- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
nemtudjátok miért van az hogy játék közben eltérő időpontokban beáll a kékhalál?
-
kapeti07
senior tag
válasz
Illusion1010 #34773 üzenetére
Remélem, hogy csak azért vagyunk kizárva mert itt a net szolgáltatók mind sz@rok nálunk sokszor magas a ping-ünk. (Lásd DIGI, T-home stb.)
-
Def26
félisten
válasz
Illusion1010 #34787 üzenetére
Melyik szerver volt az amin tiltott a Magyar játékos? Pár hónapja is volt már ilyen.
-
Illusion1010
senior tag
Én ma egész este k. jót játszottam, szinte végig 50-60 körül volt a játékbeli pingem, nagyon adta a találatokat. Az m1a1 thomsont mindig utáltam, de ma nagyon jó volt vele
-
ADAM1337
nagyúr
-
grrpowa
aktív tag
Ti a lagtol meg a spawn rendszertöl még nem téptétek ki a hajatokat
kezd ez a játék egyre bosszantob lenni.Kedvencem mikor ujraéledek és nem egy védett hejre rak a játék hanem egy tökre üres hejre és ahogy feléledtem már le is löttek hát gratulálk a fejlesztöknek futtnék össze vellük kezüket lábukat eltörném
-
-
eugabesz
őstag
Most már csak azt nem értem,mi lett volna ha sz@rozok...egy vizelet-érzékelésről ennyit tudni...
-
gergo0328
senior tag
válasz
Neoteric #34779 üzenetére
De attól még nem szeretnek minket... Hát ez van ezt kell szeretni.
Azt hogy kinek mi a szerepe és hogy ki kit utál és szid be lehet fejezni mert értelme nincs. Itt értelmes dolgozó/tanuló fórumozók vannak és ha valakinek nem tetszik valaki nem kell reagálni. 20-30-40+ évesen ezt azért már fel lehetne mérni...igyatok egy sört...SimonYana te meg egy szörpöt ha már a sör nem jó neked
-
gabipaci
őstag
válasz
L-e-f-i-e #34775 üzenetére
Igazából admin program csinálja, és nem ellenkezik az alapelvekkel.
Persze, ha megkeresik az admint, hogy miért állította be a programot így, nem azt kell mondani, hogy utálom a magyarokat, hanem hogy rossz a net, és lagol a szerver a magyaroktól. És már ki is van védve. Az más kérdés, hogy a szerver leírásában benne kellene lennie annak, hogy magyarok nem játszhatnak. Pont úgy, mint a fegyver korlátozásnál. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Ilyen indokkal nem szabadna, hogy kidobjon, ugyanis ez ellenkezik szerintem az alapelvekkel...
-
pohár
félisten
válasz
pppppppfffffffffff
-
SimonYana
addikt
Látom azért itt is meg vannak a főszereplők , mint egy rossz sorozatban!
-
gergo0328
senior tag
Na most én fiatal fejjel állok ehhez:
1. Eugabesz belőtt egy poént amit Zsé túl komolyan vett fel
2. Sith neked meg fölösleges volt reagálnod mert megint csak újabb rombolást szül.
Mint két óvodás...zárjátok le. Nem kell egymásnak írnotok vagy beszéljétek meg privátban de nem kell szennyezni a topikot ilyen hülyeségekkel.
Köszönöm
-
sith7
félisten
Amikor megkaptam ezt a játékot, akkor kezdtem el erre a fórumra járni, és megismerkedni emberekkel.
Itt próbáltam mindenkivel jóba lenni, ha szóltak hozzám, akkor én válaszoltam, mert engem így neveltek.
Teltek - múltak a napok, jól éreztem itt magamat, mígnem eljött a nap, amikor közölted velem, hogy én hsz gyáros vagyok, és különböző címekre hajtok, mintha az valamit is jelentene.
Most eugabesz mondott egy poént, amire Te arrogánsan reagáltál, ..... most akkor hogy is vagyunk ...
Amúgy igen, annyi idős vagyok, és nekem is van egy mások által szépnek tartott 7 éves lányom, meg egy 4 éves fiam.... úgyhogy tisztában vagyok a gyerekes viselkedés fogalmával, és nem érzem azt, hogy úgy viselkednék.
v!ct0y
Önerőből biztos, hogy nem fog menni, ha mégis meglesz, megadom a nevét az illetőnek privátban, akit átkoznod kell emiatt. -
Def26
félisten
Én most csak félve kérdezem meg, hogy megy rendesen az ea online vagy csak nálam van gebasz?
-
Źşë'
addikt
úgy írsz rólam mintha a megtestesült gonosz lennék, közben meg te szólogatsz be folyton, csak addig amíg egy modi rád nem szól
de most komolyan, ugye 35 éves vagy?! és annyinak is érzed magad?
van korod béli ismerősöm, komoly családfő, van egy gyönyörű kislánya, de nem viselkedik ilyen gyerekesen mint Te -
Źşë'
addikt
válasz
gergo0328 #34757 üzenetére
eh ezt miért nekem mondod?!
amúgy nem én floodolm tele felesleges hszekkel ezt a topikot is, és szerzek magamnak sok sok hszt hogy phaddict lehessek
(#34760) grrpowa boccs hogy nem vagyok még 30, akkor ezek szerint ennyire oldscool poén ez, csak kár h ennyi idős fejjel még nem vágom, főleg a zöld szmájlival
-
F_Zolee
nagyúr
A csere kártyával nem mentem sokra, nem indul a gép, lehet rossz a vga. Ez egy nV6600-as lenne. Így marad a laptopolás míg nem lesz vga. Az meg nagyon érdekes, hogy vga nélkül betölt a windows.
Látom, hogy teker a winyó...aztán mikor betöltött a gép csak a kikapcs gombot nyomhattam és automatic leállt. Ilyet...
-
Neoteric
addikt
Hát igazából csak az alpha fázis zajlott csak le.. az meg nem igazán mérvadó, mivel elég sok minden változik még rajta. Illetve hát csak az az egy szaros operation metro volt játszható, amin van egy apc aztán csók, szal igazi Battlefield érzés nem sok.
Mindjárt itt a BETA, remélhetőleg ott beleraknak más pályát is.. egy Caspian Bordernek nagyon örülnék. -
용 Bob
senior tag
BF3-ban lehet hasalni majd? wtf
-
nakos
senior tag
Sracok, valaki teszteli már a BF3-at? Milyen? Jo lett?
Lattam mar 1-2 youtube videot tesztekről, nade Ti hogy látjátok az jobban érdekelne... -
ADAM1337
nagyúr
Ne csináljátok már 2mp alatt észre lehet venni hogy az update után sorba rak titeket.
-
M^xx
aktív tag
Adminoknak ajánlom figyelmükbe párban járnak.
Spamolta a szervert folyamatosan:
RH.NET -
F_Zolee
nagyúr
Na most már biztosabb a dolog. Holnap útra kel a videókártyám és kiszállok egy kis időre...
-
aram01
nagyúr
nah frissítettem a játékot most viszont játék közben gondol egyet és szétfagy az egész gép.Erre van valakinek ötlete?
-
eugabesz
őstag
válasz
Illusion1010 #34713 üzenetére
Megvan!!felajánl egy linket,hogy a következő linken beválhatod a kódot vagy GYIK,na menj arra az oldalra ott az első sorba írd be és ha belépsz,már el is fogadta.
-
aram01
nagyúr
szevasztok újra feltettem a játékot és nem tudom frissíteni magától ha a régi verziót választom nem talál szerót.van ötlet?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Illusion1010 #34713 üzenetére
Nekem is többszöri próbálkozásra fogadta el.
-
Def26
félisten
válasz
Illusion1010 #34711 üzenetére
Add meg a kódod megpróbálom én is.
-
Def26
félisten
válasz
Illusion1010 #34707 üzenetére
Rákkattintasz a kis fogaskerékre és lent Termékkód beváltása.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Illusion1010 #34705 üzenetére
Mert nem ide kell írni? Nekem úgy tűnik ide olyan kód kell amivel olcsóbban tudod megvenni a cuccot, de gondolom nem újra megvenni akarod...
-
eugabesz
őstag
válasz
Illusion1010 #34703 üzenetére
Hát ott eleve nem fogja elfogadni...nem arra való
-
eugabesz
őstag
válasz
Illusion1010 #34699 üzenetére
Én pl. azt sem tudom hogyan kell,mert azon túl,hogy nincs telepített játékom,vagyis nem észleli,nem tudok semmit sem csinálni benne...egyenlőre nekem ez még kínai..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest