Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #17150 üzenetére
Most még nem sokat próbáltam
De régen nem egyszer megesett hogy rákattintottam és mire beállítottam hopgy mivel akarok menni elvitte más
És nem tököltem gyorsba kat a másik fajtára de már késő volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tbw
aktív tag
Sajna ennek elejétől fogva így kellett volna lennie.
Hol lehet itt összejönni magyarokkal, mert unok már egyedül menni botokkal?
Szívesen mennék szakaszban magyarokkal, nem randomokkal.
A társak meg csak este 10 után kezdenek mindig.TBW
-
tbw
aktív tag
Szerintetek ez makró? Vagy csak ennyire pró.
TBW
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gery14
senior tag
bughalmaz lett az uj update.. Kidobál asztalra random az emberek felét látom van hogy csak a fejét a testét nem... tiszta vicc 430.86 os NV driver van fent.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
bul07
nagyúr
válasz gery14 #17156 üzenetére
Fél ember nekem is előjött, vagyis nem fél mert csak a sisakja futkorászott és lőtt rám
És ami bosszantóbb érzésre mintha jobban sebeződnék fedezékbe
Emeleten be futok a fal mögé és lentről távolról kiszed
Játszottam vagy 90percet, de már annyira unalmas hogy elég is volt
Ez olyan nyomorult dolog hogy hébe hóba bedobnak egy pályát, szánalom[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
koplarovic13
tag
22-es csapdája volt már?
előnyök:
a leggyorsabbak egyike vagy két pont között, két dimenziós játéktérben mozogva
közelharcban 360 fokos körben kifüstölsz mindenkit magad kürülhátrányok:
fogytán a játékidő
tereptárgyak fogságába kerültél[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz koplarovic13 #17160 üzenetére
Krumplifőzelék fasírttal megvolt?
Ha tank tetején eszed hajnalban, ráadásul lövészárok-hidegen, megfekszi a hasad.
Szeretem Beethovent, de Strausst jobban -pedig labanc volt... -
koplarovic13
tag
az új bfV elit fejére ilyen fejfedőt kérnék
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
Hali,
Gondolom nem sokan használtok itt SLI-s rendszert, de hátha valaki tud nyilatkozni.
Eddig úgy működött a dolog, hogy kicsit kellett ügyeskedni és ment az SLI, de a legújabb frissítés óta már úgy sem megy, másnál is ez történt?Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Topikgazda
-
F e Z o
veterán
válasz Robi BALBOA #17168 üzenetére
Kicsit offként, mennyire terheli a játék azt procidat.
H2O über alles!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz F e Z o #17170 üzenetére
4k dx11 max graf, 120fps limit, multiban olyan 40-60%. (HT kikapcsolva, hogy ne kavarjon be)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #17169 üzenetére
A repcsizést jól elcseszték, kb csak zümmögnek a fejünk felett, vhol visszajeleztek erről a játékosok a DICE-nak?
Tegnap az SMLE nagyon adta, egy este alatt majdnem lvl8-as lett, nem is gondoltam volna, h ez ilyen jó cucc.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Astroboy
őstag
válasz Robi BALBOA #17168 üzenetére
Tudtommal a BFV-re amúgy sem optimalizálták, gondolom azért kellett ügyeskedned.
Elképzelhető, hogy végleg kivették. -
Robi BALBOA
őstag
válasz Astroboy #17173 üzenetére
Igen, alapból nem volt támogatva, de bíztam benne, hogy idővel megoldják(mint Bf1-ben).
Ha végleg kivették, akkor ennyi, számomra el lehetetlenítették a gamét, mire pont beérett.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
prokxy
veterán
válasz Robi BALBOA #17174 üzenetére
Eladod mind2-t és veszel egy modernebb VGA-t belőle, használt 2080Ti kijön a 2 árából.
Kevesebb fogyasztás, kisebb hő, nincs szinkronizációs probléma, én is emiatt vetettem el az SLI-t, pedig anno egész jó volt.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Robi BALBOA
őstag
válasz prokxy #17175 üzenetére
Visszalépés lenne teljesítményben, a két kari 100-120fps-t tartja elég stabilan, nincsen az az 1 kari ami erre képes.
Meg a GTA5-nek is kell a két kari.Amúgy teljes mértékben megértelek, és kb én sem nagyon ajánlom semkinek a multi gpu-s vacakolást.
Én elszórakozgatok vele, de néha nem egyszerű.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
lofagi
addikt
Aki esetleg lemaradt volna erről, a patchel egy nagyon rövid ideig elérhetőek voltak új jármű skinek. Persze rögtön ki is vették őket, ugyanis ez CC-ből megvehető volt, s ezt nem így tervezték. Ergo ezek majd meghetőek lesznek BC-ért.
Nem is egy poszt megy a redditen, hogy mennyire képesek elk... a saját játékukat ilyen hibákkal. Nagyon érdekes, hogy ilyen hibát, pillanatok alatt kijavítanak, de más hibákhoz aka repülőzaj egy új chapter kell. :\
-
protegum
aktív tag
válasz lofagi #17177 üzenetére
Jellemző. Én úgy vettem meg a bfv-t anno, hogy le volt akciózva ps4-re, csak épp ugyanezt az akciót áttolták tévedésből PC-re is. 100 euro volt az originen, sima accesses kedvezménnyel megvettem 38-ért a deluxe-ot. A sima 35 volt. Bár nem sok minden járt a deluxe-szal. Ez volt szerda este, csütörtök reggel már nem volt akciós. 😊
-
Marmonkanna
tag
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #17165 üzenetére
Én 2óra alatt vagy három ilyen katonával találkoztam
Tegnap este kínomba már BF1 mentem vissza
De hogy ott mennyivel jobb repülőzni és tankozni, leírhatatlan
A légi csata is sokkal jobb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AsakuraDave
őstag
válasz prokxy #17167 üzenetére
Nem tudom hogy irónia vagy szimplán élvezed hogy egy teljes árú játékért kaptál egy pre-alpha állapotú játékot?
Semmi gond ha te így is élvezed de én 2000 óta nem kaptam ekkora ganét a pénzemért még...[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
FaTHI
őstag
-
prokxy
veterán
válasz AsakuraDave #17183 üzenetére
Mivel van egy olyan csapat, akikkel játszom majdhogy napi szinten és tök jó fejek mind, egyedül én vagyok a kakukktojás , szóval igen, élvezem a játékot a maga hülyeségeivel.
Sokkal több pozitívat ad, mint ami negatívumot átélek benne.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Topikgazda
válasz AsakuraDave #17183 üzenetére
Mert bőven élvezhető és szórakoztató a játék minden kellemetlenségével együtt... persze most a legutóbbi patch inkább rontott többmindenen, mint javított... de túl lehet élni, majd javítják ezeket is.
De ha valami nem megy akkor sem kell erőltetni, le kell rakni picit és később visszajönni.
Annyi jó játék van még a piacon...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #17186 üzenetére
Majd javítják és 1 javítás után jön 3 új hiba...
-
Topikgazda
Egyébként a minőségbiztosításuk/ellenőrzésük katasztrófa... nem is értem igazán ez hogy lehetséges, mintha teljesen amatőrök csinálnák az egészet.
Valami most nagyon nem stimmel a DICE-nál ezen a területen.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #17188 üzenetére
Most?
Már a BF4-gyel is voltak fatális hibák és ez a folyamatos hanyatlás most is tart!Bennem azt erősítették meg, hogy megjelenés után 0,5-1 évvel szabad csak EA játékot venni...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ott az indulásnál volt főleg nagy baj... de a BF1-el kezdődött és most tetőzik ez a bugot-bugra csere folyamat... hogy javítanak valamit és elrontanak cserébe valami mást... Előtte ilyesmi alig volt, vagy legalábbis jóval jóval kevesebb. És főleg nem ennyre zavaró néha (lásd beragadó repülőhang, stb).
Most meg amúgy roncsok és hullák vannak néha beragadva sokáig, vagy egész kör alatt.
Szerencsére azért nem game breaking vagy túl zavaró.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ForRedGlory
félisten
Na végre... ismét nem fagy DX12 alatt.
-
zzola
titán
Ennek a mi a fsz értelme van?
-
atis1224
tag
Sziasztok srácok ,ryzen 2600 valamint asus rx 580-8g ,korábban dx-12 alatt játszottam ,de már egy jó pár hete dx -11 ben tolom sokkal több az fpsm mint annó ,sőt dx12- ben sokszor akadozik is a game 120-130 -rol be esik 70 re lagol mi lehet ennek az oka ? korábban dx-12 ben sokkal jobban ment ,ha valaki már le írta előre is bocs ,ja és a win fos friss ja sajna csak 8 g ram 3-ghz 12-g lapozó file
hüvely mate 10 pro
-
Topikgazda
válasz atis1224 #17197 üzenetére
AMD driver nem jó... meg valszeg a játék is NV-re van optimalizálva DX12 alatt az RTX feature miatt.
Használd DX11-el, ha az a jobb nálad.NV oldalon általában a DX12 a jobb.
Amúgymeg ahogy a többiek is írták 16GB ram sajnos alap beugró a normális BF V futtatáshoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest