- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gergo0328
senior tag
válasz
Neoteric #33693 üzenetére
Nem tudom én COD2-ben nem tudom milyen volt mert akkor még csak lőni tudtam...console-ban nem nagyon mászkáltam. De a BO-ban elég jó.
BF3 videJÓ! Nem csak 2011 év játéka lesz
-
Neoteric
addikt
válasz
gergo0328 #33692 üzenetére
Hát azokat meg lehet tanulni, van csomó tutorial videó a neten..
Nekem az a bajom, hogy ha megy fraps akkor kb felére esik az fps és már korántsem adja úgy mint nélküle.. Szal én BF3-ban ezt a battlerecordert nagyon várom.. remélem hasonló lesz mint a CoD2-ben a demo készítés. Teljesítményt nem veszi le és később vissza tudod játszani úgy is, hogy maxra állítod a grafikát és akkor sokkal szebb is. -
gergo0328
senior tag
egy jó fragmovie a reggeli tea mellé
[link]
-
gergo0328
senior tag
válasz
SimonYana #33685 üzenetére
Nekem csak a conneting... szöveg szokott a legelső szerverfellépésnél előjöni meg utánna hogy nincs specactom meg néha ledob tálcára de már nem is idegesít fel mert legalább nem látom a béna csapatot. Sztem az újoncoknak minél hamarabb klánokba kell verődniük hogy tapasztalt játékosoktól tanuljanak. Én a PH!-ban kezdtem el játszani és meg is lett az eredménye.
Tomek: Te teljesen sport szerint veszed fel a játékot. Ez olyan mint egy kapus nem fog beállni csatárnak mert neki kapusnak kell lennie. Te csak versenyfegyverekkel mész mivel azzal kell menned. Én is sportnak szeretném felfogni de sajnos a csapatunkba nincs csak én aki ilyen szellemmel rendelkezik ezért is nem jutottunk ki BECUP-ra.
SimonYana: mint mondtad pénteken és hétvégén szoktál ráérni játszani szval a mai nap már jöhetsz is és elkezdődik az "edzés".
-
SimonYana
addikt
Nektek nem szokott kifagyni?
Néha kifagy a játék!
Le fagy a kép majd kilép a játékból , de a hang kifagyás marad a gép újraindításig! -
cellpeti
nagyúr
üdv
másnak megy a BFBC2? Mert nekem nem akar bejelentkezni...
-
Taplo
tag
madgie hozzá szólása után megnéztem a statomat amire rég volt példa.... hát vicces sok szempontból jellemző rám
mortal strike 6 kill
usas 8 kill
saiga 15 kill
F2000 14 kill
M416 41 kill
Carl Gustav 34 killezekkel soha nem születtem le csak felkapkodtam öket vészhelyzetben
-
madgie
titán
Ne red dot-tal nyomd, jó a sima iron sight is rajta, meg kell szokni, de nagyon adja azzal. Teljesen más cucc, mint az M60, nagyon hamar kiköpködi a tárat, ezért finoman pötyögtetve lőj vele (közelharcban ne, ott darálhatsz, ott olyan, mint az F2000) Emlékszem egyszer Arica-n valami 16-os kill streak-et nyomtam vele, megálltam a szikláknál oszt agyaggalamb módjára lőttem a rohangáló védőket (harmadik M-Com-nál jobb oldalt). Mázlim volt
szerk: most nézem, az Mg3-mal lövök a legpontosabban a medikcuccok közül. Ez nálam nagy szó, mert ez is 12%, hívjatok nyugodtan lassúkezűnek
-
pohár
félisten
válasz
madgie #33670 üzenetére
általában red dottal szoktam vele lőni, na de akkor se egy mg60 vagy mi az már
lassan kész az mg3 és m95 insignia is, a double killből is 5-6 hiányzik már csak
ja meg a stationary weapon pin nincs még meg, egyszerűen nem tudok olyan mapot ahol le lehetne lőni 5 embert azzal a vacakkal -
pohár
félisten
háh, nem igaz hogy nem tudok 5 embert lelőni halál nélkül a tetves MG3-mal hogy meglegyen az utolsó SpecActos pinem
de rohadt gyenge egy lmg -
gergo0328
senior tag
Itt a 15FPS-es BF3 64-es CQ pályáról a videó. Minden szépen meg lehet külön-külön figyelni. Furcsa hogy a minimap-en az összes járművet még a jeteket is tanknak jelöli...persze ez még csak Alpha de remélem Bétára kiveszeik mert nem akarok tankkal repülni
-
pohár
félisten
áháááá
mert Oasis B-ről lőttem egy fejest egy épp a sziget felé úszó csávókámnak, és +50-et adott Marksman headsot címen, mondom őőő jó
egyre jobban érzem ezt az SV98-at mint az M95-öt, pedig még az MG3-mal, és az M95-tel is kéne 25-25 kill a 100-100 Specact killhez
a C4-et is egyre jobban dobálom, csak úgy repkednek a double killek -
pohár
félisten
skacok, a Marksman headshot miben különbözik a többitől?
-
Edem05
őstag
Hello! Te meg mit integetsz? (Nem bírtam tovább venni mert hátba lött a bradley
)
-
madgie
titán
válasz
Illusion1010 #33640 üzenetére
Jé, tényleg, még olvastam is, csak rövid az eszem
Szerintem vagy 12 éves.
-
megint én
őstag
Emberek, nem tudjátok mi a véres f... lehet, hogy minden egyes szerveren akad kicsikét a játék? Persze van ahol kevésbé, az FPS nem nagyon megy 100 alá, inkább serverlaggra gyanakszom. Lehet már terheléstesztekik a BF3-at???
-
Neoteric
addikt
válasz
gergo0328 #33624 üzenetére
Unokatesóm Travelmate-je egy év alatt faszán leamortizálódott, mondjuk használta is keményen az egyetemen..
Egyébként az igaz, hogy notin csak 15.6", de annyira nem vészes az, mert a noti képernyőjét sokkal közelebbről nézed (legalábbis én), mint a pc monitorját.
Kipróbáltam notin BC2-t, 1366x768-on, med grafon (dx9, hbao off, bloom off) produkál 30-40 fps körül. i3 330 (2.13ghz), nv GT330M, 4gb ram. Sajna szeptembertől így leszek kénytelen játszani koli miatt.. -
-
madgie
titán
Előbbi aranyköpés: 1000 ticketes Atacama, 300 körül csatlakoztam, nem is nagyon ment, baserape-elt is pár csipa, így bőven mínusz k/d-ben voltam. A legvégén kilőttem a másik csapat "főhelisét" SV98-cal, aki olyan 59/12 körül járt, erre benyögi, hogy csalok. Hát majdnem lefordultam a székről röhögésemben, volt vagy 15 killem összvissz, biztos ilyen egy cheater statja
-
SimonYana
addikt
-
macman507
aktív tag
Gondoltam ez érdekelheti a BC2 rajongókat: Battlefield 3 Gamescom
-
deadwing
addikt
Értem. De vajon miért driver függő a dolog? Szánalom, hogy emiatt kell fél évvel ezelőtti drivert felpakolnom... Gr.
Mondjuk az is furcsa kicsit, hogy nem nagyon olvasok erről sehol. Ezek szerint mindenki másnak jó, és nálam nem kerek valami. De vajon mi?
Legközelebb sajnos csak holnap késő este fogom tudni kipróbálni régebbi catalystokkal, de ha van konkrét infóm, majd megosztom jól. Hátha másnak is hasznos lesz. -
Źşë'
addikt
azért bele lehetne kötni
0:44nél a fák milyenek nem is beszélve a talajról
0:55nél JetGruppen alakult ki
én is várom, de nem lesz egy akkora messiás szerintem... mondjuk ezt csak a látott media anyagok alapján mondom - tuti lesznek ettől sokkal szebb pályák is
meg nem tudom, én nem vagyok elájulva azért a leomló épület törmelékektől, de nem is mondom hogy rossz, csak az egekbe magasztaljáktény cod-tól fényévekkel messzebb van! meg azért azt a tényt is mérlegelni kell h ez lehet h konzol?!
-
Xaels
félisten
válasz
SimonYana #33607 üzenetére
Tudtommal pálya elején akkor van az akadás amikor feltekeri az órajeleket. Azután, játék közben a kibszott PB shotoknál csinálja. Érdekes, hogy 5770-el nem volt annyira vészes, de amióta 6970-essel játszok durvábban beakad. Dx11-ben sz@rt sem ér az a fekete négyzet amit csinál a PB, de arra elég, hogy az ember a haját tépje tőle.
Múltkor Bradley-vel mentem elkezdte lőni a shotokat, erre mire befejezte meghaltam azzal az üzenettel a kijelzőn, hogy "Suicide". Mondom mi a pics@?! Kilaggoltam a tankből és átmentem a saját fejemen vagy mi?
A másik amikor épp valami manővert csinálsz a helivel tuti, hogy akkor akad meg és csapódsz bele az első akadályba.
-
gergo0328
senior tag
Aki eddig a BF3-ban csak a COD részleget látta annak itt a 64-es CQ videó ami igazán BF-es stílust adja vissza. Rengeteg tank autó quad heli és amit én nagyon vártam a repülőgépek
[link]
-
deadwing
addikt
válasz
Chalez #33604 üzenetére
Hidd el, nem nyüszögnék, ha csak kis röccenésről lenne szó.
Az a 4-5 másodperc mindig elég arra, hogy meghaljak... Bosszantó, idegölő, és tudnám még folytatni a sort
Csak arra nem emlékszem melyik driver után kezdte el ezt csinálni. Azóta 3-szor cseréltem oprendszert + SSD-t is tettem alá. Sajnos nincs változás. -
SimonYana
addikt
Még mindég gondok vannak Ati driverrel?
-
deadwing
addikt
Emberek! Nem tudja valaki, mi a francért van az, hogy újabb catalyst esetében 2-3 percenként 4-5 másodpercre teljesen beáll a játék 1 FPS-re? Hasonlót csinál szerverre csatlakozásnál is, mikor tölti a mapot, de az nem annyira idegesítő mint ez a megállás
Nálam van valami elcseszve, vagy tényleg ilyen szarok az ati driverei? Ezt már nem nagyon akarom elhinni. MSI 6850-es kártyám van, 32 és 64 bites win7-el is ugyanúgy jelentkezik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- GTA VI
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest