Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz Leon77 #16198 üzenetére
Traileren jónak tűnt, élőben kevésbé...sebaj, majd visszatérek a következő új pályánál.
Cyber: persze, a gép nem új, sőt a pc ipar fejlődését nézve ősrégi, de az elején ment szépen.
Mindegy, nem erőltetem, van sok más amivel játsszak, hálaisten, további jó játékot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
válasz qukesz #16203 üzenetére
Jobb anyagból van a nyák meg a VRM. Több kraftot tud kicsikarni magából. Ergó jobban megy a CPU,VGA, RAM.
Meg ASUS. 1st motherbord and VGA brand in the world. Jah és RGB is van az én alaplapomon. Az +1 power.
32GB RAM? Több marad a játéknak meg winfosnak.
Én fullHD-n játszottam, 144hz-es monitoron.
(#16205) sixpak
Naaa most elrontottad. Ki tudja hol lukadtunk volna ki.
De azért érdekelte ennyire, mert neki is ASUS dolgai vannak és kezdett örülni, hogy jól választott.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Reméljük érdekes infók lesznek!
szerk: +9órát hozzá kell adni és akkor lesz nálunk.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lofagi
addikt
Amúgy tényleg érdekelne, hogy akik az új pályától várták a megváltást azok mire számítottak?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Az új pályával is meg van már a turpisság, ha figyelmesen megnézzük a trailert akkor látható,hogy az egyik jelentben extra pontokat is tartalmazott a pálya, valamikor. :\
S van fent a redditen is egy fotó, ahol épp azt ecsetelik,hogy a pálya szélén milyen szuper dolgok vannak, amik ugye nem érhetőek el.
S levelcap is azt mondja a videójában,hogy ami a legérdekesebb a pályán ott folyik a legkevesebb harc.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
addikt
-
prokxy
veterán
válasz pendre54 #16215 üzenetére
Nem, szerencsére , de DC-n mondtam a többieknek, hogy a Pendre a legjobb assaultnak öltöző, de egy rejtett medic a csapatban
Jó körök voltak tegnap (is), ma új feladatok, mehet a buli megint.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Locutus
veterán
válasz lofagi #16211 üzenetére
Westie is arról beszélt, hogy micsoda új épület assetek, meg új color setting van, de nekem valahogy az egész ismerős úgy ahogy van a single player egyik pályájáról, ahol stukát loptam, és kb 1 órát bombázgattam, mire beletörődtem, hogy így nem teljesül a feladat, és muszáj gyalogosan odamennem a célterületekre.. a kék tenger, a fehér homokos part, ezek a fajta házak, mind mind megvoltak. Gyanús nekem, hogy egy-az-egyben egy onnan átemelt pályarészletről van szó.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
tbw
aktív tag
Micsoda szar ez az egész Elite rendszer.
Csak ugyanúgy kinézővel lehetsz.
Miért nem lehet cusomizálni 3500 ért?
Szar.TBW
-
prokxy
veterán
válasz Locutus #16218 üzenetére
Több helyszín is hasonló a multis mapokhoz, de a BF4-ben is a gáton kellett harcolni ami később Lancang Dam alapja lett, akkor nem volt gond?
Sőt, amikor először indítod a BF V-t, akkor Narvik a helyszín, nekem ezek tetszenek, nem értem miért baj ez...
Jó Nektek egyáltalán vmi?Ha nem ismert helyszínen van a multis map az a baj, ha meg ott van, akkor meg az, fene se érti ezt.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
tbw
aktív tag
Persze már a játékban benne levő dolgokat használják.
Nagyon ritka hogy újra modelleznek valamit.
Bár itt a házak elvileg újak.
De a radar az az aerodrómos az tuti.
Tényleg így havonta jöhente új map, erre nem tudom mit kellett várni ennyit.TBW
-
prokxy
veterán
válasz Locutus #16221 üzenetére
Nekem is bejön, szokni kell, de változatos. Tankkal kifejezetten elsőre nehezebb a többinél, gyalog ZH-29-cel iszonyat lehet aratni.
#16223) deadwing: hali itt is! Legjobb mapok közül soroltál fel, nekem még a Golmud is tetszett. Meg Lancang, R.Transmission, áá, királyak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Az uj anti tank csipát meglet majd venni sima campany koin ert vagy csak br ert mert az úgy vicc nem volt időm játszani mostanában...
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
zakarmihaly
tag
sziasztok! az adatlapomon látható konfiggal sem tudok stabil 60 fpst kicsikarni 1080p-ben vsynccel. nem értem egyszerűen, hogy ez miért van
-
zzola
titán
válasz zakarmihaly #16228 üzenetére
Monitorozod a gépet? VGA/CPU kihasználtság? Grafikai beállítások?
-
Locutus
veterán
válasz zakarmihaly #16228 üzenetére
Középkategóriás proci, és középkategóriás VGA. Ultrán nem is fog 60fps-t tartani, FHD-ben. Max néha eléri, meghaladja, de nem stabilan.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
gery14
senior tag
válasz protegum #16227 üzenetére
De hol végig néztem minden opciót de nen találom csak a cavalleria complete epic set ett 750 bfc ért..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
zakarmihaly
tag
semmi sem pörög a maximumon közel sem, high beállítások mellett. vga 60%, proci 50, memória 10 giga körül fogy, tehát mindenhol van tartalék bőven. a dropok nem abból adódnak hogy valami eléri a maxot, a drop pillanatában sem. egyszerűen fura az egész. vsync nélkül 110 + fpsem van, de ha bekapcsolom a vsyncet akkor droppol 60ról. a vsync meg kell, különben darabos a játék
-
Tegla80
addikt
válasz gery14 #16225 üzenetére
En VGO-t vettem+ kesobb,szval idovel valszeg igen...... viszont a 1hit/1kill dolgot azt lehet bukod addigra. Most igy par ora alatt 4es szintre hoztam fel es resetelheto varialhato mar......ha kozben gyengitik akkor cumisabb lesz,mert lassu jarmu kategoria ha toltenyt/tarat cserel az ember....es kozben pl egy RSC-vel korbepisilnek a tavolbol mig Te tokolsz,h loni tudj.....plusz ha nem talalt a loves akkor azt sem latni,h hova lottel mert akkorat rug,h elveszi kozben fejtol.
Szval jo fegyver,de ha gyengitik akkor mar ember ellen lehet(biztos) lassu lesz ,mig jarmure meg alapban gyenge es keves mar most is(ezzel a komolyabb loszerrel is).....nalam a futottak meg kategoria ez is,mint a medic 2uj fegyvere.(oda nekem egy 3x-os lencse kellene az smg-re nem uj fegyver)Szerk:
A sniper fegyverek kozott van/lesz ha adjak....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
zzola
titán
válasz zakarmihaly #16233 üzenetére
Érdekes, hogy csak vsync-cel droppol. Adaptive sync-et próbáltad már esetleg? nV panelban tudod állítani...
-
Popes
őstag
válasz zakarmihaly #16236 üzenetére
Én megnézném hogy mit csinál ha kikapcsolod a Vsync-et és user.cfg-be beírod
GameTime.maxVariableFPS 60
Vagy ha így képtörés van akkor GameTime.maxVariableFPS 59
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
FaTHI
őstag
válasz zakarmihaly #16233 üzenetére
Sztem kevés a cpu. Nagyon szereti a a BF a sok magot es minel nagyobb hz-et.
-
lofagi
addikt
Összeraktam pár képet a closed alpha-ból.
Ezek már akkor benne voltak. Elég lol, hogy még mindig nem tudunk semmit se felrakni a tankokra, pedig ezt is beígérték. SZóval nem igazán értem,hogy ha itt már működött akkor mi még miért nem kapjuk meg, sőt a Tigrisen is ott van már egy különleges kinézet.
Amúgy a fegyver pedig egy pilóta fegyver. Tehát azon is van festés. A mostanin mi van, a nagy ...
Illetve itt van a mostani és a régi tank vezetőjének a skinje, ezt miért kellett ennyire elk...ni?
-
Leon77
őstag
Milyen az új pálya? Nektek mi a véleményetek? Én behatobban csak hétvégén tudom majd megnezni.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bul07
nagyúr
válasz Leon77 #16244 üzenetére
Játékmódtól függ de
Ahogy én látomKemper paradicsom
Tankok semmit nem érnek, ha pont közelébe megy 1percig se él
Repülőknek túl kicsi
Eszetlen gyalogos harcÉn nem ezt vártam
De ez így nagyon elsőre lehet lesz olyan mód amibe tetszeni fog
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Az én véleményem, kicsit pozitívabb, de lehet ez nem meglepő.
Kemper paradicsom, oké, melyik map nem az a BFV-ben? Sőt mondja nekem valaki azt,hogy nem sírtunk (én is) a kemperek miatt a korábbi részekben?! Itt most annyi,hogy tovább tudnak érvényesülni, mert nincs a megszokott spott rendszer.
Tankkal lehet érvényesülni, csak nem mind1, hogy melyiket választod. Ma mentem egy 3x-0-ás kört Conquesten egy Valentine MK VIII-assal. S nem kempelek hátul.
Repülésnél szintén zenész, nagyon jó köröket toltam rajta. Persze én vadásszal vagyok az esetek többségében. Itt még nem találkoztam redzone-os AA-val. Persze a pályán sok helyen el van helyezve AA, de mivel az infi ott van általában, így 1 maximum 2nél több nem nagyon szokott lőni, a tenger felé pedig rengeteg rész van, ahová el lehet menekülni. Illetve ahol a töltő pont van, az mögé szépen be lehet bújni.
Gyalogos harc, nem eszetlen, csak nem ehhez vagyunk hozzászokva. Eddig lineáris egy síkban folyó csaták voltak, itt azért lentről fentről középről, bárhonnan támadhatnak. Jóval nehezebb, mint a több pálya.
Kivitelezés nagyon jó, szerintem szépen meg van csinálva. A pálya változatos, van nyílt terep, közepes és nagyon zárt közelharci rész. Mindenki meg fogja találni a stílusához megfelelő helyet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tegnap ezt írta egy likemike12321 nevű tag a chatbe:
Roses are red violets are blue the teams are imbalanced you are gonna loose.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
venom8888
őstag
Szepnek szep az uj MAP,de mar meg is untam,keves a tartalom,ez igy nincs rendjen. Inkabb fizetek 6 ezerrel tobbet,es fel ev alatt ida adnak mindent.
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16246 üzenetére
Én csak bombázóval vagyok, a vadász gépek legritkább esetben segítik a csapatot
De egyszerűen kicsi a pálya ahhoz hogy hátra üljek hogy védjem magamat, főleg hogy egyik oldalon hegy van és gyorsan esik a magasság
Töltő pont is közel van a pályához simán eléri a légvédelmi ágyú azt a 1db töltőpontot, nem tudsz odarepülni hogy feltud javítani a gépet
Mondjuk ez pálya tervezési hiba hátha javítjákHarckocsi csak akkor tud érvényesülni ha nincs a pályán páncélöklös csapat, mert olyan sok a fedezék hogy nem lehet őket megölni
Persze egy dombtetőről lehet aprítaniAA jó hogy hatástalan a sok kemper snaper miatt, egyből kilövik mögüle az embert
Persze szépen megvan csinálva de ez is gyalogos pálya, hiába nagyobb
Na mindegy jöhet következő új pálya
Amúgy tudjátok mi még gáz, hogy bedobtak 1pályát a többi közé
Tehát játszol egy szerveren 2-3órát és csak egyszer játszol az új pályán , ez így nem fogja megtartani a játékosokat mert a többi pálya már annyira unalmas hogy nem mard bent a játékos a következő körreMár most is az megy hogy vége az új pályának a fele csapat lelép és keres megint olyan szerver amin éppen az fut
Ez annyira jellemzi ezt a játékotTipp a 3győzelm új pályán feladathoz
Állítsátok be a szűrőbe a pályát, mód conquest, majd be kell ugrálni a szerverekre és 3-4ből egyszer olyan pályára rak be ahol a csapat győzelemre áll
Utána már csak játszani kicsit és meg is van
És ez 3xUtolsóhoz meg jó a AP Mines ölés is végső esetbe
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest