Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzultáció
tag
Sziasztok! Nekem a Battlefield 2 nagyon tetszett, sokat játszottam vele... A hármat is ismerem. Kérdés: Van-e a bf4-nek olyan singleplayere mint a bf2-nek? Szóval nincs stroy csak botok ellen játszani. Elvileg sokmindent visszaraktak ami volt a kettőben Pl. commander mod. A bf2-nek volt a legfejlettebb AI-ja amit én ismerek. Mostanra már annál is sokkal fejlettebb lehet, szóval szívesen játszanék egy szuperfejlett AI ellen. A BF3- nál voltak olyan dolgok, hogy pl. az összes ember szépen fogta magát és felment a hegyre sniperkedni a firestromon aztán két ember foglakozott azzal, hogy el kéne foglalni a pontokat. Ilyen probléma a botoknál nem lenne + a másik meg amikor felnézek ide szinte mindig azt látom, hogy baj van a szerverekkel, rossz a játék, megszakadt az internet kapcsolat. Én örülnék olyan módnak, hogy nem kell net. Van ilyen? Eleve nem szeretem ezt a kötelező net kapcsolatot, mikor le kellett szoknom a játékokról az élet nagy kötelességei miatt akkor kezdett ez az egész kötelező net bejönni. Reméltem, hogy nem sikerül nekik, de látom mégis. Nem kellett volna hagynia ezt a játék közösségnek.
-
konzultáció
tag
Milyen gyakran fordul elő olyan hiba, hogy megszakad a kapcolat? Korábban amikor idejártam szinte nem volt oldal, ahol ne lett volna legalább egy hozzászólás arról, hogy megint nem lehet, játszani, megszakadt stb....
-
konzultáció
tag
válasz @rglaaf #63010 üzenetére
Igen tudom, de akkor sem örülök neki. Jobb lett volna ha másként alakul. AI-nak vannak előnyei, ha tényleg intelligens. Meg hányan irták már itt, hogy nem fogadta el a kimagasló jó eredményedet a szerver felügyelője, meg átrakott másik csapatba, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Ez utobbi milyen hülyeség már... nyerni akarok a csapatommal a ellenséget totálisan a földbe akarom döngölni, kipróbálni egy új taktikát aztán a közepén hopp átraknak.
-
konzultáció
tag
válasz CsonkaImo #63014 üzenetére
Azért csak van közé... Láttam róla pár videót. A sqvadok is visszatértek aminek örülök. Meg van mindenféle jármű amit vezethetek, hatalmas terek. Na és látod ez az egyik előnye egy jó AI-nek. Pl. a medic kell és kérvényezem akkor jön, és nincs az, hogy nem érti mit akarok, ha beleszakadok is. Egy AI-val jobban meg tudom valósítani az előre kidolgozott terveimet, emberekkel csak ha szerencsém van.
[ Szerkesztve ]
-
konzultáció
tag
Amúgy meg ami az új battlefieldek(3, 4) grafikáját illeti, szerintem a tájak gyönyörűek. Emlékszem, bf3 bétájál úgy megtetszett a táj, hogy kedvet kaptam kirándulni. Viszont a 3-nál az emberek grafikája irtó gáz. Bár lehet, hogy már javították, de én még láttam amikor kijött a teljesértékű játék a béta után és szörnyű volt. A négynél azért már javult a helyzet. / Ti szoktatok commanderek lenni? Én birtam anno és most, hogy normálisan elismerik pontokkal a commander munkáját, meg kitágultak a lehetőségek még jobban tetszene.
-
konzultáció
tag
válasz Taposo #63021 üzenetére
A story a háromban sem volt valami ütős, akkor itt nem volt fejlődés, pedig annak is hogy örültem, hogy Kína vs USA van benne. Call of duxs fickót kellett volna szerződtetni a stroyhoz. / Nem tudom miért mondja itt több mindenki, hogy ez már nem battlefield... a három se az nektek? Azt jobban ismerem,én felismerem benne a battlefieldet, a sok tapasztalattal kapható új fegyverek ami új meg nagyon tetszettek. A javalin is milyen klassz, hogy benne volt(mondjuk késöbb semmit se ért a repölük ellen.) / Azért annak örülök, hogy te is szeretnél AI-t. Szerintem ha sokan szeretnék visszajöhet, mert engem kiakaszt, hogy ha a többi csapattag együttműködése zéró. (ami lehet, hogy csak azért van mert nem tud angolul)
-
konzultáció
tag
Még egy ok arra, miért lenne jó olyan mód, hogy ne csak emberiek ellen lehessen játszani.
-
konzultáció
tag
válasz stickermajom #63057 üzenetére
Most komolyan miért? Mert szertnék egy offlime módot? A battlefield 2-ben nagyon jó volt...
-
konzultáció
tag
válasz stickermajom #63057 üzenetére
Látom elrontottam. Annak egy válasznak kellett volna lennie valakinek aki egy képet is betett.(-63053)
[ Szerkesztve ]
-
konzultáció
tag
válasz bucketb0b #63063 üzenetére
Ez egy jó ötlet, hogy legyen egy kötelező alaptréning, hogy megtanulják hogy itt nemcsak rohan előre a fegyverrel valaki és lődöz, hanem kéne csapatmunka is. A commander mod is csak egy bizonyos rang után lehetséges azt olvastam. (tényleg táblagépre letölthető app ingyenes?)
-
konzultáció
tag
válasz Gyula84 #63067 üzenetére
Ott azért nem volt valami fényes a gépi intelligencia, azt sokkal jobban szerettem haverokkal egy netcaféban nyomni. De tényleg senkinek sem hiányzik az, hogy időnként abszólút ő legyen az úr?! Az emberek mennek csak a saját fejük után ha senki sem ismer senkit a csapatból...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest