- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cavman
tag
válasz
stickermajom #63497 üzenetére
Windows7 / 64. Karácsony előtti nap lett feltelepítve, a gép, tegnap a jBF4. Minden a legfrissebb ami lejött. Asus deszka, vga Sapphire 6850 1Gb, Intel Core i5 3,3GHz Socket 1150 i5-4590. 8gb DDR3 Kingmax 1600Mhz.
Hibaüzenet nincs, csak fagyás.. Kezelőben bezárás. -
M^xx
aktív tag
válasz
stickermajom #63325 üzenetére
Logitech G5 (Mx518 forma) nekem is nagyon bejött, úgy 1 éve használok aktívan másikat, mivel az meghalt.
Kipróbáltam rengeteg hasonlót egészen a razer, logitech, a4tech, roccat termékei közül, de egyik sem hozta a G5 számomra tökéletes formáját. Jelenleg egy Epic Gear Meduzát használok, ez az ami a legjobban hasonlít rá, csak ajánlani tudom.
G400 görgője nekem lapos a G5--hez képest 1 hét után eladásra került...
-
kisza25
félisten
válasz
+1 g400-ra, nem tudom mennyit fog még bírni, olyan 2000 óra bf van benne
-
westcoastog
veterán
válasz
Mx518 powa, én is akarok venni tartalékba még párat.
-
mackosajt
addikt
válasz
stickermajom #63222 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én keszulekemben van a hiba.
-
konzultáció
tag
válasz
stickermajom #63057 üzenetére
Látom elrontottam. Annak egy válasznak kellett volna lennie valakinek aki egy képet is betett.(-63053)
-
konzultáció
tag
válasz
stickermajom #63057 üzenetére
Most komolyan miért? Mert szertnék egy offlime módot? A battlefield 2-ben nagyon jó volt...
-
Olympos
aktív tag
válasz
stickermajom #62879 üzenetére
Csak a letöltéshez kell.
A Market Helper annyit csinál, hogy a telefonodat tabletként regisztrálja a Google adatbázisában, szóval ha belépsz a gmail fiókodba vagy egyből a Google/Android Eszközkezelő oldalra lépsz, akkor a telefonod valós neve helyett az általad megadott tablet neve lesz feltüntetve. (Pl. nekem Alcatel helyett akkor Nexus Tablet volt beírva, de azóta magától vissza is íródott Alcatelre és természetesen megy a játék és frissítést is csinál.)
Ezt leszámítva semmi negatív hatása nem lesz a készülékednek, mert csak a Google fogja azt hinni, hogy Tableted van; a saját telefonodon semmilyen változás nem fog bekövetkezni.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
stickermajom #62835 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a CTE játékosok kaptak(találtak?) egy dogtag-et amire UPRISE volt ütve.
Találgatások mennek, hogy ez lesz az új DLC címe. -
Chrys_
addikt
válasz
stickermajom #62835 üzenetére
Több silencer, ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Vagy lehet színezhetőek lesznek
-
pohár
félisten
válasz
stickermajom #62672 üzenetére
persze, hogyne lehetne, én ugyanezt csináltam a 3-nál is
-
pohár
félisten
válasz
stickermajom #62668 üzenetére
ha neten veszed, akkor 1 kulcsot kapsz, ha lemezes verzióban, akkor külön van az alapjátéknak és a Premiumnak is kódja
utóbbi esetben el is tudod adni az alapjáték kulcsát, úgy még jobban ki tudsz jönni anyagilag majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...