Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #16250 üzenetére
Hát
Csak kell egy plusz értelmes játékosMert 2db AA se perc alatt leszed egy bombázót, és akkor a saját bombázó alázhatja a ellenséget
De ha vadászgép van fent leszedi a bombázót, majd körözget és próbál földi célpontot is támadni nem nagy sikerrel, csapatnak nem sok segítséget nyújtva
Na meg egy darab AA simán elkergeti, nem is merészkedik a közelbe
Ha folyamatosan jönne az ellenséges gép akkor talán, értem ez alatt hogy ahogy megsemmisül egyből éledhetne, na akkor tényleg lenne értelme, vagy ha nem 2 gép lenne a levegőben
Hol tud egy vadászgép tankokat megsemmisíteni
Legutóbb Panzerstorm pályán 10 tankot bombáztam le plusz apró , már 3 földi AA meg egy páncélos AA vadászott rám
Meg is nyertük a kört könnyedén[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Azt vágod,hogy van olyan a menüben,hogy Mercury? Csak azon a pályán játszol. Így aki erre vágyik az csapathatja amíg kedve tartja.
Te PC-n játszol amúgy? Mert ha igen, gyere már velünk pár kört, mert olyanokról panaszkodsz, amit normális csapattal nem él át az ember.
Fighter nem segíti a csapatot? Az lol, ahogy Dtomka is írja, leszedi az összes bombert, nem mellesleg nagyon jól lehet gyalogosokat is írtani vele. A statikus AA-ból szinte bármikor ki lehet szedni bárki, 1-2 halál meg belefér, de az esetek többségében azért az AA-s húzza a rövidebbet. Mobil AA-t már nehezebb vadásszal intézni, de erre van a csapat.
S igen, ahoz, hogy megfelelő játékélményed legyen, kell a csapat. 1 ember nem csinál nyarat semelyik pályán, lehet akármilyen pro.
Megértem a negatív hozzászólásaidat, gondolom az esetleg legtöbbségében egyedül játszol, de ide kell egy jó csapat, ha másért nem, hogy együtt idegeskedj velük.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
guftabi96
addikt
válasz Leon77 #16244 üzenetére
CQ:
Nekem teljesen az az érzésem, mintha egy BF1-es pályán játszanék. Pont olyan rosszul játszható. Egy agyatlan daráló az egész. Fedezék bizonyos helyeken nagyon kevés.
Egyszer nem tudtunk úgy betámadni egy pontot, hogy ne lőttek volna ránk a dimenzió minden irányából.
Szerintem a többi BF V-ös pályához képest elég rossz lett.
Méretre is elég kicsi.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Locutus
veterán
Szerintem szép, meg üdítő változatosság is.
Csak rengeteg a sniper rajta. Szerintem a gond ott van, hogy páncélosból túl kevés van, nagyon biztonságban érzik magukat egy-egy dombtetőn sunnyogva.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laby
őstag
Mi a hímvessző értelme van a heti Tides of War-nak? Csak én nem látom értelmét annak a késnek, vagy bárkinek van valami indoka amiért érdemes megszerezni?
Az új pályán 3 játékmódot mentem, nekem elsőre bejön. Nem lettem óriási rajongója, 3 mód után ki is léptem a Mercury-ból, hogy ne csak az a map legyen, de szerintem élvezetes.
Tetszik, hogy ennyire nagy szintkülönbségek vannak, egész jók az épület használhatóságai is.
Amivel együtt kell élni, az a domb tetőre felfekvő sniperek és ott tanyázó tankosok. Ezt lehet utálni és lehet kempernek nevezni.
Engem annyira azért nem tud felidegesíteni, inkább csak motivál hogy eljussak odáig és megfingassam őket.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16252 üzenetére
Na azt nem vettem észre
És hogy működik?
Ugyan azon a szerveren marad az ember vagy átdob egy másikra ahol az a pálya van vagy lesz?Ma nem tudom megnézni mert dolgozok, csak holnap reggel, bár annyira nem mozgat meg ez a pálya főleg hogy meglett már a bicsak
Amióta játszok a földön talán egyszer se ölt meg vadászgép, vagy esetleg egyszer bombával
Páncélosra meg veszélytelenÉn nem szoktam senkivel együtt játszani mert
Vagy reggel jászok 8-10között
Vagy délután 14-18óra között
Vagy 22-2óra között
Meg nem vagyok az a falkás játékos, nagyon hangulat játékos vagyok
Ha olyan hangulatom van rambózok és támadok rendesen de ha olyanom van akkor egy sarokba befekszek lődözniKérdés
Remélem nem csak nekem hagyták bent a hang beakadást?
Mert nálam még jelen van a páncélos vagy repülő folyamatos hangja hiába nincs is a környékemen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagybá
senior tag
Szerintem a hangulata elég silány, viszont a felépítése az top!
Iszonyat vertikális, és változatos a terep. Az meg tényleg nagyon durva, hogy gyakorlatilag bármivel tudsz érvényesülni, csak tudnod kell, hogy kell mozogni, mert a pálya megadja rá a lehetőséget!
Szerintem Breakthrough-ban annyira nem jó, de Conquest az nagyon élvezhető rajta -
Laby
őstag
Nem léptet sehova. Csak az a pálya pörög, a módokat meg cserélgeti.
Amióta játszol, egyszer bombáztak le repülővel? Azt hogy?
Pont foglalásnál mindig többen vagyunk, ezért állandóan jönnek lebombázni. Ennyire kerülöd a pontokat, vagy hogy nem hat rád a bomba?Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
bul07
nagyúr
Vadászgéppel talán egyszer öltek meg a földön
Arról ment a diskurzus hogy a földi csapatott mennyire segíti a vadászgépSzerintem alig alig ha van a földön AA ülő játékos mert akkor a vadászgépnek se perc alatt vége, vagy nem repül a pontok felé
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
Egyetértek. De ha haverokkal játszol sokkal jobban lehet "érvényesülni".
+1 kérdés.
Van valakinek ACER XB1 Predator UM.HX1EE.005 monitorja?
Ha minden jól megy akkor jövő hónapban cserélném le a jelenlegi monitoromat. Nekem nem kell 4K, inkább a 144 hz-re vagyok kíváncsi, na meg a G-sync-re (+ maradok az IPS-nél)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16265 üzenetére
Ő se mondta hogy nem örül, hanem hogy úgy adják el mintha olyan nagy dolog lenne
Amúgy majd valamikkor június végén jön ha jól értelmeztem
Én azt nem értem hogy eddig mire vártak ezzel
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz lofagi #16262 üzenetére
Azért olvasva a cikket, nem annyira vészes a helyzet.
0-1ig volt 4000XP
49-50ig volt 35000XP
50-51ig csak 12000XPAzaz 50 szintenként fog nehezedni a xp szerzés. Tehát ha a matekom jó akkor:
99-100ig 105000XP
101-102ig 16000XP149-150ig 420000XP
151-152ig 20000XPés így tovább. Ha jó a matek, de javítson ki valaki, ha nem így van.
2 millió CC-t lehet megszerezni összesen, ha valaki eléri a max rank500-as szintet, ami azért nem gyenge. Most már nem lehet panasz, hogy nem lesz elég az elköltendő skinekre. Persze a jobbak valószínűleg továbbra is pénzért megvehetősek lesznek.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Leon77
őstag
válasz lofagi #16267 üzenetére
Én magasról teszek a skinekre. Látom másokon, jól néz ki, magamat úgyse látom. Az előző feladatban szerepló sniper fegyó már megvehető, meg is vettem.
Az új feladat meg maximum 1,5 óra kipörgetni... nekem legalább is a körül volt úgy, hogy csak tanultam az új mapot.
Apropó, volt egy pötit csaló, 49-2 vel és egyedül 35k ponttal nyert. Sniperként. persze felrobbant a chatbox. Szerencsére az én csapatomban volt...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
lofagi
addikt
Az én teóriám erről az,hogy a projectek megcserélése végedt, ez a max rank50 csak be volt rakva és nem volt hozzá kidolgozva semmi. Mivel előrébb került a megjelenés a BFV tekintetében, így ez is gond volt. Ugye az elején rengeteg probléma volt a szintlépésből nem kapott meg CC-kből is. Aztán mivel a játék tartalmazott / tartalmaz épp elég nagy vagy épp kisebb problémákat / bugokat, amit azért fontosabbak egy szintezésnél. Így arra fordították az energiát.
Most, hogy lassan de reméljük biztosan megoldódnak az apróbb prolémák, így az ilyenekre is oda tudnak figyelni. Ez a szint lépés amúgy is csak egy epenisz / nolifer matrica lesz. Jönnek majd a trollok és elkezdenek szidni, mert már rank100as vagy, míg ők csak 15-ösök és épp lelőtted őket.
Azért, ha megnézzük most senki nem tud ilyeneket írni, mert mindenki rank50es, ki tudja, hogy ki mennyit játszott már a játékkal. Ennek van jó és rossz oldala is.
Illetve nem látom,hogy nagyon ajnároznák,hogy ez mekkora dolog. Csak végre bevezetik, s jött róla hír.
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16270 üzenetére
Nem hinném hogy olyan nagy feladat lenne berakni még pár rangot, még úgy hogy nem is ad semmit
Mert kör végén így is pörgeti csak nem lép feljebb 50-rőlÉn inkább arra gondolok hogy sok hiba van és ez embereket már elvonták így rangsorolni kelet hogy mire van ember és mire nincs
Ez nem volt kritikus dolog így hátrébb lett sorolvaDe jöhet a rang engem sose zavart hogy mondjuk egy ful rangos ölt meg
Legalább add valamit a kör végén, valami mozdulÉn talán BF1 szeretem meg a max rangot meg a BC2-be, BF3 BF4 nem hiszem
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Na mentem pár karikát az új mapon. Szvsz jó. Ha sok a sniper az megöli a játékot. De ez a beragado repülő hang borzalmas. Ezen a pályán durván gyakori.
Amúgy egy részét mintha egy az egyben kivagtak volna aerodomebol.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Gerzsi
tag
Sziasztok 9000 Ft-ért meg lehet most venni a játékot. Volt már ettől nagyobb akció rá?
-
bul07
nagyúr
Szerintetek a következő BF-be lesz olyan mint ami elméletileg lesz az új COD-ba
Hogy minden platform egymás ellen
PC-s játékosok konzolosok ellen
[link]Bár nem hiszem
-
BerserkGuts
őstag
Végre királyok leszünk éljen a pc mindegyik sirva fog könyörögni anyunál vagy activisionnál"Korábban ugye minden CoD esetében, ha valaki elindította a multit, akkor csak a saját játékostáborával kerülhetett össze: PC-s csak PC-s játékosokkal, konzolos csak konzolosokkal."
Ennek lesz most vége, Hát de jó is lesz ez így mindig lesz kit gyepálni
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
bul07
nagyúr
válasz BerserkGuts #16280 üzenetére
Hát vagy az auto aim megfogja bolondítani a PC-s játékost
-
Topikgazda
No korábban volt téma, most van nekem is kézzel fogható összehasonlítási tapasztalatom CPU terén a magok száma és a játék viszonyában.
Beállítások ugyanazok, VGA, ram mennyisége minden. szinte csak a 2 proci más tényleg.
Még az órajel is majdnem ugyanaz.Szinte full low beállítással, 1200p (fhd kb)4770K @ 4.2GHz allcore:
vs
2700X alap XFR boost 4-4.2GHz max körül:
Azt hiszem sokat nem kell magyarázni melyik a kevésbé CPU limites (sárga görbe)...
A minimum és az átlag elég közel van, ezért ebben annyira nem is érezhető, bár azért az átlag fps is nőtt 20-al kb... de a legrosszabb szitukban 2x jobb/simább a rizsa úgy hogy csak a magok száma több gyakorlatilag.Ezt meg csak úgy hogy ne rosszalkodjatok...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
protegum
aktív tag
válasz FollowTheORI #16282 üzenetére
Szegény hüllő, nem is tudom miben reménykedett.
-
Qtya123
őstag
Ennyi. Akkor én nem is szólok semmit a nonK 3770-el.
Annyit azért megnézek majd, hogy freesync nélkül milyen a gpu diagram (rx480 oc 8gb), mert freesync on esetén mozog a cpuhoz igazodva.
Én is gondolkozom a ryzen konfiguráción, de mindenképpen megvárom a 3xxx szériát.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
-
zzola
titán
Tegnap beüzemeltem a vadiúj 4k TV-t. Qrva jó a játék látványa így!
Ez az új sznájperpista tankelhárító meg full gusztustalan!
Jól elszórakozom vele! 6x scope és mehet a buli! 1 lövés 1 ember... -
milan18
aktív tag
Ezek szerint jobb lesz a ryzen alá....már csak kérdés hogy elég a 6/12 3600 vagy 8/16 os 3700 kell...szerintetek? Ha ipc-ben hozza a 9. genes inteleket elég lehet a 6/12?
-
Topikgazda
válasz milan18 #16288 üzenetére
Szerintem ha már építessz új gépet ne add 8/16 alá...
Van idő még addig bőven spórolni picit a kerethez, nagy levegő, nadrágszíjj összehúz.De persze ha nagyon szoros a büdzsé... akkor az új 6/12 is jó lesz.
Max hamarabb kell majd cserélni esetleg a jövőben (hosszútávra gondolva).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BerserkGuts
őstag
Szépen látni a különbséget.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
milan18
aktív tag
válasz FollowTheORI #16289 üzenetére
Megvárom a teszteket... meg azért ha lesz 30-35k körül jó vrm-es b550 lap az jó lenne..ha kevés a 3700-nak az baj
-
prokxy
veterán
Vótmá?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
qukesz
senior tag
Én a közeljövőben gondoltam geept fejleszteni.
9600k elég lehet erre a Játékra??
1070 lenne mellé meg 16gb ram. 144 Hz es monitorom van full HD.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Topikgazda
válasz qukesz #16295 üzenetére
Szerintem elég lesz... de azt mindenképp javaslom, hogy vegyél egy picit jobb/drágább hűtést és Z-s lapot és tuningold meg moderáltan (4.5GHz és felette allcore).
Bár tény hogy az igazi egy 8 magos lenne, szóval ha teheted ezen ne spórolj inkább... főleg ha hosszútávra tervezel most pénzt költeni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #16298 üzenetére
Nálam a 8600k 5 GHz-en elvérzett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord