- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2553 üzenetére
Sztem javítani fogják! És remélem azt a bizonyos visszhangot is, mert van benne olyan h egy félig sem fedett kis bodegában is van.
Nem tudom milyen lesz a multi. Ez jobban fut mint a béta, bár abban benne volt a lagg is. A single nekem nagyon tetszett, a hibák ellenére is. Változatos környezet, néha nagyon szép. -
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2527 üzenetére
Túlzás h nagy bug lenne, de tény hogy visszhangzik a játék! Ha egy kis faházban vagy akkor már olyan mintha egy hangárban lennél, és bazi nagy a visszhang. Játék leje felénél van egy olyan rész, hogy sniperrel kell fedezni a 2 előrevonuló emberünket. Na ott egyenesen ekkkkkhóóóóóó van de rendesen
Sztem egy félkész játékot látunk, mégpedig azért, mert vannak részletek amik nagyon is jól ki vannak dolgozva, ugyanakkor mások exxxtrém módon lenagyolva. A fegyverek kidolgozása sztem pocsék. Ilyen textúrákat péjnttel rajzolok. Ezzel szemben az erdős részek nagyon szépek.
Lehet h csak én érzem így de sztem így van... -
Neoteric
addikt
válasz
dokee78 #2120 üzenetére
Nos igen, nem próbáltam a BETA-t.
Hangok tényleg nagyon ott vannak, teljesen bele lehet élni magad a szituba, mintha ott lennél te magad is.
Ez a játék sztem élő bizonyíték arra, hogy ha akarnak akkor igenis képesek csinálni f@sza játékokat.Viszont ma már nem játszom többet, napi south park adagomat még nem néztem meg és lassan jönnek az elvonási tünetek
Jövő7en viszont "see you at the battlefield"
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest