Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Komoly videó: [link]
-
Jhonny06
veterán
Még lehet jelentkezni a BETA-ra? Regisztráltam az EA oldalán, azt írják, hogy majd küldik. Nem rendeltem elő a játékot, bár nem is írta, hogy kéne. Esetleg nincs valakinek egy kulcsa, amit már nem használ?
-
Jhonny06
veterán
Erősen gondolkozok rajta, hogy előrendelem. Bár kétséges, hogy megér-e ennyit a multi. Lehet, hogy hamar megunnám.
-
Jhonny06
veterán
Na, végül előrendeltem, hétfőn vagy kedden érkezik hozzájuk, hétfőn megeresztek egy telefont, úgy is arra fogok menni, nem lenne rossz, ha már akkor átvehetném.
-
-
Jhonny06
veterán
válasz antikomcsi #2035 üzenetére
A bétát letörölheted, nehogy felülírásnál gondokat okozzon. Miért ne lehetne egyből multizni, ezt nem értem?!
-
Jhonny06
veterán
E5200@3,6GHz, 4870 1GB, 2GB DDR2, Win7 32BIT.
1680X1050, minden high, 2X AA, 4X AF, 40-50FPS.
Még eléggé az elején járok, majd posztolok később néhány szkrínsotot. Oda-vissza veri az MW2-t és nem vagyok elfogult, mert az is iszonyatosan tetszett. Az egy kicsit fura, hogy a mérete kb. fele akkora, mint az MW2-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Pár szkrínsot:
Azért amikor bementünk a dzsungelbe, onnan meg ki a mezőre eléggé visszajött a Crysis feeling, grafika terén is, bőven. Amolyan rivális. 10-es kép meg totál Medal of Honor.
Eszméletlen a játék, komolyan. Nem győzöm dícsérni. Az elején a Dolby logo nem parasztvakítás, nagyon durvák a hangok, pedig egy elég belépőszintű fülesem van (Sennheiser HD201).
Most ott tartok, hogy addig fel nem állok, amíg végig nem viszem. Egyszerűen nem lehet abbahagyni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jhonny06
veterán
válasz Robi BALBOA #2152 üzenetére
Dokumentumok\BFBC2
Megnyitod a settings fájlt és megkeresed a DxVersion sort, alulról a harmadik. Alapból auto-ra van állítva, így ha van DX11-es VGA-d és Win7-en fut, akkor DX11-ben fut, de értelemszerűen átállíthatod 10-re vagy 9-re is.
-
Jhonny06
veterán
Az elején azt írja a szöveg, hogy a háború befejezése előtt játszódik a sztori, mielőtt ledobták az atombombát. Na most lehet, hogy nagy hülyeséget írok, de így lenne a logikus, nem? Hogy a végén az söpör el minket a hajóval.
-
Jhonny06
veterán
Éjszaka nekem is sikerült befejeznem. Huh, hát nem lett gyenge. Egyetlen apró dolog, hogy az AI nem igazán van toppon. Közepes nehézségen játszottam, de ilyenkor az MW2-ben már rég agyonlőttek, itt meg sokszor el sem találtak. Asszem Keldor Papa írta, hogy még egy játékban sem halt meg ennyiszer. Hát nem tudom, engem MW2-ben (bár ott a 3. fokozaton játszottam a 4-ből) jóval egyszerűbb helyzetekben is elkaszáltak, itt meg berohanok közéjük, simán késelgetek. Lehet, hogy hardon kellett volna vinnem, de azért annyira nem megunhatatlan, hogy még egyszer elkezdjem. Majd multi holnap vagy holnapután..
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Valaki, akinek megy a mentés küldje el nekem please a Dokumentumok\BFBC2 mappa tartalmát ide:
marton.szigeti.hu KUKAC gmail PONT com
Köszi.
-
Jhonny06
veterán
válasz Robi BALBOA #2385 üzenetére
Fentebb már írták, hogy megy, elküldhetnéd, ha nem nagy gond. Újra kell telepíteni szerintem, csak úgy ok.
Lauda: 10/8 embernek megy..
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Robi BALBOA #2393 üzenetére
Nekem megy! Teljesen új felhasználó (win7 alatt vagyok) ékezetek és bármi más nélkül, az előző felhasználóról játék uninstall, majd átjelentkezés az újba és arról install, még a fájlok sem kellettek, amit korábban linkeltek, mert ha jó, neked is 3 fájlod lesz. Mennie kell!
Az új felhasználóba való bejelentkezés után telepítsd, különben nem ér semmit!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Rövid történetem itt olvasható.
-
Jhonny06
veterán
válasz Robi BALBOA #2396 üzenetére
Nyugi, tuti, hogy menni fog. Arra még azért kíváncsi leszek, hogy az eredetivel is lesz-e ilyen probléma. Te akkor elő sem rendelted, ugye? Vagy igen, csak annyira felbaszott (egyébként engem is, de ezt hagyjuk), hogy mégse veszed meg?
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Ha már lefoglaltam és vissza is jeleztek, akkor már nem kell berakni a kosárba és megrendelni?
-
Jhonny06
veterán
Nincs telefonszáma a CD Galaxisnak? A honlapon sehol sem találom és nem akarok potyára (korábban) odamenni holnap.
-
Jhonny06
veterán
válasz Punisher15 #2569 üzenetére
A holnap legalább biztos, várható volt, hogy ma nem ér ide, a fiúk egy kicsit túlvállalták magukat, de sebaj.
-
Jhonny06
veterán
válasz WhiteWalker #2587 üzenetére
Ezt most gondolom muszáj volt leírnod, jobban érzed magad tőle?
-
Jhonny06
veterán
Este meglesz a játék, melyik szerveren szoktatok lenni?
-
Jhonny06
veterán
válasz Fortissimus #18038 üzenetére
VGA driver legújabb, punkbuster a játékkal ment fel, de nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá.
-
Jhonny06
veterán
Punkbuster update után is kilép, leszedek egy rivatunert, hátha túlmelegszik a VGA.
-
Jhonny06
veterán
Na, kezdek belejönni. Még csak a második napom, de már annyit szedek össze egy meghalással, mint tegnap egy egész kör alatt. Jó kis játék, sniperrel lenni nem egyszerű. Tetszik, hogy egy kicsit fölé kell lőni, realisztikusabb és sokkal nehezebb, mint más játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest