- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
válasz
cellpeti #30495 üzenetére
consol-t játékban nem is tudsz lehívni sztem. minden filtert kiveszel a keresőben és beírod amit sith is írt:HUN és kiadja a jó erős magyar szervereket. Ajánlom hogy ott "nőlj" fel a játékban és jó játékos leszel. Én a régi PH!-n voltam kezdő és sokáig ott játszottam a magyar kemény játékosokkal.Jobb szintű volt mint a mostani Multigaming (bocs ezért de ez így igaz. az a sok játékos abbahagyta sajnos a játékot.) Én ha kimegyek valami olcsó szeróra akkor általában az 1. helyen végzek. Multigamingon ha fennvannak a jobbak akkor is jó a helyezésem de nem mindig 1. sőt
-
gergo0328
senior tag
-
gergo0328
senior tag
Mi-28 gunneret sokkal jobban szeretem mint az Apache-t. Vezetésben viszont ez fordítva van. Szegény orosz helinek a játékban nincs súlya és mindenben felbukik. Bár amilyen én ritkán gunnerezek mind1 hogy melyikben vagyok mert csak közelről tudok lelőni dolgokat...sofőrnek annál jobb.
Zsé: Ezek a repülőgépek olyan tank van tank nincs stílusúak. Meg se hallod a hangját mert addigra már végez veled.
-
ciry
őstag
válasz
Cybertrone #30481 üzenetére
Mi-28 gunner pozíciója még mindig gáz nekem, nagyon nehezen találom az enemy helit
Apache más tészta -
ciry
őstag
Zsozsooooo ment pü.
-
Gonz0
tag
Hát, nem volt túl sok esélyük atacamán, helivel végig rapeltük őket, szinte mozdulni se tudtak. Egyedül második körben volt egy kis nyugalmuk, mikor 4-en bejöttek bázisra és 2-3 percig nem tudtunk felszálni. Viszont akkor meg 4-el kevesebben voltak a harcmezőn. Aricába meg csúnyán beleválasztottak, nem kellett volna annyira eröltetniük..
-
ciry
őstag
-
Cybertrone
veterán
Na uraim!!!
Megjavult a helyzet... a táp túlmelegedésvédelme gfagyasztotta a rednszert... kicsit sokat szippant a rendszer... de leszedtem a gép oldalát megtámogattam pár ventivel, és vígan gyilkolok mostmár!
-
Źşë'
addikt
válasz
BalaNce87 #30468 üzenetére
én sem értem azoknak a vinnyogását akik azért rinyálnak mert magas a szint, nem feltétlen jelenti azt h jó játékos - kvázi ledarál mindenkit... legtöbb játékban nincs ehhez hasonló dolog (megintcsak quake a példa) mégis működik... láttam már sok jó játékost itt is - ott is, ez van, ez a felhozatal, nemhogy örülnének h van kikkel játszaniuk - legtöbb bc2 szerver üresen áll bár most h lement a játék ára ismét első helyre került a szoftver eladási toplistán a BC2
ez a nyafogás legtöbb embernél nyilván valóan azért jön elő mert jajj lelő, és az nem jó mert romlik a statom, én amit utálok az a sok várakozási idő, ezért is próbálok túlélni azt amit lehet, de ha nem adja a játék mert a lövésem nem ér célba holott kellene a lag végett na az nekem az apokalipszis maga!! felér egy tarkó lövéssel!
am legtöbb ember reakciója arra h lekéselték eléggé negatív tud lenni, elveszik a dogtagját és ez is valamilyen szinten sértő a lebökött páciens számára - erre is volt már példa - vagy ugye arra hogy nem képes mással menni a meccs alatt csak csipával, vagy CG-vel - ilyen téren kellene tudni játszani a játékkal, nem nyafogni! sokan erre képtelenek (mint ahogy a kickből is kiderül).
találtam pár nájsz vidiót jutubon,
egy kis rásegítés a felszálláshoz
-
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy másnak nincsen VSync problémája? MSI 6850-em van 11.5-ös catalysttel és hiába kapcsolom ki/be, mintha nem működne rendesen a VSync része, mert forgatásnál csíkozódik. Amúgy maxon visz mindent akadás nélkül.
-
BalaNce87
addikt
Játszani akartam egy szerveren tesómmal nyomtam is ott egy 20 percet aztán jön a kick felirat max rank üzenettel, nah mondom visszamegyek ne hülyéskedjen már, aztán max rank ass jött. Nézem mi ez a szerver max rank 45, uhh bazz az az 5 szint már nagyon számít tényleg ahh nem tudom és nem is lehet ezt kommentálni, meg azt se hogy egyáltalán miért kell szintre korlátozni egyes szervereket. Én kicsit több mint 1 hónappal kezdtem játszani a játékkal megjelenés után, és már akkor voltak 20-as szintű vadállatok, mégse írtam hogy ahh azért lőttél le mert 20-as vagy, konkrétan csak játszottam. Ezek mit gondolnak elérem a 45-öt és gyorsan csináljak egy másik soldiert és menjek el megint 45-ig? mondjuk kezdetekben nem is lehetett új soldiert kreálni de nem is erről van szó, ez a leveles hülyeség is inkább idén vagy tavaly év végén kezdett nagyon gyakori lenni, idióták. Ha már nagyon kell a korlátozás akkor ok, láttam max 30-at is, de ez a 45, ez így kiverte a biztosítékot, 45-50 nem rohadtul mind1? már kb 20-as szintre kiismered az egész játékot.
-
ciry
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30458 üzenetére
Szép lövés volt, nem illik kiugrani
Lengyel-verés: 167-0 164-0 ez Atacaman volt, járműves map.
Következő megint járműves map lett volna, de megijedtek, kertek full infantry Arica-t 249-0 278-0
Jól meg is répáztuk a szájukat a végén, hisz nem is köszöntek mikor megjöttek, meg folyamatosan rinyáltak
Itt ha felélesztenek, akkor is halálnak számolja, nem úgy mint a bf2-ben
858-0 a vége -
Target78hu
aktív tag
A bugok annyira nem zavarnak már ,mert béta óta toltam és láttam ordenáré bakikat így a mostani állapotot nézve még emészthető
Viszont nálam is lehet a router is a ludas ,de net szakadásnál max (van 2 ő is mind2nél csinálja s lehet a LAN port bibis a gépemben)
Az fps leesés szerintem melegedéstől lehet vagy valami progi a háttérben lezabálja az erőforrásokat ,de nem szenvedek vele inkább -
válasz
Target78hu #30462 üzenetére
Hát reméljük bf3 nem lesz ekkora bughalmaz. Szerintem a játékra még ráférne egy kiadós patch, de már nem lesz. Számos dolgot kéne javítani: terepjáróba a gépágyú iszonyatosan ráz, késelni csak akkor működik, ha döfünk. (nem lehet fal mögül kibújva késelni, hanem elé kell állni az embernek, amíg persze lelő) Aztán az ak74u-n a 4x scope célzója a levegőbe lebeg, és még sorolhatnám... A bf3 elvileg pc-re lesz írva, és nem lesz annyira bugos. Hát, majd meglátjuk.
F_Zolee Nekem is van olyan, amikor csipával már 3x rálőttem, és látom is hogy loccsan belőle a vér, de nem adja a találatot. Ez is egy újabb bug. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Target78hu #30462 üzenetére
Ez sem jobb. Mert van, hogy beállok valahova és elkezd visszahúzni kicsit.
Ja és az is van újabban, hogy elkezdem sorozni az ellent és nem is jelzi a találatot. Lehet a router lesz a ludas, esetleg "felmelegszik" és romlik az átvitel. Van már vagy 4 éves. Majd 1x kipróbálom nélküle is ilyenkor ha gondom lesz.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
F_Zolee #30448 üzenetére
Nálam nem lagg ,hanem fps leesés van egy idő után.
Hiába húztam a gépet ,akkor is csinálta ,csak néha ki is fagyott.. visszalőttem gyári beállításokra a gépet és ugyanúgy ment egy ideig jól aztán le 10-25 fps re.
Mindig mikor valakit lövök épp akkor a legjobb (meg tömegben persze) ,szanaszét ugrál a célkereszt mintha taszítaná a ellent + akad mozgásom s a máskor tiszta sorozat is hatástalan totál. Megint pihentetem a böfföt míg nem lesz jó vasam ,csak mire lesz új addigra bf3 is kijön -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30458 üzenetére
LOL
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megvagy Ciry 4:23 xD
-
Def26
félisten
válasz
cellpeti #30456 üzenetére
Barrett M99 Sniper rifle most akciósan 3999 dollár. Popnt egy éve néztem akkor 6000 dollár volt. Elérte őket is a válság.
-
cellpeti
nagyúr
jó ak kint is drága, csak ezek a kínai szemetek olcsók. Múltkor volt a tv-ben, hogy a normális AK-47, amit az orosz elitek is használnak 6-7-8000$ kerülnek. Míg amivel afrikába a felkelők, az csak 2-3-4-500$
De persze előfordulhat az a magyar találmány(sikkasztás a neve), hogy ezek is csak 2-3-4-500$-ba kerülnek, csak a többit meg lehúzza valaki fejes
-
sith7
félisten
válasz
Target78hu #30421 üzenetére
78/0 ... nem semmi ...
-
F_Zolee
nagyúr
Újabban egy idő után laggos minden szerver. Csak nálam van ilyen? A routert meg nem lenne célszerű kilőni a laptop miatt.
-
gergo0328
senior tag
egy kis helikopteres gameplay
[link]
-
gergo0328
senior tag
-
kmisi99
addikt
válasz
Zsozsooooo #30434 üzenetére
Kösz ez nagyon hasznos volt! Kösz a többieknek is.
Haveromnak magas mindig a pingje és állandóan ledobják. Wlanja van a jelerőssége jó vagy nagyon jó Codban nem volt magas a pingje (100-200) max itt meg állandóan kidobják miatta így alig tud játszani van valami ötlet? Torrent nem megy.
-
Target78hu
aktív tag
Még sem kellett reinstall
Töröltem pár kacatot a vinyórol + töredezettségmentesítettem majd húztam 7% a vidkarin s 33% -ot a procira és nem akadt be állat módon sőt 25-40 fps átlaggal egészen egy net szakadásig fájn volt :
At4 -et szeretem és 3 helit le is szedtem vele.
Vesztettünk ,de jó meccs volt.
Le kempereztek ,pedig engivel toltam és annak nem igazán távolsági fegyói vannak ,jó a rakétya az ,de azzal 1x öltem meg gyalogost (nobozott is a drága) a többi gyilok nagy része jármű volt ahogy kell.
Punisholt is a rendszer a multin rpg hozé miatt ,de épp mikor egy jeep-et szedtem szét ,de rá se fitty ,nem halok bele -
Bunyáh
csendes tag
Sziasztok!!Hogy lehet meg szerezni a Veteran fegyvert??
-
Zsozsooooo
tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Target78hu #30431 üzenetére
Az ököl szó miatt jutott eszembe:
-
Target78hu
aktív tag
-
kmisi99
addikt
Ezek a cuccok mint pl V armor meg ezek mire jók. Nem a legjobb az angoltudásom. Nincs róluk valami lírás kép
-
ciry
őstag
Erről lesz ma közvetítés, remélem nem leszek tele connection lost-al
-
cellpeti
nagyúr
-
gabipaci
őstag
válasz
Ki tudjuk, az ilyen megérdemli
szerk: kösz az infót -
bozont
veterán
válasz
Nálam most a napokban jött elő megint ez a lassulás, sőt mostanában többször is előfordul hogy elszáll a játék hibaüzenettel. Pedig eddig minden jó volt.
-
Target78hu
aktív tag
Még egy csaló a multin :S -hátha kitudják utólag dobni.
Elvileg ő az : [link]
Killcamban rángatott ezerrel a srác meg hullottak a népek bőszen.. már száz valahány killnél járt mikor kifagytam.
Mostanában nagyon akad a játék nekem ,már sok drájvert (NV gts 250) próbálgattam ,de a régi 25-60 intervallumú ingadozás helyett most 10-40 körül kóvályog s 20 alatt nekem már nagyon dia film :S - asszem reinstall lesz ,mert nincs ötletem miért genyózik ,pedig a procit (c2d 1.8~2.2) is feljebb húztam hátha segít. Tudom ápgréd kéne -
Illusion1010
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30417 üzenetére
Telefon fényképezőjével, majd átméreteztem hasraütésszerűen hogy fel tudjam ide tölteni
Nálam is előjött a random fagyás, meg asztalra dobás, így újra telepítettem a windowst. Még nem volt fönn olyan program amivel screenshotot tudtam volna csinálni.
-
Def26
félisten
Ájj, de felhúztam magam. Squad társammal megyünk ketten szépen előre, én élesztek ő tárat dob. Jön velünk szembe mint egy tank egy orosz (rus) terminátor. Ketten lőjük mint az állat és leszed minket. Killcam -ban látom, hogy életereje 100%.. wtf! Még egy kicsit mutatja a kamera, kapja a golyókat, de nem lehet leszedni, erre eltűnik és a bázisuk elején van hirtelen... hogy csinálta azt nem tudom. Ba***a meg...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Illusion1010 #30387 üzenetére
LOOL ez milyen felbontás????
1803*1080??? ilyet meg hogy csináltál? -
-
gabipaci
őstag
Az fps nagyon félre van értelmezve!
Nem az számít, hogy mennyi a maximum, vagy az átlag.
Egy 60Htz-es monitornál 60 fps felett semmi különbséget nem veszel észre.
De ha átlag 60fps-ed van, akkor egy komolyabb feladatnál simán lemegy 60 alá, és azt észrevenni egy pillanat alatt.
Szóval nem azért jó a 75+ fps, mert folyamatosabbnak látod, mint a 60-at, hanem mert kevesebb az esélye, hogy 60 alá esik -
válasz
gergo0328 #30406 üzenetére
Akkor vegyél szemüveget. Igenis baromi sokat lehet észrevenni. Még a 60fps sem az igazi. Szerintem 75-től már tökéletes. 60nál még ha fordulsz ide oda, kicsit mosódik, de ez lehet hogy a vsync. 48fps-t is baromira észrevenni. Sőt a tv-k sem adnak folyamatos képet, csak akkor ha nem mozog folyamatosan a kamera. Ezt egy módon tudod megnézni, ha tv-n látsz reklámot vagy valamit, és betűk vannak. És el akarod olvasni, de a kamera megy balra és nehezebb elolvasni, mert szaggatott lesz a kép. Namost játékba, folyamatosan ez az effekt van mivel ott folyamatosan forgolódsz, mászkálsz meg minden. Autós játékokba ahol nem mozog a kamera, ott elég a 30-40fps, de akciójátékokba 70 az ideális. Ez az én szerény véleményem, és igen, ha valaki azt mondja, hogy 30fps-nél már folyamatos képet lát a szem és az elég minden játékba, az még életébe nem játszott akkor 30 fps-el.
-
F_Zolee
nagyúr
Újabban laggosak a szerverek kicsit. Nem igazán vált be a szolgáltatócsere.
-
ciry
őstag
Jó fegyver az Avtomat:
Ez mi a rákot jelent?JAYJAYFOX írása
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest