Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz BerserkGuts #20886 üzenetére
Jó az a AA először csipegetem vele őket azt kiugrok jöhet az FF, úgy hullanak mint a legyek.
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #20570 üzenetére
Minden esetben megkapod a pontokat kivéve ha maga a szerver dob ki játék közben. És igen nálam néha előfordul hogy kiírja az összesített pontokat.
-
törölt tag
Még én sem találkoztam csalóval, mindenki köpköd így csaló úgy csaló pedig jobbra nézel 75-2 balra nézel 103-0 egyszer s mindenkorra meg kell érteni mindig lesznek jobb játékokosok ezt el kell fogadni. GiT GuT!
-
törölt tag
Pedig szignifikánsan kevesebb az fps rajta, persze akinek modernebb rendszere van ott nincs gond. Gondolom a szokásos noszogatás a felhasználóknak a vásárlásra.
-
törölt tag
Üdv segítséget szeretnék kérni olyan probléma lépett fel a játékkal kapcsolatban hogy állandósult a vsync opció, játék közben egy újraéledés után bekapcsolt a vsync és azóta úgy maradt viszont a beállításokban ki van kapcsolva és driverben is ki van kapcsolva próbáltam paranccsal kilőni akkor is maradt a játékot is újra telepítettem vajon hol lehet a probléma ?
-
törölt tag
Jelenleg ez az egyik legnagyobb hiba a játékmenetben a gyalogos jóformán semmit nem tud tenni a repcsik ellen csak céltáblának felel meg. A telepitett AA egy vicc úgy hogy egy teljes sorozatból nem lehet leszedni semmit mert nem sebez vagy túlmelegszik. Akkor kínomba a panzerfaustal lövöldözöm őket 5 alkalomból egyszer sikerül eltalálni akkor meg megsértődötten beírja "REPORTED" A másik amit észrevettem hogy nagyon későn észleled ha jön a repcsi a hang túl későn jön és ha próbálod szemmel követni egy idő után eltűnik és utána nem fokozatosan kezd láthatóvá válni hanem pukk csak megjelenik. Ez a rész a légi járműveseknek kedvez az előző a mesterlövészeknek a követekező f@sz tudja kinek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #16639 üzenetére
Igen a képmosódásra van megoldás fentebb linkelték.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vasshammer #16447 üzenetére
A single lehet eldöcögne, de nem lesz benne élvezet a multit azt semmiképp ott csak céltáblának lennél jó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már a zene is beragad nem csak a repcsi hang 10/10 perfection !
-
törölt tag
Üdv ha a szerverkeresőből szeretnék meccset indítani azt írja "Ez a tartalom számomra nem elérhető" ez globális probléma vagy tényleg fizetni kell érte ?
-
törölt tag
Ezt már olvastátok The DICE anti-cheat producer explains what we’re doing to keep the fight fair – and what you can do. ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez remek 10 körből 8 -t nem tudtam befejezni vagy nem enged többé leszületni vagy ha lelőnek ott fetrengek a földön örökre ez mondjuk vicces volt volt úgy hogy két perc után is felhúztak.
A másik furcsaság hogy lelövik a mellettem álló csapattársam, de nem hallani az ellenfél lövését pedig ott volt tőlünk 5 méterre így engem is lelőtt.
Pontosan azokat a hibákat hozta elő nekem amitől mások sokáig szenvedtek, de nekem nem fordultak elő előzőleg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lendova #15151 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy közösen találták ki ezt a marhaságot.
Link
"This is something EA claims was asked for by both the players and DICE itself"
Az ő szemszögükből ez tényleg jobb mert itt 20 eurót kérnek két kabátért meg gatyáért, BF1 -n meg 4 pályát, több fegyvert meg + frakciót kaptunk 20 euróért.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
És még a másik egyre hatalmasodó probléma Cheating Is Destroying Battlefield 5
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv ha spawn képernyőn látom hogy a zászlónknál van 3 jármű, de ha le spawnolok nem találok egyet sem minden esetben ez történik ez hiba vagy én csinálok valamit rosszul ?
-
törölt tag
válasz pendre54 #7690 üzenetére
Simán elfogy a VRAM. Itt egy szuper cikk róla.
"VRAM usage at Ultra can be described as "demanding" for lower resolutions because more than 4 GB of VRAM is allocated, which pretty much means "no Ultra" for cards with 4 GB VRAM or less, even at 1080p, as the memory bottleneck will cost you quite a bit of FPS." -
törölt tag
Most 720p felbontású a monitorom a játékban a felbontás skálázó 200%, FOV 75 és minden low így szinte 90% ban megvolt a fix 75 fps ez megfelelhet egy QHD monitornak ?
-
törölt tag
Sziasztok használ valaki gtx 1060 6gb kártyát QHD felbontás mellett ? Arra lennék kíváncsi hogy alacsony részletesség mellett tudná-e tartani a fix 70-80 fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.