENKILENCBEN! OMFG
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #16629 üzenetére
Sokra megy vele az ember ha nem lehet váltogatni szabadon
Ha marad úgy ahogy most van csak 3helyet 6lesz az annyi mint halottnak a csókNem tudom mikkor lesz az a fergeteges nagy újítás hogy bármikkor lehessen állítgatni és ne csak akkor amikkor van gép, amit persze míg állít az ember elviszi más
-
bul07
nagyúr
válasz guftabi96 #16631 üzenetére
Bf1 is úgy indult hogy nem lehetett állítani
Majd jött egy csuda nagy újítás és már lehetett is állítani hogy melyikkel akarok én éledni
Nem akarok én csuda dolgokat, csak az előtt lehessen gépet választani mielőtt lesz szabad
Persze tanknál is jöhetne ezHányszor megesik velem hogy mennék vadász géppel de nem fogom megkockáztatni hogy míg állítgatom elvigye más, így mindig ugyan azzal a gépel megyek
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
S íme egy kis ismertető a következő játékmódról, az OUTPOST -ról.
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16633 üzenetére
Ó én balga azt hittem hogy az valami jelölő készülék és mondjuk zárótüzet lehet behívni a kijelölt célterületre
-
prokxy
veterán
Nekem nincs bajom vele, eléggé korlátozottan lehet használni, lassú a reload, messzire csak 80-at sebez.
Mondjuk ha a balanszot nézem, akkor egy ZH-29 sokkal erősebb, 2 lövés bárhol.
Meg egy tankelhárítótól ne várjuk azt, h nem egy hitel...de ez csak privát vélemény.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
AsakuraDave
őstag
Sok év (3-4) kihagyás után végre új gép mellé bevásároltam BF1 és BF5-ből. Elötte éjjel nappal a BF3-at nyomtam 3.00+k/d ratii 200óra van benne.
Szomorúan azt kell lássam hogy BF1ben a fegyverek sokszor tök random szórnak kb a fegyvercsőböl 90fokba illetve ez a sniperes zerozás elég fura mivel távcsőbe semmi nem változik csak a skulo esése változik olyan szinten hogy kb a fegyvercsőből a gravitációnak ellentmondva az ég felé kezd "esni"....
BF5 meg ezzel a fix TAA megoldással borzalmas.. nyomhatod 2k-4kba ha TAA van rajta úgy összemossa az egész képet hogy alig látni az ellenséges csapatot.
Meg ezek a perkek mintha vmi béna cod copy lenne.
Automata fegyok meg mintha mágnesként működnének csak nyomom a gombot és ha hitelek utána szinte magátol rajta tartja a fegyot meg megszünik a recoil/spread... Nem tudom mit műveltek de BF3 után mind2 hatalmas csalódásThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Dtomka
veterán
válasz AsakuraDave #16639 üzenetére
Van rá megoldás, hogy kikapcsold, csak 1 user.cfg kell hozzá.
Battlefield V 5 TAA Fix Disable Antialiasing Guide PCMúlt héten szabin voltam. Feltettem a BF 4 et, majd 2 nap múlva az 1-et. jók voltak, de én már untam. A BF V viszont még mindig leköt. Pedig 10 ből 8x a Rotterdam pályán játszom.
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #16639 üzenetére
Igen a képmosódásra van megoldás fentebb linkelték.
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Üdv. a BF5ben.
Ez az egész spawn rendszer elbaszott.
Rá akarsz direktben születni egy pontra mikor látod hogy elviszik, erre a semmi közepére rak 200 méterre az adott ponttól.
Pl. az airfielden, C-t ha meg akarod védeni, meghalsz és ha oda akarsz születni esélyed sincs beérni a hangárba, mert a puszta közepére rak inkább B hez vagy A-hoz közel. Elbaszott.
Elbaszott jármű spawn rendszer.
Random elszaródnak a fegyverek.
Pl. STG néha atomul adja, néha semmi nem talál.
Objektumok mellett ellövés, szikla, láthataltan fal (100 éve benne van mint bug, és még mindig benne van)
Random iszonyat laggol.
Mindenki csak csípőből tüzel, van hogy egy szar LMG messzire pontosabb mint egy semi auto rifle, vicc az egész.
Én betiltanám az egész hipfire-os szart. Meg hogy LMG-vel lehessen állva tüzelni pontosan, istenem mennyit javítana.
Megy a lewis gunos 50-es tárral és halál pontosan tüzel.
Ez a mai új generációnak lett kitalálva, semmit ne kelljen csinálni, nem kell semmi skill csak nyomod a gombot kész.
Még azt is betették hogy a fegyerhez se kelljen hozzászokni, universal aim on aztán ennyi nyomhatod mindnek ugyanúgy.
BF1-től elkezdve szar lett az egész sorozat.
És ahelyett hogy az egészet alapjaiban javítanák, jönnek az új mapok, meg jön a metró dejó.
Metró, na az volt aztán a legagyatlanabb map az összes közül.
Nem kell gondolkozni, oda kell állni egy lépcsőhöz és csak nyomni kell a gombot.
Amúgy az összes conquestben azt látom hogy a játékosok nagyobb része gondolkozni nem tud.
Megállnak álló háborúra 2 pont között, amíg az enemy a zászlók nagyobb részét uralja és simán nyernek.
Még írhatnék sokmindent de már ez így is hosszúra sikerült.TBW
-
AsakuraDave
őstag
Sajnos örülök hogy más is így látja. Szomorú pedig korszakalkotoak voltak a Bad Company 2 és BF3-al. Szeretném az EA-ra fogni hogy miattuk ilyenek az új részek pedig rengeteg részletre odafigyeltek mindkét új részben de igen ez egy cod copy lett tankokkal és repcsikkel...
Amugy nekem tunik ugy hogy ami jatekba 100m az valoságban kb 500m lenne? BF3ba 1500m-res fejeseket osztottam itt meg a pálya másik vége ad 300m-t.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
tbw
aktív tag
-
lofagi
addikt
-
Leon77
őstag
Vajon az ilyenekre miért nincsen még megoldás? A rohadék engem is leszedett.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Locutus
veterán
válasz Dtomka #16640 üzenetére
Nekem ettől ugyan a TAA off lesz, de sok egyéb más is megfurcsul. Skinek feketék, sötétek, szemek is, arcok is... És zizeg az egész map tőle, főleg felülnézetből, de játék közben is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
BerserkGuts
őstag
Miért nem hiányozna az a lábújjad a csatamezőről Hogyan futnál tovább xD + vérző lábbal kb 10perc futás után elvéreznél
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
deadwing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest