- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Jah...én is most nézem csak...Rankesz b+,iszol te rendesen??
-
rankesz
veterán
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
Szia Sittes,
Te nagy BG guru vagy, erre tudsz esetleg nekem valamit mondani?
"kis segítségre lenne szükségem.
Végre a vas alkalmas az 1920x1080-ra viszont mikor beállítom erre a felbontásra a játékot, akkor összehúzza a képet (kvázi négyzet alakú lesz, és ugyanezt csinálja a bf3 beta alatt is)...1600xvalamiben nem produkálja ezt a jelenséget...TV-n játszok."köszi
oxox -
oxox
addikt
Ave
kis segítségre lenne szükségem.
Végre a vas alkalmas az 1920x1080-ra viszont mikor beállítom erre a felbontásra a játékot, akkor összehúzza a képet (kvázi négyzet alakú lesz, és ugyanezt csinálja a bf3 beta alatt is)...1600xvalamiben nem produkálja ezt a jelenséget...TV-n játszok.
oxox -
eugabesz
őstag
válasz
ForRedGlory #35285 üzenetére
Bazz....kiadják a BC3-at is....fúúú micsoda dömping...
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35283 üzenetére
én az Oasis-szal vagyok még így, kedvenc map a Valparaisoval együtt
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35281 üzenetére
Valparaiso, kedvenc mapjaim egyike
defender vagy attacker voltál? bár defenderként is össze lehet ennyi killt szedni simán -
lala42
őstag
válasz
///Krisz\\\ #35278 üzenetére
Na jó akkor tegyek 5 Gb-ot a gépbe?
, vagy 4,5-öt? Ilyen RAM árak mellett?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lala42 #35277 üzenetére
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet amikor én BF3 közben like-olok a face-en illetve pötyögök msn-en, a zenétől még nem hallom, hogy honnan lőnek/jönnek az ellenfelek, de megértem, hogy van akinek ez fontos.
Ha el is akarnak adni a játékból párat akkor még iszonyat sokat, mert ekkora bughalmazt még életemben nem láttam. Pl.: villognak a fák és a kövek, átlátok a falakon illetve nálam valami fura remegés volt amikor fordulni szerettem volna az emberrel. Szóval ezen még bőven lehet mit javítani ha máskor nem majd a kiadást követően patch-ekkel. De ez már az ő problémájuk.
Értem, hát akkor lehet, hogy még rádob plusz egy gigát mondjuk 4.5GB-ot, de az még mindig nem 8GB.
De tényleg nem kötekedésből írom, mert én is most veszek még RAM-ot a gépbe, mert nagyon olcsó tehát megtudlak érteni.
Csak hát "Szóval akárhogy is, kell a 8 Gb."... Nem tudom.
-
lala42
őstag
válasz
///Krisz\\\ #35276 üzenetére
Mert közben kell egy kis zene is. Úgy jobban megy az ölés.
No meg néhány háttérben futó elfelejtett dolgok is mehetnek. ( értem itt msn, face, meg ilyen xarságok.) Szerinted mennyit fognak még optimalizálni ezen a játékon? De mint írtam az előzőben pont csapatváltás volt, az-az semmi mozgás harc, füst stb.
-
Helló! Valaki lécci segítsen abban, hogy le lehet-e tölteni a bf3 bétát egy másik gépről, és úgy pendrive-on összes cumót áthozni, meg telepíteni, stb...
Láttam opciót origin letöltőnél, hogy a letöltés után telepítse-e vagy sem. Valaki szedte már így le? Elég fontos lenne, mert ha le lehet így kapni, akkor még ma meg lenne a játék, különben meg itt várakozhatnék a fél megás netemmel -
nakos
senior tag
válasz
SimonYana #35266 üzenetére
Vegre elindult a BF3 game - a munkagepemen. Mar 2-es szintre leptem...
Yanam kuldtem barat meghivot, hagyd jova!Egyebkent van rendesen hardverigenye a jateknak, GTX570-nel kb atlag 50FPS-em van - es olykor olykor behullik 40-re is. Igaz ez ultra beallitasnal, de amikor visszaraktam HIGH-ra, akkor se lett sokkal jobb. Kb 60FPS. De ami meg durvabb az a VideoRAM hasznalat. 1920x1200-ban stabilan 1-1.2Gb VRAM-ot eszik!!!
Szoval 3 monitorhoz asszem nem is kerdes a 3GB VRAM-os VGA... -
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35262 üzenetére
hát ha eladom az egyik vesém, futja belőle még a gépre is
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35260 üzenetére
hát nem tudom... nincsenek benne olyan bonyolult párbeszédek hogy szótár kelljen hozzá hogy érthető legyen
amúgy meg mész és ölsz, nem nehéz -
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35257 üzenetére
hát a single-höz sincs sok értelme
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #35255 üzenetére
a magyarosítást egy művészet levarázsolni, csak tudnám mi a fasznak tetted fel
egy multihoz aztán rohadtul kell magyarosítás -
F_Zolee
nagyúr
válasz
ForRedGlory #35253 üzenetére
Mert most egyből letörölted vagy mi?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ForRedGlory #35249 üzenetére
Most próbáltam és ment egyből.
-
válasz
ForRedGlory #35249 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Nálatok megy a multi BC2-vel? Nekem az istenért nem akar csatlakozni, sőt még belépni sem tudok a multiba...
-
SimonYana
addikt
válasz
Illusion1010 #35244 üzenetére
Én már alig várom , mert jó kis csapatot kell itt össze hozzunk!
Bár szinte csak hétvégén marad már időm , mint a nakos barátomnak.
Az meg pik-pak eltelik. -
grrpowa
aktív tag
Sziasztok miért van az hogy van olyan szero ami benne van a historyban de halványabban van kiirva mint a többi és nem tudok rá felmenni
miért kell ujra megkeresgélnem öket állandoan
-
nakos
senior tag
válasz
WhiteWalker #35238 üzenetére
nekem sem tetszik a felulet, tegnap kicsit kiakadtam... kulonoskepp hogy el se indult a jatek a csodas bongeszofeluletbol....
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Dtomka
veterán
válasz
medvezsolt #35236 üzenetére
legyen igazad, 2 hónap múlva nekem is meglesz
, én a strike at karkand mapra vok kíváncsi
!
-
medvezsolt
senior tag
Egyetlen programot kell feltelepíts az Origint.!! A battlelog az csak egy webes felület. És valami eszméletlenül sok rétűen összefogja a játékot. egybe rakta a stat oldalakat, leaderboardsokat,barátok kezelését és hasonlókat. Szerintem egy innovatív és hasznos fejlesztés volt.
Sajnos a Metrós pálya tényleg nem egy battlefieldhez méltó választás. De ez csak 1 a 13 közül amik lesznek. (Mellesleg szerintem azért ez a pálya lett, hogy a CODosok megvegyék a teljes játékot, ez egy ilyen hatalmi harc).
A bugok meg természetesek, hiszen ez egy pár hónappal ezelőtti verzió, amit még jócskán fejleszteni fognak. Rengetek visszajelzés érkezik battlelogon is hozzájuk. Szóval, ne aggódj ennyire. Láss egy kicsit pozitívan.
1-2 hónap és olyan játék lesz ez, hogy beszarszPlusz ott a Coop, a singli és hát a multinak csupán az 1/30adát láthatod a bétában.
-
Źşë'
addikt
kár hogy csak ennyire tellett a betától - egy olyan pálya ahol megy a bokorháború állandósult csillagkép kémleléssel szinte mozdulatlanul, nyugisan - egy olyan logikától mentes területen amit egy épelméjű "kellő rangú" emberke tuti nem tenne ki a támadás veszélyének
amúgy tuti h lesznek ettől ezerszer jobb térképek, csak nem épp szerencsés pont egy ilyet kreálni, bc2 után van tapasztalat, és nem tudom megérteni a mappereket és moddereket ép ésszel - lehet azért pont azért próbálnak becsempészni cod-os elemeket
hogy legyen egy kis agyhent is, ne kelljen gondolkozni, csak kempelni és nézelődni
nekem kül nem jön be ez a rendszer sem, csatlakozok egy webes felülethez, telepítem az origint, egy játék 2-3 program, mire jó ez nekik, teleszemetelik a gépet feleslegesen - legyen rendezetten, egy helyen minden - lehet csak én vagyok ennyire mániákus a téren - nem tudom
bc2 port valdez beta felspannolt, és az atakama belépúje is, de ez ami a betaban van ez elkeserít, és nem tudom h megveszem e, mert nem picit bizonytalanodtam el
-
NiTRoV6
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy honnan lehet letölteni a Bf3-at?
Meg meddig tart a béta teszt?
Előre is köszi az infót!! -
Lewzke
őstag
BC2 > BF3 beta ... reméljük a véglegest kipofozzák, mert a beta harmatos, hentelős ... eddig legalábbis úgy tűnt nekem
-
Źşë'
addikt
válasz
madgie #35220 üzenetére
egyet értek, most próbáltam ki, a metro mapot, egy gagyi tömeghent - camp, no logika map
ahogy az le is jött a videókból, nem is beszélve arról hogy extra bugos átlátok a földön, és egyesek elmondása szerint elég sok embernél - eh
holnap lesz több időm azt meglátjuk már késő van ehhez -
Dewilsan
csendes tag
srácok. most voltam Caspian Borderen. és Jet-eltem is
annyira király hogy... csak na!
ajánlom mindenkinek. ki kell próbálnotok. aki most szeretne, annak itt egy kód
shoppingcartsareagoodride
hajrá!!!
-
nakos
senior tag
Tovabbra is ugy szar ahogy van. Nem lehet belepni. Olvasgatom a megoldasi tippeket, de semmi. Lathatoan meg van parezer problemas... csessze meg az EA/Origin.... maradok a BC2-nel, azt mar 1,5 ev alatt ugy ahogy osszeraktak... mondjuk meg messze van az idealistol, de legalabb megy....
lehet ezzel a BF3-mal is raernenk vagy fel ev mulva foglalkozni amikor mar nem zuhan majd ossze felorankent... felek itt is lesznek gondok, nem is keves....
-
nakos
senior tag
Na megprobaltam ezt a csodas BF3 Beta-t. Hozza az EA a formajat, nem lehet belepni...
Es persze a hiba megint nem nalam van... b.sszak meg... persze mondjuk hogy beta, az ember nem is varna sokat tole, nade hogy be se lehessen lepni a jatekba...
Ugyanez a baj nalam is mint ennel a par ezer hasonlo szerencsetlennel: [link]Nektek megy?
-
gergo0328
senior tag
Port valdez csipa helyéről találtam egy találó képet
:
-
Dtomka
veterán
válasz
Illusion1010 #35211 üzenetére
de gondolom ezert ban jar?esetleg a patch nem javította ezt a bugot?
-
Illusion1010
senior tag
válasz
madgie #35210 üzenetére
Én úgy jöttem rá, hogy folyamatosan hátba lőtték a tankomat az állványos rakétával, és nem értettem hogy hogy kerülnek oda állandóan. Álltam ott vagy 20 percig, mire megláttam hogy a talajból ugrálnak ki, gondolom egy gubbasztott lent, a többi meg rá spawnolt. Qrva idegesítő, hogy nem tudsz ellenük semmit tenni.
-
madgie
titán
válasz
Illusion1010 #35209 üzenetére
AztaQ
-
madgie
titán
válasz
WhiteWalker #35206 üzenetére
Azért volna jó tudni, mert múltkor az 1000 ticketes Atacama-n is azzal szórakozott vagy három srác, hogy 24/7 baserape-eltek. Ha tudom, merre vannak "biztonságban", arra keresem őket
-
madgie
titán
válasz
Illusion1010 #35204 üzenetére
Hun?
-
Dtomka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest