Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Jhonny06 #2154 üzenetére
Köszönöm megtaláltam!
Nekem kib.szottul tetszik a game, szép is jól is megy, a hangulata is jó, amúgy a fizikát itt a proci támogatja, a fizikát milyen motor hajtja?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Jhonny06 #2384 üzenetére
nem hinném hogy menni fog, nekem sem működik sehogy sajnos!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Jhonny06 #2394 üzenetére
Mondjuk én nem az új felhasználó fiókban telepítettem, ne majd holnap akkor ezt is még kipróbálom és ha nem megy akkor ennyi örökre leszámoltam a gaméval akármilyen jó is.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Jhonny06 #2397 üzenetére
Na megy(nem bírtam holnapig várni! ), tényleg csak úgy megy hogyha új fiókot csinálsz és ott is telepíted fel a gamét.
Nem rendeltem még elő, és jól fel is b.szott, de valamikor megveszem a multi miatt, csak ügye mostanában sok game jön/jött és hát lóvé megaz ablakba, de itt a tavasz így több csurran cseppen meglesz rá a keret ebőbb vagy utóbb.Köszi a segítséget, ha te nem mondod, hogy még így is próbáljam meg, akkor tuti, hogy többet rá sem néztem volna erre a játékra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Fortissimus
őstag
-
Def26
félisten
-
gabipaci
őstag
válasz Jhonny06 #18194 üzenetére
Ez elvileg folyamatban van.
Lehet nem kaszttól függ, ki milyen csapatban játszik.
De aki úgy áll hozzá, hogy jaj én snipernek születtem, benne van a véremben, mi az hogy nem lehetek sniper? Én már akkor sniper voltam, mikor még nem is volt sniper a világon, akkor is az leszek.
Na az nem csapat játékos....(#18201) Doki-HUN1978
Sajna nem megoldható, ez engem is zavarNincs olyan szabály a szerverünkön, hogy nem lehet emberre használni a CG/RPG-t.
Ilyen van:
- CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!Logitech hardware tester
-
r-chee
őstag
válasz Jhonny06 #18212 üzenetére
Akkor mégegyszer:
"CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!"
Nyílvánvaló, hogy nem kérhetünk olyan badarságot, hogy a ott terem előtted valaki, miközben járműre vadászol rakétavetővel a kézben, akkor állj tétlenül és hagyd magad, különben kidobunk . A sorozatos gyalogosra vadászat nem tolerálandó. Ha felfedzünk ilyet, akkor sem az az első, hogy nesze neked, bumm, ki vagy dobva. Megy be (akár többször is) figyelmeztetés chat-be, és képernyő közepére, hogy nem kéne, majd ha nincs javulás az illetőnél, durr neki egy 2 óra ban (legalább is én ennyit ajándékozok).
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
bul07
nagyúr
válasz Jhonny06 #18219 üzenetére
azért korlátozzák mert nem viselik el hogy egy lövésből öl
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
r-chee
őstag
válasz Jhonny06 #18219 üzenetére
Lehetne a kézigránátot is korlátozni, megakadályozandó a gránátesőt létrehozó alakulatokat. Lehetne még oly sok mást is, de ez nem a "mindent vagy semmit" vetélkedő.
Ami fegyverekkel szemben van valamiféle korlát/szabály (rakétavetők és sniperek), az marad, több nincs és nem is lesz tervben. Bár ezt ezerszer leírtuk már, sokan egyszerűen nem bírják bedolgozni őket az agysejtjeik közé, és állandóan megy a csűrés-csavarás, kiforgatás. Ez a kettő dolog van szabályozva fegyók terén, és kész. Le kéne már tudni zárni a korlátozásaink körüli vitát. Vagy e téma szinten tartása az ellenünk folyó hadjárat része ?Sezerk.: Ezt is már egy lerágott csont: egy admin sem tud mindig, mindenhol ott lenni, és mindent észrevenni.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jhonny06 #2154 üzenetére
ááá, köszi....
(direkt válaszoltam erre a késői postra )
jah, igen. elkezdtem jászani a BDBC2-vel...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest