Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaz333
tag
válasz Sontir Fel #1003 üzenetére
Rendben, küldtem meghívót. Sajnos fekvés nem lesz . A készítők írták, hogy akármennyire is akarjuk, nem lesz.
-
kamikaz333
tag
válasz Sontir Fel #1008 üzenetére
Legalább guggolás kapcsoló lesz és a kisujjam nem fog fájni .
-
bivalyolo
őstag
-
gabipaci
őstag
-
G4NXST4
tag
válasz Sontir Fel #1469 üzenetére
Ja jó lenne valami csapatszerűség, amolyan gamepod baráti társaság BFBC2-re.
Valamelyik gamepodos toborozhatna embereketnagyonromlik
-
mackosajt
addikt
válasz Sontir Fel #1505 üzenetére
Én tudom, hogy nem csak csipánál van. Csak a kolléga írta azt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Sontir Fel #1514 üzenetére
köszi, de szerintem ezt már akinek kértem, nem fogja tudni használni, mire oda kerül.
Privátban kéne dobni az ilyet. nem?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zoli1222
addikt
válasz Sontir Fel #1532 üzenetére
Gondolom 3 bal klikk helyett csak 1, ha épp engedi a fegyver.
(#1530) L4D1K Köszi a tippet. Szét nézem. Nem sűrgős végülis olyan nagyon az az egér vásárlás.
-
L4D1K
őstag
válasz Sontir Fel #1532 üzenetére
3x egymás után csinál vmit (egy helyett)..pl 3 lövés az automata fegyverből stb... versenyek 99%án betiltva csalás miatt, legalábbis így emlékszem.
# ANTAL Tuning #
-
mackosajt
addikt
válasz Sontir Fel #1531 üzenetére
Ám legyen, egy próbát megér.
Azé köszi!
Zolas: nem balos, inkább keleti... közel-keleti
Zoliv1222: Nekem A4 Tech Bill+Egér kombóm van.
Előtte Logitech Cordless desktop volt.
Jó volt az is, mert bárhová rakhattam, ha veszélyben volt a fiaimtól (még vagy 5 éve 27k-ért vettem, előtte egy Belkin-t már leamortizáltak a srácok cirka 3 napos korában, erre vigyáztam nagyon)
Aztán sajnos jöttek az öregesési problémák, kihagy, duplakatt stb.Így vettem ezt az A4 tech gaming szettet. X7 egérrel, igaz, csak a 710-es, de 2000 dpi, vezetékes, és szerintem közvetlenebb is így.
Túl nagy javulást nem vettem észre a játékomon, mert a stat annyira nem foglalkoztat (BF2-be azt se tudom, hogy állok) Viszont kényelmes, kézre áll, a 3x-os gomb meg olyankor jó, amikor egyes lövésen van egy fegyó, és mégis sort lősz vele. (ritkán használható BC2-ben )[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Sontir Fel #1539 üzenetére
Jobb azt kész.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ciry
őstag
Kizárt dolog, hogy valaki ilyennel játszon
Remélem vicc ez a kép"Csak semmi buzulás!"...
-
L4D1K
őstag
Nem kell lézeres egér, próbálták a gyárak erőltetni mint új "gémer mászthev", de végül ők is felhagytak vele annyira népszerűtlen lett... helyette ma a 3G optika van.
Ja és azt a MS 1.1A -t, amíg szét nem törik használd egészséggel, a valaha készült legjobb egér, beleértve a Razer és Logitech et is !
# ANTAL Tuning #
-
ciry
őstag
válasz Sontir Fel #1546 üzenetére
Én most Civ 4-ezek is, de ahhoz is kell a 2500-as Dpi, így legalább óránként 5 körrel többet tudok haladni
"Csak semmi buzulás!"...
-
gabipaci
őstag
válasz Sontir Fel #1546 üzenetére
Ami azt illeti, nekem lenne kérdésem:
Valakinek látszik a barátlistán, ha játszik egy cimbi?
A szerver keresőben Ti tudtok valamit is állítani? Szűrőket, vagy valami?
Illetve nem lehet valahogy sorrendbe szedni, hogy az alacsonyabb ping legyen fölül? Mert ha rákattintok arra az oszlopra, ne történik semmi. BF2-ben ez okés volt.Logitech hardware tester
-
L4D1K
őstag
válasz Sontir Fel #1553 üzenetére
Hmm lol
A közösségben benne vagyok, Roden néven játszom PH! előnévvel Éjféltől ráérek mindíg
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Sontir Fel #1559 üzenetére
Grat
Azért Mr.Norisszal csak óvatosan, mert ha mellé lősz, vörös lesz az égbolt.
# ANTAL Tuning #
-
Fortissimus
őstag
válasz Sontir Fel #1577 üzenetére
mx518 a legjobb! engem 5. eve szolgal mar egy pedig kapja az ivet rendesen!
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
PaJa1
őstag
válasz Sontir Fel #1584 üzenetére
nem pont, hanem badge vagy pin ami kijött neki egy mérkőzésen.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz Sontir Fel #1590 üzenetére
Ezüst mi?
Én ahogy láttam a legtöbbet érő dolgok 5000 pontot érnek. Ilyenből azt hiszem még csak kettőm van.A teljes verzió megvételén gondolkoztam, de addig nem veszem meg amíg nem tudom, hogy jól fog e futni a gépemen.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
ciry
őstag
válasz Sontir Fel #1598 üzenetére
Tiszta lap lesz szerintem.
Volt, hogy egyedül voltam a szerveren, úgy gyüljögettem pontokat nagy sumákban és imádkoztam, hogy ne lépjen be senki
Persze, hogy belépett egy tag, onnantól egyfajta Charles Bronson-os leszámolás kezdődött, búkálással, sok izgalommal"Csak semmi buzulás!"...
-
PaJa1
őstag
válasz Sontir Fel #1598 üzenetére
Akár milyen grafikát állítok nem fut jól. Minimum grafon nem megy sokkal jobban mint fullon. előbbinél már játszható 25 FPS utóbbinál meg olyan 17 körül alakult mikor egy hete néztem kb.
-
kgergo23
tag
válasz Sontir Fel #1600 üzenetére
meddig van meg karbantartas, nem tudja vki ?
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
Def26
félisten
válasz Sontir Fel #2718 üzenetére
Azon a vason még szép, hogy megy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szab0729
tag
válasz Sontir Fel #3206 üzenetére
LOL, köszi megvan, mekkora hülyeség, miért kell neki külön 2 betű?
-
Chris78
aktív tag
válasz Sontir Fel #3272 üzenetére
Én ugy gondolom hogy a UAV-vel akkor tudsz majd gépuskázni ha ki unlock-olod azt a segitséget amivel a tankok ágyuja mellé is kapsz beépitett gépityut.
[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
drachos
tag
válasz Sontir Fel #3667 üzenetére
Na igen, nálam is attól függ, hogy mit csinálok, hogy milyen hangulatban vagyok. Van, hogy szanitécként csak a háttérben gyógyítok/élesztek, na meg két élesztés között megsorozom egy kicsit az ellent szerintem is kicsit imba egyébként a medic. Eddig assault-al és csipával mentem, de 2x játszottam medic-el, és majdnem annyi pontom lett, mint assault-nak és csipának, pedig azokkal ugye vagy egy hete játszok. (hát, legalábbis próbálok )
-
drachos
tag
válasz Sontir Fel #3684 üzenetére
Hát, azért nem is hátul bujkálok, megyek legelőre (hmm, nem, nem a tehenekhez legelni ) ahol a tömeg van. Bedobom a medkitet, fedezék mögül meg lehet sorozni. Meghal valaki, kirohanok, és élesztem. Bár ezt inkább akkor érdemes, ha támadók vagyunk, mert akkor fogy a jegy Azt pl én is utálom, mikor lelőnek, és gyakorlatilag az ellen célkeresztjébe élesztenek.
Ja igen, nem tudom ki hogy van vele, de nekem a rush jön be a legjobban, úgy is mondhatnám, mást nem is igen játszok. A squad rusht asszem még ki se próbáltam[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Sontir Fel #4170 üzenetére
Lehetett ott is
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Sontir Fel #4170 üzenetére
LOL,nekem ahogy beléptem az volt egy első killem
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
BandiHUN
veterán
válasz Sontir Fel #5512 üzenetére
nekem meg a favorit szerverek tűntek el...de végülis mivel alig játszottam,az előzményekben ottvoltak...
más.toltam egy kicsit a Hungarian Sun / PH! Ranked-en egész jó volt...leszámitva a szokásos baromságot,és amit szóvá is tettek páran...a többszemélyes járművel ugyan ne menjen már el senki,ha lehet egyedül...1.sok kutyagolás,2 a tankot kivéve lőni se tud egyedül a cuccból,vagyis pazarlás,3.talán sokan nem is tudják,de a sofőr a q-val jelezhet a csapatnak,hogy van üres hely...ha jelez az ember,jön általában max 10-15mp múlva 1-2-3 csapattársa tapasztalat alapján,sokkal hatékonyabb a dolog.na jó,persze benne van,hogy próbálkozni kell nem tűzvonalba direkt bemenni,mert akkor hamar kampec...viszont még egy tankon is sokat segit egy gépágyús a rakétavetősök ellen,helikopterrel meg remek irtást lehet végezni ma is voltam úgy második,hogy volt 3 killem,a többi helikoptervezetés valahogy jobban bejön sokszor,mint lövöldözgetni csak.mondjuk undoritó mennyiségű csipás van...erre is lehetne valami limit.igaz védőben félig röhög az ember,mert úgyis bukják a kört,de félig meg bosszankodik,mert lósz...r pontot kap,mert már a kezdőt csipázzák vagy 4-en támadóban,esik kel...és persze a vesztesek röhögnek a markukba,mert van egy csomó spawnkilljük...ez valahogy azért nem fer.a győztes meccsért meg jár 100 pont összesen,hát nevetséges,2 kill is annyi.mondjuk ez már a cod-okban,sd-ben is hiba volt,mert sokkal több pontot hozott a gyilkolás,mint az objektiva,de hát védőben mi a fenét csináljon az ember,ha az ellenfél csak messziről puttyogtat,nomeg szórja a légicsapást... na jó,dokival lehet pár pontot szerezni...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Sontir Fel #5618 üzenetére
hát jaja,ilyen van...nem igazán nézik.mondjuk mentség a dologra,hogy próbálnak elmenni a rakéták elől,de ez sem igaz,mert miért ELŐRE indul meg a marhája a tűz alatt tartott tankkal?kábé akkora baromság,mint amikor az állat csakazértis elindul át az úton,ha közel az autó... de egyébként jó kis bug,hogy ha hátrál a tank,bele lehet menni,és akkor tudod bentről,golyóktól védetten javitani a gl egyébként szörnyű...általában minél szebb dolgokat csinál az ember,annál nagyobb az esélye,hogy egy ilyen kapja le...persze minél jobb vagy,annál ócskább,randomabb,malacabb módon küldik rád...ha már az 5.fejest lövöd zsinórban,tuti olyat kapsz,aminek a gazdája végképp oda se nézett,csakhogy lelombozzon a sniperekre meg haragszok...nem azért mert nem nézem sokba,hanem mert a sok sniper a többi játékát rontja,ráadásul objektiva csinálás,vagy lényegében bármilyen csapatsegitési kisérlet nélkül kaszálják a nagy pontokat,sok killt...egy cod-nál még elment,de itt,amikor az 1km-re levő domboldalban 5-6 sniper gubbaszt,köztetek a nyilt terep,mondhatni esélytelen bármit tenni az ember ellene...persze ezt támadóban kell igy csinálni...de sebaj,hisz az ő killjük megvan,a többit meg ki nem...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
válasz Sontir Fel #6770 üzenetére
Az osszes publikus adat a szerverekrol ott van r-chee blogjaban.
Elesitsetek be a TS-t, a heli team legyen egy squadban es egy kulon csatornan a ts-en.
Magyar ido szerint 10re megprobalok felmenni a szerverre.
Remelem nem a hulye ejszakai palya lesz...
Ma mar ki kene probalni ezt a heli dolgot.Logitech hardware tester
-
HS 2142
őstag
válasz Sontir Fel #6772 üzenetére
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Borostás
tag
válasz Sontir Fel #10674 üzenetére
Tegnap megöltek M1-es és a srácnak ezüst csillag volt rajta, szóval neki adta a pontokat.
Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero
-
Bavid
senior tag
válasz Sontir Fel #14974 üzenetére
Dehogyis az rohadt jó fegyver, a legsz@rabb szerintem a g3, inkább pisztollyal megyek csak mint azzal.
-
bul07
nagyúr
válasz Sontir Fel #16764 üzenetére
én úgy gondoltam hogy bemegyek az utcáról és már kapom is széjjel a céltáblákat persze felügyelettel
22es fórgótáras pisztollyal már lőttem (nem egy motorblokk szaggató)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
F_Zolee
veterán
válasz Sontir Fel #18380 üzenetére
Nekem az a kedvencem amikor közelharcban lövöldözünk egymásra(ilyenkor mindkettőnk ráfekszik a tűzgombra), majd mögé megyek ezalatt, és látszik, hogy már háttal van nekem és úgy lő le. Ez nem egyszer volt már.
-
HEMP
aktív tag
válasz Sontir Fel #23357 üzenetére
Azért az overall accuracy-d, az a 468% az nem rossz!
Azt hogy is kellene értelmezni? Minden kilőtt skulód 4.68szor talál be?[ Szerkesztve ]
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
ciry
őstag
válasz Sontir Fel #23357 üzenetére
Két klánt javasolnék nektek ahol érdeklődjetek, őket ismerem és jó srácok: IRAM es a cBc.
Szerintem náluk megoldhatjátok a jó csapatjátékot(mindkettőben vannak fiatalabbak és idősebbek is).
Hozzánk is jöhettek mumblera publicolni(priviben elküldöm az élérhetőséget ha kell valakinek), de nálunk bezárt a bazár(nincs tgf)."Csak semmi buzulás!"...
-
szabi62
csendes tag
válasz Sontir Fel #25742 üzenetére
11:00-től 14:00-ig szerverkarbantartás van az EA-nál.
" Ha még sohasem győztek le, az nem azért van, mert te vagy a legjobb, hanem azért, mert még nem találkoztál azzal aki nálad is jobb"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest