Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #67150 üzenetére
Valószínűleg igen.Mondom uplay-nél van ilyen. Egyetlen értelmes dolog volt amire el tudtam költeni az az FC4-ben egy speckó pisztoly.....
(#67148) kovy29 : Jah télleg..
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
nagyúr
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #67153 üzenetére
Még mindig lövésem sincs arról minek ezt az egészet CTE-ben erőltetni?
Annyira erőforráspocséklásnak tünik hogy az na. A sima játék meg ősz óta nem kapot semmi javítást."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #67158 üzenetére
Bfről beszélünk.. egyértelmű, hogy az lesz..
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a Battlefield 4 Origin Game Time akcióban volt a könyvtáramban. Megvettem a játékot itthon és sikeresen be is aktiváltam origin kliensen keresztül erre még mindig azt mondja hogy lejárt a játékidőm.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csa33ee
aktív tag
Kollégák,működik a balfaszlog???
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
stoon
addikt
válasz kisza25 #67127 üzenetére
egy jó pilotával még egy balf@sz is lehet első helivel
(#67126) Edem05 :tele szero kell és megy repkedek neked , annyira tudok!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Dyingsoul
veterán
válasz bucketb0b #67163 üzenetére
Mást nem is nagyon tudnék elindítani, BF4-ből csak ez van a könyvtáramban és a kis i betüre rákattintva pedig azt mutatja amiket fentebb belinkeltem, azaz hogy a DLC-k és a premium meg van vásárolva. Most az lehet a probléma hogy origin game time-osként volt a könyvtáramban? Régóta meg volt így nekem és nem kezdtem el játszani vele, csak most szólt egy ismerős, hogy akcióban van, megvetettem vele, elküldte a kódot, originen kliensben aktiváltam, elfogadta. Az után elkezdtem feltenni, játszottam vele, de ez a gagyi még mindig számolta hogy mennyi játékidőm maradt hátra. Néha pedig nem tudtam elindítani a játékot mert azt mondta vásároljam meg. Olyankor relogoltam a kliensben és az segített az után tudtam indítani a játékot.
A reinstall segíthetne? (vicces, hogy az eltávolításra kattintva semmi nem történik...)
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Letöröltem, most ugyanúgy ott van szürke ikonnal, game time lejárt, nincs install opció, ha viszont rámegyek a részletekre, ott mutatja hogy a premium meg van vásárolva a DLC-kkel együtt. Na most végképp WTF hangulatban vagyok.
-
SkyS1gn
félisten
Nem akkor fog ez a map bekerülni mikor kész lesz, hanem elég korai verzióban... lehet egész pályarészeket fognak átalakítgatni, ilyet meg egy hivatalosan megjelent játékban hivatalosan nem csinálhatnak.
Mi bajod a CTE-vel? Irják is a Winter patch jön márciusban retailre.
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #67167 üzenetére
Őszi patch óta nekem feleslegesnek tünik az egész fenntartása.
De úgy fest elegen fizettünk a játékért, hogy jól ellegyenek ott és a néppel terveztessenek pályát fél év éjszakai pályakreálás után.
Simán meg lehetne ezt oldani pár dedikált szerverrel a sima részen belül is. Mert most is ez van csak tölts még le hozzá egy másik BF4et meg használj CTE blogot.
Eleddig csináltak is valamit de mostanában semmi egerrengető hír onnan, mindezidáig hogy tervezzünk mi pályát.
Hol van pl az a klassz heli fizika ahol lehet barrelroll meg backflippet csinálni?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dtomka
veterán
Nem tartom magam lámának, de 0:2 nél gyanus volt...majd a statját nézve:[link]
rákerestem a srácra:
SlampaTillMordin (K/D:8.2) -
addikt
Üdv!
A BF-es pályafutásom alatt ilyen dologba még nem szaladtam bele, kérdezném mi a rák ez? Általánosságban nálam stabil net van, ping ingadozás miatt talán 2-3 alkalommal dobtak le egy-egy szerverről az évek alatt. Ma délután játszottam három kört gond nélkül. Most belépek a Battlelogba, és azt látom, hogy az összes favoritba rakott szerver mellett valami elképesztő ping érték van feltüntetve. Példának itt van egy:
[/L]
Ezután, ha rákattintok a szerverre átvált az érték 116-os pingre, de ugyanez van az összes többi szervernél is, mindnél 116-os értékre vált.
(L:/dl/upc/2015-02/19/297223_b3j7h0z4oo2yogpq_pinghiba2.jpg)[/L]
Ennél a szervernél normál esetben 25-30-as pingem van.
Futtattam egy pingtesztet+speedtesztet is, ott rendben lévő értékek jöttek ki. Az egyik szerverre felcsatlakoztam, de kb. 2 perc után repültem.
Szóval, másnál minden ok?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Bjørgersson
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Javították a hibás élet kijelzést [link], rakat "netkód" fix, új repülési modell is belekerül remélhetőleg, stb stb... nemtudok én se mindent nincs időm annyira követni mint anno... játszani sincs sajnos
Látom már ez is baj, BTW ezt a mapot majd megkapja minden non-premium emberke is, ez mellett futott egy poll is amiben classic mapokról kérdeztek, várható onnan is majd infó... esti mapok, meg fixálják továbbra is, jó lesz ez az év.
-
Bjørgersson
félisten
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Nem baj, csak felesleges időhúzás, jöhetnének közvetlenül a normál játékba is a frissítések, és akkor legalább nem kellene hónapokat várni a több száz megás/gigás csomagokra, hanem egy-két hetente jönne egy ~100 megás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
addikt
válasz Bjørgersson #67171 üzenetére
Akkor ez részben megnyugtató, de mi van a hozzászólással, miért ilyen linkes szar formában jelenik meg, holott a fotók beillesztését úgyanúgy csinálom mint eddig, valami változás volt az elmúlt 10 napban?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz pendre54 #67174 üzenetére
Nem tudom, az utóbbi néhány napban kezdi egyre több helyen átvenni a fórum alatt az R6 motor a működtetést, lehet most ez bugozódott be.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
addikt
válasz Bjørgersson #67176 üzenetére
Nézd már meg légyszi, írtam egy egy privit.
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #67173 üzenetére
Nem lenne ez rossz, hogy először kipróbálják majd utána jön a "rendes" játékba.. csak sajnos nem úgy kellett volna, hogy alapból kiadnak egy szart, fél évre rá ezt a hülyeséget majd megint hónapokat vársz, hogy hátha jó lesz.. és még ilyenkor nekünk kellene hálásnak lenni feléjük, mert foglalkoznak a játékkal
-
-
aram01
nagyúr
Én meg megint úgy jártam mint pár napja 100+ fps lezuhant percekre 8-10re, több szerveren is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dyingsoul
veterán
Nekem nem csak a DLC-ket nem ismeri fel, hanem az egész premiumot illetve a BF4-et. Előfordulhat az, hogy rossz játékot aktiváltam? Mármint csak annyit tudok, hogy battlefield 4 premium kódot kaptam. Ehhez kell alapjáték is?
-
Dyingsoul
veterán
válasz Sósperec #67184 üzenetére
Értem köszi a választ. A demót töröltem de a könyvtáramban még mindig benne van... :S CSak elrejteni tudom de azzal nem megyek semmire. Azt tudom ellenőrizni valahol hogy most ez akkor premium edition vagy sima premium?
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Biztos javították, én ősz óta semmi javítást nem láttam a játékhoz. Adják ki és akkor lesz értelme, de CTE-n belül a kutyát nem érdekli, én nem azzal szeretnék játszani hanem a rendes BF4-el.
Plusz ahogy Kovy is mondja. Nem baj ez csak legyen haszna is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bjørgersson #67189 üzenetére
Egyik jóbarátom adta a kódot. Megkérdezem de nem igazán ért hozzá, csak annyit mondott hogy akciós (tescoban dolgozik), kell-e bf4 pőremium mondtam kell és adta a kódot.
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bjørgersson #67191 üzenetére
Ehh értem, bocsi a tudatlanságomért, eléggé zavaró hogy csak egy edition szó a különbség és akik ezt nem vágják bizony beszophatják.
Alapjátékot kell akkor csak vennem hozzá gondolom, nem tudtok valahonnan olcsóért?- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
pohár
félisten
válasz Dyingsoul #67190 üzenetére
ja, akkor csak sima Premiumod van (olyan, mint máshol a Season Pass), 3-4k-ért osztogatják most a tacskókban
amúgy Hardveraprón sokan árulnak BF4 kulcsot, azt is simán megúszod 4k környékén
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #67195 üzenetére
M16 noob.
-
addikt
válasz spanglee001 #67195 üzenetére
-
Dyingsoul
veterán
válasz pendre54 #67197 üzenetére
Hát ez k*rvanagy!
(#67195) spanglee001: Miért van egy kulcstartó a cső végén?
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
760 kill streak....... vajon mi lehet? Statpadding! xXDD
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trollok komolyan
- AMD FX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest