- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
Aki a BC2 honosítására vágyott az most megkaphatja ha leszedi ezt a fájlt elindítja és betallózza a BC2 mappáját. Teljesen magyar sok hibával. Sajnos még nem sikerült teljesen átnyálaznom így mindenkinek marad meglepetés
-
Dtomka
veterán
válasz
Sósperec #33193 üzenetére
próbáld meg az alábbi oldalon:
bfbc2.statsverse -
Bunyáh
csendes tag
Battlefield heroes sem indul el xxD
-
Edem05
őstag
meg vannak halva a szerverek
-
Bunyáh
csendes tag
Ilyenkor mit szoktak csinálni hogy senkit nem engednek be?? még a battlefield honlapon se engednek be. o.O
-
Illusion1010
senior tag
Hasonlóképpen
-
Bunyáh
csendes tag
Nem tudom mi van a BC2-vel deh amikor be irom a kodomat akkor ezt irja ki a betöltés után. A connetcion,if this happen during account creation press cancel and then login whit your new account! Ezt irja amikor be akkarok lépni a 21 szintü profilomal.
-
Gonz0
tag
válasz
Habib[HUN] #33179 üzenetére
Hát nemtudom, a winyó olcsó, az időm drága. De ahogy te is irtad, mások az igények..
-
Gonz0
tag
válasz
Habib[HUN] #33177 üzenetére
Ne felejtsd el originbe beállítani, hogy a letöltött telepítőfájlokat ne törölje. Persze ha 100 megabites neted van, akkor nem számít, de én nem örültem, mikor ujrainstall elött derült ki, hogy a 8 gigányi crysis 2 telepítő nincs már sehol, mert install után rögtön meg is szabadult tőle. És persze a telepített játékról nem tud backupot csinálni mint steam..
-
Gonz0
tag
válasz
Habib[HUN] #33174 üzenetére
Ha a CD kulcsodat beregisztrálod originba, akkor simán le tudod tölteni utólag a játékot. Feltéve, hogy a cd kulcsod megvan még..
-
Habib[HUN]
senior tag
A nagytakarítás során sikeresen elhagytam a lemezemet. Szerintetek virágbolti verzióval és eredeti serial-al menni fog a játék? Vagy írjak az EA supportnak az ügyben, hátha kapok rendes letöltési forrást tőlük?
-
Gonz0
tag
Hogy miért is szeretek honfitársaimmal játszani? Miután előző körben szarrárapelt az ellenség közülük az egyik - akinek egyébként a k/d-je kb 3/8 volt - a nagyon szimpatikus "B@SSZATOK MEG" felkiáltással köszönte meg a játékot. Következő körben az alábbi párbeszéd zajlott le:
Mindig öröm és bódottá ez a családias légkör ami a magyarokat körüllengi..
-
Colos1
őstag
Az normális, hogy a 3 hét alatt, amióta megvan a játék már 2x fagyott le a gépem tőle?
Régebben is voltak ilyen újraindulások, általában évente 1x. Most meg volt a múlt héten, meg most. Régebben már adtam feszt az NB -nek, az nem jött be. A múltkor a processzor kapott feszt, az sem jött be. Most a videokártyát vettem vissza, de szerintem ez sem jön be, nem hiszem hogy ez lenne a gond.
-
F_Zolee
nagyúr
Áh de szeretem a játékot. Már alig várom, hogy leteljen a spawn idő, ki is van választva kire menjek erre az utolsó másodperc ezred részében visszab@sz a kezdőre.
Na meg imádom a hátba kempelőket a bázisunkon. Ilyenkor bánom, hogy nincs csítem és látnám merre vannak azt elkenném a szájukat jutalomképp.
-
Źşë'
addikt
válasz
eugabesz #33153 üzenetére
ez jó hír, régen toltam vietnamot, nekem nagyon bejött
(#33162) F_Zolee egyet értek mióta kinn van a HC mód, azóta szinte csak azon játszok, és van is oka, amit már ezerszer leírtam (kevésbé kapok agybajt), ha azt vesszük, oda sem 2-3 skulló kell automata fegyverből, és reálisabb az egész - max a fegyverek lőtávolsága ami nem korrekt és ballisztikája - de ez meg játék hiba
-
F_Zolee
nagyúr
-
Neoteric
addikt
[////] MULTIGAMING [I.][HUN] sem szűnik meg, Battlefield 3 megjelenéséig üzemelni fog.
-
Xaels
félisten
válasz
ADAM1337 #33158 üzenetére
Mi is sokat toltuk az MW-t, az volt az utolsó COD amivel tartósan tudtunk játszani, ezek az újabb "map pack"-ok inkább no comment... Ott attól kaptam agybajt, hogy egy időben már nem volt alap szerver, csak HC vagy Promod. Néha mentünk volna egy alap HQ-t tolni, de semmi csak az 1 "nade"-be belehal a fél csapat effect... MW2 meg a szarul megírt IWnet-tel és a kempereknek kedvező perkjeivel/kiegészítőivel, a helyenként igazán brutális lagról nem is beszélve, 2hét után el is lett felejtve.
-
Xaels
félisten
válasz
ADAM1337 #33156 üzenetére
Utoljára a verseny alatt játszottam HC-n mert muszáj volt, de ott is rendszerint a csapat fele elbújt és alap volt az ACOG vagy a RD és a fél pályán keresztül lövöldözés...
Agybajt kapok a HC-től, már COD4-ben is a falra másztam tőle és nem azért mert nem tudok játszani.
-
-
eugabesz
őstag
Korábbi bejelentésem visszavonom.Mégsem szűnik meg az [IRAM] szerver....cserébe átálltunk Vietnam HC-ra....majd csekkoljátok!
-
Xaels
félisten
Ma is kicsit játszottam. Megvolt egy szint lépés. A hülye szabályokkal meg adminokkal ma is meggyűlt a bajom.
Egyik szerver, felcsatlakozom majd kb. 5mp élet után Kick a jutalmam, indoklás: "Keressek a saját országomból való szervert..."
Másikon, oltom az adminokat 14-es killstreak és medic hullákkal volt kikövezve az utam. Az egyik tetőről lőtt az egyik, hogy rálássak felugrottam és persze adta a fejest az XM8 amire egyből Kick lett a jutalmam arra hivatkozva, hogy "No Bunny Hopping"...
-
vakondvok
tag
Hát majd belejövök, de most (főleg ma) inkább csak mások frag-jeit gyarapítom : D
+akkor megpróbálom a t-88-al, most úgy is megszereztem a 12x távcsövet! yeah hátha azzal jobb lesz kicsit
-
vakondvok
tag
Akkor nagyon várom hogy "unlock"-oljam a magnum töltényt, mert egyelőre 2-t kell lőnöm a sniperrel minimum ha meg akarok ölni valamit és olyan bosszantó, hogy el is találom az embereket, de simán túlélik és ott kell üldöznöm, hogy még1-et belelőjek. Így még arra jó, hogy ha belelövök valakibe, könnyebben megtalál és sz@rrá lő
-
Źşë'
addikt
válasz
Sósperec #33131 üzenetére
akkor találja el ha ki is jelzi
- egy ilyen kis szálkereszt jelzi a találatot... mondjuk HC-n perpill nem tudom h van -e, de a játék híres a laggról is! és a hibákról, egy időben kegyetlen volt a hitbox... ezt nem kell részletezni, mert egy fos! ugye úgy tudsz kevesebb tölténnyel frag-elni ha magnum ammot használsz, nálam ez már alap, mást nem is használok abban az oszlopban - megnő az esélyed arra hogy te szeded le őt
utóbbi peccsel szűnt meg talán legjobban, de azért még mindig van! és sztem kiirtani nem fogják! ilyennek kell elfogadni ezt a játékot.. sajna ez engine hiba+annak a hátránya hogy a szerverek a fenében vannak szvsz - tegnap akasztott ki 2 ilyen késeléses dolog amit az utolsó vidiben mutat is... egyik pont egy olyan lámánál aki osztotta az észt de az áldást kevésbé... fentről ugrottam rá, bökök, erre semmi, elkezdek lőni, de cseszhettem és ő lőtt le :/ az ilyen hibáitól megy bennem fel a pumpa, a játék piszkos jó, de az ilyenek az élvezet rovására mennek
-
nandor90
csendes tag
Amugy a multkor vkit. erdekelte pontossan mit csinal az MD5-os tool.
Ellenorzi a játékosok pc segítségével hash algoritmusok altal ismert csalas programokat.
-
pohár
félisten
rájöttem hogy az Ohamán vagyok a legjobb, most egy 18/8-at csináltam, ott nagyon tudok valahogy
-
F_Zolee
nagyúr
A fene vinné el. Épp egy jó csíter körön voltam(20/1) mikor kifagyott a gép.
Pont előtte írták be, hogy hi cheater.
Multigaming szerveren se volt még ilyen mázlim.
-
Sósperec
tag
miért van az hogy ha én megakarok ölni valakit az b@szik meghalni. egy tárat belelőttem, mind el is találta de nem. ő meg 2-3 lövésből leszedett.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Punkbuster-es szerveren létezik bármilyen féle fajta cheat?
Pár hónap kihagyás után pár napja megint játszom, de mintha teljesen megváltoztak volna a viszonyok. Egyszerűen hihetetlen hogy szednek ki egyesek. Még lőni sem tudok, már halott vagyok. Vagy hogy beleeresztek jopárat mellé gránátvető és nem halott.
Lagzik a játék, vagy tényleg cheat félét szimatolhatok?
-
Źşë'
addikt
válasz
Dtomka #33121 üzenetére
ha hozod az 1es arányt az már jónak mondható! azaz nem vagy se rossz se jó
viszont ez a játék nem mondható verseny képesnek, mert ahogy a forma 1ben számítanak az ezred másodpercek úgy itt is, szóval komolyabb nemzetközi versenyeknek csak akkor látnám kizárólag értelmét ha az összes ember egy szerveren ülne jó pingekkel ráadásul egy szobában azaz hálózaton! manapság divat ez az elkúrom a multit dolog, ahány játék annyiféle elcseszett megoldás, és ez köszönhető a konzoloknak is (szvsz) első soron, mert hol volt pl a gfwl is azelőtt, nem is beszélve a lobbys megoldásokról... jól bevált dedikált szerveres dolgok, ahol még moddolni is lehetett, na nem rugaszkodok el ennyire a témától már
am K(ill)/D(eath) a ratio, gondolom te death/fragra gondoltál
-
Sósperec
tag
kezdem érezni a játékot
előbb osztottam ki 2 no zoom fejest és a K/D ratiom 1.0-ra felhúztam. -
vakondvok
tag
válasz
Sósperec #33117 üzenetére
én is majdnem ilyen aránnyal kezdtem, bár azért 6-8-10et öltem kb
most ilyen lvl 5-6 fele volt, hogy első helyen is voltam (jobb fegyverek, meg kis gyakorlás). amúgy vannak noob szerverek lvl limittel és ott könnyebb valamivel fejlődni
(legalábbis én inkább még azokon játszom
)
-
Sósperec
tag
jó ez a játék
igaz ölni nem tudok senkit. 0/10 v 0/20 körül szokott lenni a statom általában
most én vagyok ilyen béna vagy a játék ilyen az elején??? -
bognar110
őstag
[link] Lehet folytatom?
-
gergo0328
senior tag
Még pár oldallal ezelőtt linkelgettünk pár igazán sz@r zenét. Én megtaláltam a legrosszabbat. Ahogy a címből is kiderül ezt nem lehet megemészteni.
-
Sósperec
tag
de lehet vennem kell még majd ramot +ba mert kevés amim van.
29-40fps most mediumon.de még így is szép a látványa.
-
Sósperec
tag
hali újra!
megkaptam ajándékba a bc2-t
felraktam, épp updatel, EA oldalán csináltam fiókot.
mi kell még? ennyi vagy még valami progi? -
F_Zolee
nagyúr
Volt ma egy vicces jelenetem. Isla-n támadóban behúztuk a második páros mcomot is. Utána kap az ellen Hind-et...ilyenkor előszeretettel törnek a védők helikopterrel a hátunkba, így is volt. Én megkínáltam őket At4-el ami be is talált. A kiugró emberünk meg a vízben landolt, erre én meg kiszaladtam a móló végére, mert ott érhettem el. Közben nyílegyenesen arra úszott, mikor meglátott megállt és nem ment semerre. Én meg scrolloztam neki a fegyvereket, hogy na most mivel öljelek meg.
Tűrte is, 1x bemozgott de aztán mondom nem szivatom tovább beleküldtem 2-t az mp443-al.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Illusion1010 #33101 üzenetére
hát arra vigyázni kell de hamarabb meglesz a tank.
-
pohár
félisten
hoppá 21/13, és úgy hogy az összes zászlónk az ellenfél kezén volt, csapatból a 2. lettem, legjobb stat eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest