Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Sok év (3-4) kihagyás után végre új gép mellé bevásároltam BF1 és BF5-ből. Elötte éjjel nappal a BF3-at nyomtam 3.00+k/d ratii 200óra van benne.
Szomorúan azt kell lássam hogy BF1ben a fegyverek sokszor tök random szórnak kb a fegyvercsőböl 90fokba illetve ez a sniperes zerozás elég fura mivel távcsőbe semmi nem változik csak a skulo esése változik olyan szinten hogy kb a fegyvercsőből a gravitációnak ellentmondva az ég felé kezd "esni"....
BF5 meg ezzel a fix TAA megoldással borzalmas.. nyomhatod 2k-4kba ha TAA van rajta úgy összemossa az egész képet hogy alig látni az ellenséges csapatot.
Meg ezek a perkek mintha vmi béna cod copy lenne.
Automata fegyok meg mintha mágnesként működnének csak nyomom a gombot és ha hitelek utána szinte magátol rajta tartja a fegyot meg megszünik a recoil/spread... Nem tudom mit műveltek de BF3 után mind2 hatalmas csalódásThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest