- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
Jhonny06 #18219 üzenetére
Lehetne a kézigránátot is korlátozni, megakadályozandó a gránátesőt létrehozó alakulatokat. Lehetne még oly sok mást is, de ez nem a "mindent vagy semmit" vetélkedő.
Ami fegyverekkel szemben van valamiféle korlát/szabály (rakétavetők és sniperek), az marad, több nincs és nem is lesz tervben. Bár ezt ezerszer leírtuk már, sokan egyszerűen nem bírják bedolgozni őket az agysejtjeik közé, és állandóan megy a csűrés-csavarás, kiforgatás. Ez a kettő dolog van szabályozva fegyók terén, és kész. Le kéne már tudni zárni a korlátozásaink körüli vitát. Vagy e téma szinten tartása az ellenünk folyó hadjárat része?
Sezerk.: Ezt is már egy lerágott csont: egy admin sem tud mindig, mindenhol ott lenni, és mindent észrevenni.
-
r-chee
őstag
válasz
Jhonny06 #18212 üzenetére
Akkor mégegyszer:
"CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!"
Nyílvánvaló, hogy nem kérhetünk olyan badarságot, hogy a ott terem előtted valaki, miközben járműre vadászol rakétavetővel a kézben, akkor állj tétlenül és hagyd magad, különben kidobunk
. A sorozatos gyalogosra vadászat nem tolerálandó. Ha felfedzünk ilyet, akkor sem az az első, hogy nesze neked, bumm, ki vagy dobva. Megy be (akár többször is) figyelmeztetés chat-be, és képernyő közepére, hogy nem kéne, majd ha nincs javulás az illetőnél, durr neki egy 2 óra ban (legalább is én ennyit ajándékozok).
-
gabipaci
őstag
válasz
Jhonny06 #18194 üzenetére
Ez elvileg folyamatban van.
Lehet nem kaszttól függ, ki milyen csapatban játszik.
De aki úgy áll hozzá, hogy jaj én snipernek születtem, benne van a véremben, mi az hogy nem lehetek sniper? Én már akkor sniper voltam, mikor még nem is volt sniper a világon, akkor is az leszek.
Na az nem csapat játékos....(#18201) Doki-HUN1978
Sajna nem megoldható, ez engem is zavarNincs olyan szabály a szerverünkön, hogy nem lehet emberre használni a CG/RPG-t.
Ilyen van:
- CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Jhonny06 #2397 üzenetére
Na megy(nem bírtam holnapig várni!
), tényleg csak úgy megy hogyha új fiókot csinálsz és ott is telepíted fel a gamét.
Nem rendeltem még elő, és jól fel is b.szott, de valamikor megveszem a multi miatt, csak ügye mostanában sok game jön/jött és hát lóvé megaz ablakba, de itt a tavasz így több csurran cseppen meglesz rá a keret ebőbb vagy utóbb.Köszi a segítséget, ha te nem mondod, hogy még így is próbáljam meg, akkor tuti, hogy többet rá sem néztem volna erre a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest