- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
A CDGalaxisba megérkezett a várva-várt Limited Edition: [link]
Magyarul holnap hozza a futár.
-
kamikaz333
tag
Végre nekem is megvan
. Már csak péntekig kell kibírnom.
-
BeLucZ
addikt
miért van az hogy 512 mb-s sapphire 4870el játszom és először meg tök jol a game 35 45 fpssel, majd ha meghalok ujratöltésnél lemegy 26ra ugyanannál a jelenetnél!cata 10.2 van fenn és win7, driver gond lehet?vagy az 512 vram miatt?1920x1200ba tolom max közelben
-
Zoli1222
őstag
Holnap, ha minden igaz nekem is a kezemben lesz 1 gyűjtői kiadás!
-
jegenye77
addikt
A sivatagos pályán ott ahol a hajó van egy pár konténer mellette hogy lehet átjutni a quaddal? Vagy csak a nélkül lehet?Én oda álltam a mocival és arról tudtam felugrani a konténerre és úgy át tudtam menni de utána piszok sokat gyalogoltam.Vagy van a másik oldalon is egy quad csak nem vettem észre?
-
feka007
veterán
válasz
antikomcsi #2679 üzenetére
Beb*szna
-
peti4
tag
CDG-ból jön állítólag holnap. Miért nem tegnap?
-
Gl4diator
tag
Ááá, eddig én vagyok csak aki a PCDome-ből rendelt?
Engem ma hívtak kb 2 órája, hogy holnap jön a futár a gyűjtőivel
-
-
dokee78
félisten
Nem tudom milyen tárazás közbeni fegyverhang BUG-ról beszéltek,de nekem nincs olyan.
Lövök folyamatosan,közben megnyomom a tárazást és kilövi a töltényeket majd táraz.
Tárazás közben semmi hang. -
G4NXST4
tag
Na én azt hiszem felhívom az 576-ot és megpróbálom sürgetni őket, hogy még ma jó volna ha házhoz jönne a játék, mert apuci kezd szomorú lenni
Tudom, hogy ez lehetetlen lesz, hogy még ma kihozzák, de negyedóráig fogok a telefonba értetlenkedni az tuti.
Ha mai nap folyamán nem lesz a kezembe, akkor holnap ülök az autóba és irány BP. -
Agrox
tag
sziasztok! kérdésem az lenne, h lesz-e valami portál, ahol akár az ismeretlen játékosok is tudnak egymással kapcsolatot létesíteni, esetleges squadolásra? mert speciel én egyedül vágok neki a nagyvilágnak, de azért néha jó lenne magyarokkal játszani
-
gabipaci
őstag
Hivatalos adatok szerint mikor indul az online game?
Nekem már fent van az eredeti játék, ugyanúgy kell aktiválnom mint a beta-t, de még nem fogadja el a kulcsot. Az ea azt írta, hgy 4-én lesz elérhető a játék.
És a szerverek? Mert még ahhoz sem kaptam meg az adatokat, clanforge elérést. -
JamesHun
addikt
Délután 90% hogy lesz minden 576 ban
Most kaptak valami emailt, szóval érdemes várni még kicist -
kamikaz333
tag
Na CD Galaxisban már van Limited. Ma érte is megyek, csak sajnos hétvégén tudok majd játszani
.
-
JamesHun
addikt
-
L4D1K
őstag
Pont most beszéltem a Duna Pláza 576 os bolttal. PS3 ill XBOX360 ra megérkezett mind2 verzió, de náluk PC re a limitált széria belátható időn belül nem kerül a boltba.
A West End es 576 meg bíztat hogy várjak nyugodtan, mert a gyűjtőinek is meg kell ma érkeznie a boltokba. Hát várok, mást ugyse tehetek
-
F_Zolee
nagyúr
Na én meguntam. Ma már mehetek érte.
-
sutyi^
senior tag
Valami info arról hogy 576-ba LE példányok mikor érkeznek? Mert halálra unom magam esténként már.
-
aero.
veterán
válasz
gamerkiller #2661 üzenetére
az nem magyar te
kicsit ködös a grafika pc-n és fehérnek látszik a sárga, én kicsit visszább vettem a brightness-ből és adtam rá contrastot, úgy kicsit jobb volt.
-
gamerkiller
senior tag
Kész. Brutális lett a játék, nekem nagyon tetszik, habár hiányolom belőle a cod6-ból megszokott nem lövöldözős küldetéseket. Gondolok itt most a hószánozásra, a rioi futkározásra, stb. Ezek ott nagyon megfogtak, mindenesetre 8/10 kap tőlem.
Amúgy a magyar színű zászlót csak én vettem észre a fatelepen?
-
Kucsek
aktív tag
válasz
LackoMester #2655 üzenetére
Wazzeg a CD Galaxis aztat írta ,hogy csak csütörtökön kapom meg.
LackoMester te is onnan rendelted?Ja ha valakit érdekel lehet lesz egy eladó BF BC 2 eladó mert nyertem egyet a német egyesületnél ahol játszom
+ még elő is rendeltem.
Tehát az egyik fölös lesz.Csak azt nem tudom milyet nyertem Limited vagy sem ,de szerintem a lényegen nem változtat.
Amint tiszta lesz a kép alkudozhatunk az árról -
PaJa1
őstag
Én is foglaltam egyet a CDG-ban.
De a biztonság kedvéért beszereztem tegnap a virágboltosnál is egy példányt, hogy kipróbáljam hogyan fog menni.
A bétával kezdetben szívtam, aztán javult. A teljes tűrhetően fut. A béta egyetlen pályájával és módjával kb 1 hétig elvoltam, ilyen alapon a teljesnek hónapokat jósolok így nekem megéri a bele fektetett tízezrem.
A single rész élvezetes és bosszantó is egyben. Az egész AI rendszer és fos scriptek mehetnek a kukába és elölről kezdeni az egészet. A hangulat, az viszont tetszikA hangok jók, de van még mit javítani a dolgon, a visszhangzáson remélem a folt fog segíteni.
-
Tomate
veterán
Csak nekem olyan a játék mintha be-be laggolna? Megyek a pályán és kicsiket be-be laggol... fix 40-50FPS-em van sehol semmi ingadozás.
(singleplayer)
-
siriq
őstag
válasz
LackoMester #2655 üzenetére
Nekem pentek, vagy kesobb. Mivel ugy is melozom egesz hetvegen, igy annyira nem erint.
Majd megjon es lehet nyomni utanna igen hosszu ideig -
LackoMester
addikt
Az enyém csak csütörtökön jön, ez van, addig csak kibirom valhogy.
-
Punisher15
tag
sg találtam ezt a videót nézétek:[Vidi]
-
Kartács
aktív tag
CDGalaxba holnap jön meg a LE aki esetleg olyat rendelt.
-
Marked
tag
válasz
Fortissimus #2641 üzenetére
Játszottam a Multiplayer Demo-val PS3-on. Csak megszokás kérdése. 1 nap után már boldogulsz. 1 hét után ugyanolyan könnyedén játszottam mint gépen egérrel.
-
LLKobe
veterán
Áh rohadtul felidegelt ez a játék
A társaim olyan buták mint a f*sz, 3an nem tudnak 2 embert lelőni.
Engem persze a pálya túlvégétől egyből fejbelőnek shotgunnal, úgy hogy csak egy pillanatra dugom ki a fejem a fedezékből.
A helikopterlelövős részek meg szintén rohadt idegesítőek, a társaim állnak, és nézik hogy csak engem lő az a redvás helikopter.... -
Hunter2
addikt
nincs valakinek egy olyan BC2 beta kulcsa ami nincs aktíválva?
Tudom hogy már vége a BETA tesztnek. -
Marked
tag
Na döntöttem: inkább PS3-ra veszem meg PC helyett! Kössz a segítséget!
-
r-chee
őstag
válasz
Habib[HUN] #2631 üzenetére
Naná, hogy megérdemli
. Csak verne oda eladásban az MW2-nek
.
elbandy2: Aranyos a klánnevetek utolsó szava
.
-
Zolás
addikt
válasz
Habib[HUN] #2631 üzenetére
Ja hogy a warez.
Hát multis játék amihez lesz rendes szerver amire nehezebb törtekkel felmenni. És aki kipróbálta akármilyen módon és tetszett neki azok értékelni fogják annyira hogy megvegyék. Valszeg csak a jövö hétre jön össze de én is megveszem majd mert érdekel és neten akarok alázniCsak rettegjetek
-
LLKobe
veterán
DX9-ben nektek is csak 1x-es AA-t enged?
DX10-ben engedi 8x-osig... -
redXIII
senior tag
Az online móka nem megy még?
-
Zolás
addikt
válasz
Habib[HUN] #2619 üzenetére
Mit kell ezen meglepödni?
Adtak ki bétát elég sok embernek(általában megy a hype minden játéknál de egy demóra nincs idő/pénz ezt meg ki lehetett próbálni pláne multizás közben rögtön!!!)
Szerintem eléggé igényes játék lett amit szintén régóta várnak a játékosok. Pusztitható környezet orrba-szájba jó grafikával.
Nem azt mondom hogy minden igényt kielégit mert van akinek még több kell de azért az átlag fps gémer egy ilyen játékra vágyik és most hirtelen hozzávágják. Majd hülye lesz kihagyni
itt nem kempel be a sarokba a sniper mert tankkal kirángatom a helyéről. Nem tud a fal mögé bujni mert nem lesz falItt harc lesz és ez ez ez.......
Na abbahagyom mielőtt valaki fizetett hirdetőnek néz -
Marked
tag
válasz
Habib[HUN] #2622 üzenetére
PS3-at nemrég vettem. Mégpedig azért, mert meguntam a gépre költést. Igen a procim lehúzza az összképet. De most egy jó 4 magos megint majdnem annyi mint egy konzol. Azért is vettem konzolt, mert aránylag jó TV megvolt hozzá így gazdaságosabb azon játszani.
-
fireproof
őstag
Na hát ahogy egyre többet játszok vele egyre jobban unom.
Vagy nem is tudom nekem nagyon fura az irányítása így több év cod után. De egyszer végigtolom az biztos.
-
Marked
tag
Biztos, hogy a héten vagy a jövőhéten megveszem a játékot csak még nem tudom milyen platformra. Helyesbítek: játszanék már, de tanácstalan vagyok a döntésben, és 10-12 ezres játéknár nem akarom utólag megbánni. PC és PS3 van itthon.
PC pro: haverokkal is multiplayer (PS-ük nincs), talán szebb grafika
PS3 pro: Multiplayer DEMO nagyon tetszett,Szerintetek az én gépemen szebb grafikát érhetnék el, mint a PS3-on?
Konfig:
Intel C2D E6600 (túlhajtva 3.0 Ghz-re); Radeon 4870 X2; 2x1 GB DDR2; Windows 7 32bit -
Habib[HUN]
senior tag
Csörögtek az 576-tól, hogy holnap mehetek a lemezemért
Össze kéne szedni egy PH-s csapatot. Mégis jobb hazánk fiaival egy oldalon harcolni.
Amúgy nézegetem a fórumokat, elég sok ember meg fogja venni. Kicsit meg is lepődtem a dolgon. -
PaJa1
őstag
Leadtam a foglalási igényemet cdgalaxisnál. Holnap ha minden kóser akkor át is vehetem.
Ma már adták kifele a sima verziót. Én úgy voltam vele, hogy ha leghamarabb úgy is csak holnap venném át és az ára sem több akkor legyen a limitált kiadás.Vannak már szerverek amin lehet játszani.
-
Zin
őstag
Capture mentesek mikor lesznek?
-
Sontir Fel
őstag
Hajjajj, de szeretnék már játszani. Ma összeraktam az új vasat, főleg a BC2 miatt.
türelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Opel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest