- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz
Sontir Fel #1598 üzenetére
Tiszta lap lesz szerintem.
Volt, hogy egyedül voltam a szerveren, úgy gyüljögettem pontokat nagy sumákban és imádkoztam, hogy ne lépjen be senki
Persze, hogy belépett egy tag, onnantól egyfajta Charles Bronson-os leszámolás kezdődött, búkálással, sok izgalommal -
PaJa1
őstag
válasz
Sontir Fel #1590 üzenetére
Ezüst mi?
Én ahogy láttam a legtöbbet érő dolgok 5000 pontot érnek. Ilyenből azt hiszem még csak kettőm van.A teljes verzió megvételén gondolkoztam, de addig nem veszem meg amíg nem tudom, hogy jól fog e futni a gépemen.
-
Def26
félisten
Nekem nem jelentkezik be az EA accountommal. Valakinek hasonló...?
-
gabipaci
őstag
Én az apacsból szegtem ki a komát, repülgettek, céloztam, és totál véletlen betalált.
Jó volt, de aztán hiába lövöldözgettem, nem sikerült újra.Enginerként mit nem adnék, lenne egy tankos, aki ha megsérül, hagyja a javítást, nem elhajt mint a hülye, engem leszeg egy csipa, őt meg a mortar.
Sok a bolond a játékban -
Def26
félisten
Az utolsó bevédendő területnél sniperral 2x is kilőttem a helikopterből a manust. Állat volt...
Nem az Apache -ból hanem a másikból amiben kétoldalt van 1-1 minigun.
-
PaJa1
őstag
válasz
Sontir Fel #1584 üzenetére
nem pont, hanem badge vagy pin ami kijött neki egy mérkőzésen.
-
PaJa1
őstag
sikerült átlépnem a 10000es mérföldkövet
erre haver ma este lelomboz, hogy neki megy 40 akármennyi plecsni jut a végén :| -
feka007
veterán
válasz
G4NXST4 #1579 üzenetére
Nincs értelme akkora dpi-nek, egy 2500 már bőven elég, több már csak parasztvakítás..
Szvsz tök mindegy, hogy A4Tech3200dpi vagy egy jó Logitech-kel codozol, nem az egér teszi a játékost.. Persze egy bizonyos fokig, mert nekem régen olyan egerem volt sokáig, ami után az MX518-cal tényleg 5x jobban nyomtam.
Én sem azért vettem MX518-at, mert ezzel jobban megy, hanem mert strapabíróbb, meg nekem sokkal jobban bejött.
Peace -
Ateszzero
őstag
Húú! Nagyon nyomjátok .
Ma vagy holnap megkapom a béta kulcsot a tesómtól.
Megnézzük mi ez a játék.Reszkessetek.
Vagy reszkessek? -
G4NXST4
tag
válasz
feka007 #1568 üzenetére
Hát jól van ez csak az én véleményem. A4Tech előtt csak Logitech egereim voltak, hát Cod-ba nagyon nem jöttek be. Aztán a haverok az a4Tech-et ajánlották és COD-ba az valami csúcs. 3200 dpi-in nyomom (igaz az egerem 3600
, ami tök felesleg, mert az már nagyon durva), ahová felfejlődni majd egy évig tartott. Úgyhogy aki csúcs egeret vesz, annak először meg kell tanulnia vele játszani, és aztán lehet róla véleményt nyilvánítani. JA BFBC2-őn csak 2400 dpi-n játszom (sniper, meg tank csak 2000 dpi) igaz a gamebe nem néztem milyen gyorsra van állítva a az egér.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Sontir Fel #1577 üzenetére
mx518 a legjobb! engem 5. eve szolgal mar egy pedig kapja az ivet rendesen!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
vsgaborr11 #1574 üzenetére
Én nem éreztem kevésnek.
Itt már szervezkedünk klán téren.
Hogy csinálhatsz-e? Miért ne? -
kgergo23
tag
>Dragon> : ja tenyleg, jo hogy irtak az elobb, akar megveheted a PC GURU-t is, abban van beta kulcs.
vagy
ha ugy erzed hogy a teljes verziot meg fogod venni, akkor a CD Galaxis-nal vedd meg 2000huf-ert a beta kulcsot, es ezt a 2000ret amit kiadtal, le fogjak neked vonni, ha megvetted a teljes verziot....igazabol ez a legjobb mondja, hogy kulcsot szerezz es jol is jarj, en is ezt csinaltam volna, ha elobb tudom.
-
vsgaborr11
tag
Kábé 1 hete a PCGuru akciójának keretében elkezdtem játszani a játék bétáját. Hogy hogy csak egy pálya van egy játékmóddal?!Ez így kicsit nudli. Amúgy nagyon ennek ellenére a játék,itt ott vannak még bugok,meg sokszor lagol a szerver,de nagyon jó. Van olyan klán ahová beléphetek?Vagy csinálhatok saját klánt?
-
kgergo23
tag
válasz
>Dragon> #1572 üzenetére
ööö, nos olvass vissza, van vmi facebook akcio es ugy lehet kapni...nekem volt egy beta key-m par napja azt fel is ajanlottam, de elvittek mar sajna...talan meg lesz egy, ha lenne szolok, de egyenlore olvass vissza es probald meg ezt a facebook-os promociot.asszem regelsz oda, vmi 3-4 embert meghivsz es ugy kapsz kulcsot.de siess, mert februar 25ig tart a beta csak...
-
-
szn0rbi
csendes tag
bétában regelt nick megmarad majd a fullosba?
-
G4NXST4
tag
Ez rohadt jó egér: XL-750BH
http://www.zonacomputers.hu/images/mouse-a4tech-XL-750BH.jpg
Nekem egyébként ez van: XL-750BK
http://abc.kharkov.ua/catalog/images/IMG/MS/MS155900.JPG
Ezektől jobb egér nincs a földön az tuti
Itt nézzetek körül: http://www.x7.cn/oscaren/ -
kamikaz333
tag
válasz
Fortissimus #1564 üzenetére
Például shotgun-okhoz nagyobb tárat kapsz. Ez az egyetlen amit találtam.
-
Fortissimus
őstag
a spec2 -es cuccokat mire adja?
-
L4D1K
őstag
válasz
Sontir Fel #1559 üzenetére
Grat
Azért Mr.Norisszal csak óvatosan, mert ha mellé lősz, vörös lesz az égbolt.
-
Sontir Fel
őstag
-
L4D1K
őstag
válasz
antikomcsi #1554 üzenetére
Addig örüljünk amíg nem özönlenek át az unatkozó vérpisták az MW2 szerverekről. Remélem itt nem tudnak majd annyit csalni mint ott.
-
L4D1K
őstag
válasz
Sontir Fel #1553 üzenetére
Hmm lol
A közösségben benne vagyok, Roden néven játszom PH! előnévvel
Éjféltől ráérek mindíg
-
válasz
PhilBrick #1512 üzenetére
Szia!
Nem ma kezdtem én sem, mint még sokan mások sem. És látom, hogy ki az aki jó játékos, és ki az aki csal. Ha valaki "tisztán" lelő, mert adott pillanatban csalafintább volt általában nyomunk egy röhögős bindet, és jót nevetünk, és jól is szórakozok. Igen, jót szorakozok annak ellenére, hogy engem lőttek le.
De amikor valaki célzás nélkül, takarásbol lelő, és nem csak úgy előfordul egyszer-kétszer ami belefér a mázli kategóriába, akkor kétségeim támadnak a játék tisztaságát illetően.
Rég nem vagyok már gyerek, hogy vádaskodjak, hidd el tudom, hogy ki csal.
-
Sontir Fel
őstag
Passsz, egyszer csak kidobta, hogy elérhető. A legkomolyabb fegyver a 1911 colt. Azzzz mindent visz
Ismét feldobom, hogy kezdjünk el szerveződni együtt játszó közösségé és jussunk ki koreába a világbajnokságra. Persze ezc sak akkor valósulhat meg, ha a Logitech megszponzorál egy egérrel
-
L4D1K
őstag
Valaki magyarázza el nekem hogyan lehet hozzájutni Thompson M1A1 hez, illetve más 16-17 es fegyverekhez vagy kiegészítőkhöz, zavart hogy az előbbi szerveren ahol voltam majd minden 2. embernek 11es szint feletti dolgai voltak
-
L4D1K
őstag
válasz
gabipaci #1545 üzenetére
Na hogy ne legyen off
Egy szóval se mondtam hogy rossz a lézer, csak azt hogy népszerűtlen. Agancsos kóla helyett egy üveg sétáló jankó mellett felőlem meggyőzhetsz az ellenkezőjéről
. Nagyot meg nem beszélek, csak így 8 év távlatában nekem ennyi jött le... valószínűleg azóta már kinőtte a gyermek betegségeit. Váltsunk vissza harci üzemmódra, elvégre ez egy Battlefield topic
-
Sontir Fel
őstag
válasz
gabipaci #1548 üzenetére
Csak a magam tapasztalatait tudom megosztani: nem láttam még online senkit. Egyszer láttam egy magyar gyereket, éppen anyázott aztán kilépett
Servereknél sem sikerült szűrnöm, igazából komolyabban nem mélyültem el a részletekben várom már a teljeset. Már csak gépet kell vennem, meg ezek szerint egy egeret is
-
gabipaci
őstag
válasz
Sontir Fel #1546 üzenetére
Ami azt illeti, nekem lenne kérdésem:
Valakinek látszik a barátlistán, ha játszik egy cimbi?
A szerver keresőben Ti tudtok valamit is állítani? Szűrőket, vagy valami?
Illetve nem lehet valahogy sorrendbe szedni, hogy az alacsonyabb ping legyen fölül? Mert ha rákattintok arra az oszlopra, ne történik semmi. BF2-ben ez okés volt. -
ciry
őstag
válasz
Sontir Fel #1546 üzenetére
Én most Civ 4-ezek is, de ahhoz is kell a 2500-as Dpi, így legalább óránként 5 körrel többet tudok haladni
-
Sontir Fel
őstag
Def26: ezt a választ szeretem meggyőzés címén
ciry: de komolyan, és egész ügyesen vezetem a csapatokat red alertben vele
persze azért az fps játékok sem okoznak gondot
L4D1K: végre egy műértő user!
gabipaci: csevegnék én a játékról, de azt hiszem a bétát kiveséztük.
-
gabipaci
őstag
Bakker, remélem nem komolyan írtad, dobom ki a kukába az enyémet... LOL
Akkor se beszélek ekkorát, ha legurul egy egész üveggel az agancsos kólából.
Kár ezen (pont itt) vitázni, kettő dolog határozza meg, ki mit vesz.
Mire van igénye, illetve mit enged a pénztárca.
Az az egér ingyen sem kéne játékra (sem).
Laser-es egeret meg előbb próbálj ki, aztán írd hogy nem kell. Minden felületen elmegy, gond nélkül. Párnán, a ruhámon, még egérpadon is.
Ne offoljunk tovább tényleg, mert moderátori következmények lesznek, azt meg nem szeretem. -
ciry
őstag
..és jó olcsó
Biztos mindenki rossz nyomon jár akinek nem ilyen van -
L4D1K
őstag
válasz
Sontir Fel #1539 üzenetére
Nem kell lézeres egér, próbálták a gyárak erőltetni mint új "gémer mászthev", de végül ők is felhagytak vele annyira népszerűtlen lett... helyette ma a 3G optika van.
Ja és azt a MS 1.1A -t, amíg szét nem törik használd egészséggel, a valaha készült legjobb egér, beleértve a Razer és Logitech et is !
-
ciry
őstag
válasz
Kizárt dolog, hogy valaki ilyennel játszon
Remélem vicc ez a kép -
Def26
félisten
válasz
Jobb azt kész.
-
Kecuhun
senior tag
Inkább a játékkal foglalkozzatok, ne a rágcsálókkal!
-
Zoli1222
őstag
Mondom én, h csak ide kell írnom!
A milyen egeret topikban még csak válaszra se méltattak.
Lehet tudok szerezni 11k-ért logitech mx revolution-t. Idáig ez a nyerő. De az is lehet, h maradok az A4-nél. Idáig csak jót hallottam róla. Köszi mindenkinek!
-
mackosajt
addikt
válasz
Sontir Fel #1531 üzenetére
Ám legyen, egy próbát megér.
Azé köszi!
Zolas: nem balos, inkább keleti... közel-keleti
Zoliv1222: Nekem A4 Tech Bill+Egér kombóm van.
Előtte Logitech Cordless desktop volt.
Jó volt az is, mert bárhová rakhattam, ha veszélyben volt a fiaimtól (még vagy 5 éve 27k-ért vettem, előtte egy Belkin-t már leamortizáltak a srácok cirka 3 napos korában, erre vigyáztam nagyon)
Aztán sajnos jöttek az öregesési problémák, kihagy, duplakatt stb.Így vettem ezt az A4 tech gaming szettet. X7 egérrel, igaz, csak a 710-es, de 2000 dpi, vezetékes, és szerintem közvetlenebb is így.
Túl nagy javulást nem vettem észre a játékomon, mert a stat annyira nem foglalkoztat (BF2-be azt se tudom, hogy állok) Viszont kényelmes, kézre áll, a 3x-os gomb meg olyankor jó, amikor egyes lövésen van egy fegyó, és mégis sort lősz vele. (ritkán használható BC2-ben)
-
L4D1K
őstag
válasz
Sontir Fel #1532 üzenetére
3x egymás után csinál vmit (egy helyett)..pl 3 lövés az automata fegyverből stb... versenyek 99%án betiltva csalás miatt, legalábbis így emlékszem.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Sontir Fel #1532 üzenetére
Gondolom 3 bal klikk helyett csak 1, ha épp engedi a fegyver.
(#1530) L4D1K Köszi a tippet. Szét nézem. Nem sűrgős végülis olyan nagyon az az egér vásárlás.
-
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
Zoli1222 #1526 üzenetére
Nekem is nemrég lett meg a rumble2, az van a bal kezemben, egér a jobban játék közben, nagyon zsír.
Az MX Revo egérrel az a gond, hogy marha drága, akkor inkább azt vedd, amit linkeltem, abban ugyanaz az egér van, és lesz egy frankó bill-ed is.
Sok a rövidítés, 6 a jager... -
Zoli1222
őstag
válasz
gabipaci #1525 üzenetére
Nekem is nagyon bejövősek a Logitech meg cordless cuccok.
Igaz, idáig csak egy Cordless Rumblepad 2-m van.
Sose volt még drága egerem. De nagyon bejövősek a cordless-ek. Egyre jobban szemezek 1 Logitech MX 1100-zal és MX Revolution-nal. Az a baj, h képes vagyok és a végén megveszem vmelyiket.
-
gabipaci
őstag
válasz
Zoli1222 #1524 üzenetére
Az, hogy az igazi gamer cuccok vezetékesek, talán nem véletlen. de ez inkább a pro-pro gamer kategóriában számíthat.
Nekem minden vezeték nélüli. Nem kötöm az ebet a karóhoz.
Joy, gamepad, bill, egér mind logitech. Nem volt még abból hátrányom, hogy vezeték nélküli.
De az olcsó wireless cucc már lehet gázos. Eldobálja a kapcsolatot, kihagy, stb.
Nekem ez van, csak ajánlani tudom.
Nem olcsó, de nagyon ot van... -
Zoli1222
őstag
Holnap rendelni akarok egeret. Szerintetek melyik legyen a kettő közül?
microsoft-wireless-laser-mouse-5000 vs a4-tech-xl-750f
Vagy ilyesmi árban tudtok jobbat ajánlani?
Mielőtt kérdezné vki, nem, nem tévesztettem el a topikot. Sőt! Sztem jobb helyen nem is tehetném fel a kérdéseimet. -
mackosajt
addikt
válasz
Sontir Fel #1514 üzenetére
köszi, de szerintem ezt már akinek kértem, nem fogja tudni használni, mire oda kerül.
Privátban kéne dobni az ilyet. nem?
-
Fortissimus
őstag
a spec2 -es cuccokat mire adja?
mar 11-es vagyok, de meg nem kaptam oda semmit se, pedig a medic-en kivul mar minden kaszt maxon van. -
PhilBrick
őstag
válasz
antikomcsi #1509 üzenetére
Honnan tudod biztosan hogy csalnak?
Átlagos játékos vagyok, de havonta egyszer-kétszer engem is csalónak neveznek mikor jó pillanataim vannak.
Ma például doublekill-t csináltam M24-el! -
mackosajt
addikt
nincs kedvem fészbúkra regelni, ezért kérdezném, hogy valakinek nincs-e véletlen 1 db felesleges kulcsa a bélához?
Ismerősnek kéne, nekem már van.Előre is köszönöm, ha valaki tud adni egyet.
-
Def26
félisten
válasz
antikomcsi #1509 üzenetére
Néha én is felb@szom magam.
De hát ez van. Néha te lősz néha téged lőnek. Csak akkor van gáz amikor folyton téged lőnek le.
-
Játszogattam egy kicsit.
És marhára örülök, hogy már a beta-ban is csalnak. Ezért utálom már lassan a multit. A sok kis köcsög miatt akinek a sok pontra áll a cerkája.
Az persze nem számít, hogy oda a játék lényege. Mindegy, játszok majd az egyszemélyessl, itt meg lője egymást a sok WH-s kis népművészeti agyagedény.
-
mackosajt
addikt
válasz
Sontir Fel #1505 üzenetére
Én tudom, hogy nem csak csipánál van. Csak a kolléga írta azt.
-
Trevi
tag
kgergo23 nagyon szépen köszönöm a kulcsot sikerült indítanom és frissitenem remélem hogy jobb lesz a teljes verzió nálam kicsit lassú ha le is veszem a grafikát még akkor is lehet hogy új gépet kell vennem cod 6 nálam simán megy a multija .
ezer köszönet még egyszer kgergo23 -
Zoli1222
őstag
Ááááá. Folyamatosan kidobál a windowsba.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
mackosajt #1503 üzenetére
A red dot nem csak csipánál van. Az eszköz nem több egy optikai célzóberendezésnél ami elvileg megkönnyíti a célzásodat, mert csak a piros pöttyöt kell elhelyezned és lőnöd elméletieleg. De ugye számolnod kell a távolsággal, a széllel a süllyedéssel és a mozgással. A játékban nem szeretem, mert más - értelmesebb cucc - helyét elveszi, életben pedig a zárt red dot csőlátást okoz, a nyílt meg olyan semmilyen
-
ricsy888
senior tag
válasz
Fortissimus #1499 üzenetére
Nálam is volt már párszor. Ez valami bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest