Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32049) Gonz0 válasza HunterFero (#32039) üzenetére


Gonz0
tag

Szabályok nincsenek, illetve minden szervernek megvan a maga szabályrendszere. A magyar szerverek megtalálását már leírták a nálam okosabbak, bár ahogy ránéztem a linkre meglepődtem, hogy mennyire lecsökkent a számuk. Na de majd bf3-ra megint lesz egy rakás.

Ha neked jó szórakozás, hogy a pálya szélén kempelsz, hát lelked rajta, csak ne csodálkozz ha a pálya másik végéről leszednek shotgunnal vagy lmg-vel. Amire te gondolsz az a fedezékből lövés ami egyébként nem hülyeség. Conquestben ha több zászlód van az ellenfélnek akkor nem vagy támadáskényszerben, és sokkal jobb fedezékből védekezni mint rohangálni a pályán mint a mérgezettegér. Rushban meg gondolom nem kell magyarázni a védőknek mi a dolguk. Amit tehetsz, hogy nem szemből mész neki az ellennek hanem kerülsz oldalra, vagy egyszerűen szétlövöd a fedezéket (és a mögötte kempelőt) a francba.

Cheater akad 1-2, de jó játékos sokkal több. A kezdők hajlamosak összekeverni a kettőt (és néha ők az adminok: asszem jónéhányan lettünk már banolva tucat szerverröl csak mert jobbak vagyunk mint az átlag).

A helizésnél meg három fontos dolog van: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Keress üres szervert ahol atacama, heavy metal vagy port valdez fut. Szállj fel, próbálj a levegőben maradni, házakat, üres tankokat minél gyorsabban szétlőni, esetleg ha van egy haverod menjetek fel ketten és játszatok 1v1-et. Szerintem maradj az egérnél, finomabban irányítható vele mint csak billentyűzettel. Joystickot nekem nem sikerült beállítani bc2 alá, de ez nem jelenti, hogy neked se fog, ha azzal szoktad meg a repülést, akkor egy próbát megér.

Beállításokhoz még annyit, hogy ha gyenge a géped érdemes iniben a dxverziót 9-esre állítani. Sokat dob a teljesítményen. Továbbá a fov-ot piszkálhatod még ha ottvan, nemtom BO-ban mihez szoktál hozzá, nekem a 120-as quake3/live után nagyon kevés volt a default.

Hja, és a bb-n és multigamingon kívül képviseli magát itt még néhány komoly klán is pl. a gigabyte asus, vagy a cordha.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.